Малък сечко наближава, ЮНЧО все по-палав става

• 9 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
заспа. както винаги в поза " на гърда"  Smile
много грешки съм допуснала, моля да ме извините, понякога нямам време да препрочитам и коригирам

забравих..

Бубулина, стискам палци къдрокосата Джули да се възстановява бързо  Hug А това че хапва зеленчукови пюренца и каши е много хубава новина

На днешните Месечковци - здраве и весели игри  Heart Eyes

Честити зъбчета на Павлик и Ники на мамите Люси и Янан   tooth

Я дайте наистина малко сватбени снимки  Laughing
Ей ни на и нас Simple Smile, на 04.03. имаме годишнина. Как лети времето

http://images09.snimka.bg/001098322.jpg
http://images09.snimka.bg/001098321.jpg
http://images09.snimka.bg/001098320.jpg

Табби, Иванна е истинко бижу  Hug

Хубави сте, Емси   smile3521

# 76
Дидке, много ме кефят постингите те-някак си ме зареждаш с положително настроение Hug....Дано някой ден ми се сбъдне мечтата да се видя като булка Praynig

Blush

...ама ти какво мислиш, че МироТо иска ли Mr. Green Но...се надявам да се навие - все му повтарям за моята курсова в ТОХ-а, че жената сега и сега съжалява за това, че не се е видяла булка и ми казва, че  и сега е склонна да облече булченска рокля, макар и на 60 и няколко години Peace
И на мен това ми е мечта
За това, че споко...има време да си промени мнението Hug

# 77
Карабанче, мила аз съвсем ти оплетох ника! Embarassed
Сори, ама като бързам или изпускам букви или разменям...

# 78
Добро утро от нас, поспаланките днес  wavey

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА Кристиян, Трифон И Божана   bouquet МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ   bouquet

Анни, emsy, Pink, ДИдка, karabanska, korneliia_h, Butterfly, sonka, Чушчице Simple Smile Много Ви благодаря за хубавите и мили думи по- адрес на Иванна и нейния татко...  newsm51
karabanska  rotfImbo ще питам татито и ще кажа  newsm10

Веселушка е напълно права... Аз ходя на 6 месеца профилактично Simple Smile Хубаво е всеки да си обръща внимание на здравето и ако има нещо да се хваща навреме, а не когато вече е късно  smile3521
За минералната вода: Мисля, че още е рано да се дава на дечицата ни минерална вода(лично мнение)
Буболинке пожелавам от все сърце бързо оздравяване на, детенце, Джули  thumbsup

Отивам, че мрънкалото, Йодиванна, пак се прави на джедай  jedi jedi jedi(този път е яхнала меча  Mr. Green) и дава зор за ядене...

Лек ден от нас   bouquet До скоро   bouquet

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 11:02 от TABBY

# 79
...момичета, аз вече си избрах и рокля за сватбата ... Mr. Green

Поне мечтите ми никой не може да отнеме Wink

ЕТо
Искам да е бяла с червени...рози Joy

# 80
  • Варна
Здравейте! Влизам набързо да почерпим за 8те си месеца! Дано не ви е писнало от моите почерпки тия дни  Grinning

Това за булките е страхотна идейка, браво Корни! По-късно и аз ще се покажа. А Люба и Асен са много свежи, красиви и оригинални! (за пръв път виждам младоженец с кожени дрехи  Joy)
ДИдка, роклята е страхотна. Пожелавам ти през лятото да ни се покажеш облечена в нея  Grinning
Сега ще се обличаме за консултация, след обяд ще пиша за резултатите в см и кг.

# 81
Здравейте момичета.
Да се отчета и аз.
Честити месечинки Кристиян, Трифон и Божана baloni да носят много радост, и да слушкат много мама и тати.
Вчера бяхме на консултация, и наш'та докторица пак не ни измери правилно: 7190 кг и 66 см. Ама в къщи като го меря не е толкоз.
Анитка мерси за вкусотиите аз ще се почерпя само с кафенце, че както вече писах имам гооооляма нужда от заслабване. Чак ми се плаче cry Сутринта да ви кажа си обувам един панталон дето миналия месец ми беше широк, и какво да видя той вече ми е тесничък smile3511 newsm45 ох помагайте мами как да отслабна бързичко. Да гладувам ли що ли smile3506
Люба, Ани и Емси - леле страхотни булки сте. Ама как се размечтах само за сватба, тъкмо бях позабравила колко много ми се искаше да се "бракувам" и сега пак се сетих, че даже се възползвах от сайта дето ДиДка е постнала и си харесах и аз http://www.holidaysona.com/bg/weddingdresses/sonata/04S006-01.html
ей тази (ама едвали ще ми стане в такъв вид, ще трябва да я префасонират за дебели булки newsm53).
Още нещо щях да ви пиша ама се отплеснах в мечти и забравих.
Хубав ден за сега от мене и Вики Two Hearts

П.С.Да кажа и аз на Таби - Иванна е страхотна, вашия татко голям майстор.

# 82
Здравейте и от нас с Руми!
Влизаме да се разпишем, че не сме ви забравили, а напротив много ни липсвате, но такава работа ме е подпънала, че просото не ми остава време за любимото форумче  Sad Sad Sad.
Сега да почерпим, че вчера станахме на 7 месеца и да благодарим на всички за поздравите и пожеланията  Misc Baby Bottle  party023 newsm38 beer beer2 Popcorn  food010
За сега да чукна на дърво Руми ми е здравичка - само малко сополки има, но това не е голям проблем, дано ни подмине гадния грип този път Praynig Praynig
На всички болни бебчовци, мами и татковци пожелаваме скорошно оздравяване.

# 83
Поли, колко имаш да отслабваш?
Ти кърмиш, нали?

Гушвам те силно сестричке по килца Hug Hug Hug

Аз съм 15 кг напред и направо не знам как ще стане това да си вляза в старите дрехи...Като мираж ми е Tired
По принцип знам, че като се спре да се кърми и хормоните се наместват и тогава се надявам да започна малко по-малко да влизам във форма, но дори и да не стана 45 поне към 50 да мина Wink
До скоро бях 60, сега съм 62

Анитка, мерси за пожеланията

# 84
Хе,хе...развеселихте ме искренно....значе скоро и сватби ще имаме,а....а,Мирото и другите татита-поне една седмица преди това им кажете,ей Grinning....та в тоя ред на мисли-то и при нас сватба/в пълния смисъл на думата/ нямаше....първо се подписахме,след три години се венчахме...обаче съм му казала,на Кабрански,че искам "истинска" сватба...и хич да не се услушва,ако не иска булката до него да е 60 годишна Mr. Green....Иначе,благодаря ви за комплиментите-ама то просто нямаше начин да съм "нормална" булка,като се женя за "ненормален"младоженец Crazy..........Но от сайта на Дидката,аз пък си харесах това-http://www.holidaysona.com/bg/weddingdresses/princess/04P011-01.html-в случай,че не съм сменила мъжа.....иначе може и нещо по сметаново-тортено....
Анни, и ние се поостригахме...то не ,,че Иво имаше толкова много коса,ама майка му вместо да си измие прозорците-като и идват разни такива идеи...та оня ден му пообрах стърчащите коси над ушите и на врата-да има поне един "уставен" вкъщи.....пък и докато дава...че сега  и да иискам-баткото немога да го подстрижа........а пък таткото-той е "изтървана" работа.........
Сега -да ви оставям и да отивам да пасирам пюрето/днес сме на домашно производство... ще затварям и буркани/и се надявам като се върна-да сте  се поразшавали.....е,ако не сте по-улиците...

# 85
ДиДке кърмя още, ама вече изгубих надежда че кaто спrа ще отслабна. То като бях бременна си виках айде да родя и ще сваля килцата, ама не би. И аз се надявам един ден като се кача на кантарчето goodscale да се зарадвам като покаже 50 и... а сега показва 65  261uu

# 86
Поли, казвам ти го от опит Peace
Аз като кърмех Вики по 1-2 пъти на ден - само вечер и без да пазех диета започнах да си слабея.От 60 станах 56 и после хоп...пак забременях Heart Eyes Надявам се да се повтори това като поразредя кърменето Peace

И на мен ми се иска да започна да отслабна, че никак не ми се иска лятото да съм като торба Tired...ама все си викам, че друго дете няма да имам и ми се иска сега на Миши да му дам това, от което се нуждае Peace Има време да мисля и за себе си Wink ...а и все към ме влече Embarassed
За това, че не унивай  Hug

Камбанке, браво на теб - мен как ме мързи да готвя - сега тук го прави мама или МирО Mr. Green

...моето Ми сега е на двора и спи Wink...ама един петел как се е разкудкудякал ooooh!...довечера ще кажа на тати да му покаже "Кон боб яде ли" ...и да го изядем

# 87
  • Варна
Хей, ДИдка, как ти завиждам само за дворчето....страхотно е в къща. Аз съм живяла 7 години в къща преди да се набутаме в тая кутия апартамента и сега много ми липсва.
На Ани и Емси съм пропуснала булченските снимки, след малко като приспя Крисото ще се върна да разгледам.
Ето и моите:
 булката-кит /бременна в седми месец/
да видите и младоженеца
фотографа иска да сме усмихнати

Щях да казвам за консултацията - пораснали сме, ама скромно -300гр. и половин сантиметър. Аз съм доволна, че много бяхме почнали да дебелеем.

Лек ден и много целувки на децата.

# 88
Aнитка , на този кораб дето сте се снимали ... много обичам да похапвам...стига да не бъркам де..  Като идвам до Варна не пропускам.... ох как ми се идва пак, ама ще видим де.

# 89
  • София
Здравейте мамчета!!!

Честит празник на месечинковците !
TABBY малката е голямо сладкишче,Анни а твоя юнак е голям чаровник.
karabanska ,Анни,Анитa,Еmsy много красиви булки сте   love001
Моя юнак си дремва в другата стая и днес ще му се размине разходката навън. Cry

А ето и от мен снимка
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2046914
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2046560

Целувки !  bouquet

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 14:26 от yanan

Общи условия

Активация на акаунт