Малък сечко наближава, ЮНЧО все по-палав става

• 9 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
ехеее, че сватбена тема подхванахме

към маимите, които не са били булки - ще станете, щом го желаете. А аз ви го пожелавам от сърце  thumbsup моята сватба беше като кратък миг, всичко мина толкова бързо. подготовката беше изтощителна.

Анитка и аз бях с корем, таман в шестия месец влизах Simple Smile Много сте хубави

Янан, много нежна рокля и букета е страхотен с нежни лилави
цветове, за младоженците няма да казвам нищо...  Grinning

За килограми не ми се говори - 71-72 на ръст 164 не звучи хич добре, а за изглеждане, още по-зле. От болницата се прибрах 75, поне не качих още. Правя неуспешни опити за разделно хранене. Миналата седмица реших да ям природосъобразно каквото и да означава това. Сварих си жито и така изкарах 2 дни. Като го ядях ту със мед и ябълка или пък леко подсолено. РЕзултата бе  минус 1 кг. може би трябва на 10 дни да карам на житце. много е полезно, а стимулира лактацията, освен това засища. купих и елда , но хич не ми е вкусна.
след нова година, в резултат на активно ядене, моя съпруг получи болки в корема. уплаши се и реши да гладува 4-5 дни, да но стигна 14 дни и вече 4 ден се захранва. резултата е поразителен - минус 12 кг. те мъжете по принцип свалят повече. чувства се много добре.

# 91
Здравейте мами,
искам да ви питам какви упражнения и забавления пролагате за стимулиране на изправянето, пълзенето и прохождането?

# 92
Анитка, честити 8м на гаджето ни,да е здравичък и много послушен!  bouquet Heart Eyes Hug
Всички булки и техните половинки са много хубави ,ама то затова и бебчетата ни са такива сладурковци Grinning
Ето една снимка и от нашето бракуване преди 8г,качеството е кофти,тъй-като е преснимана Embarassed
http://images13.snimka.bg/002047420.jpg
Само да уточня че на сватбата съм заветните 49кг,които гоня,но незнам дали някога отново ще стигна Close
Бебка заспа и аз отивам при нея да се гушкам,до скоро!

# 93
  • Den Haag
Здравейте, днес няколко пъти се мъча да се разпиша и нестава  Confused.

Днес ни беше първи ден на млечна кухня. Менюто беше пилишка супа, пиле с картофи и кремче(нещо като грис). На обяд дадох пилето с картофки моя хубавец хапна половината и повече нещя  Tired, а беше много вкусно ,знам понеже го изядох  Blush.. Дадах и кремчето,което почти изяде до край, остана малко за довечера. Общо взето я хареса  Grinning. Ще видим довечера супата, мисля да разтвора в нея едно сухарче.  Wink
Честито на месичинките днес да са много послушни и щастливи   bouquet  bouquet

karabanska браво на малкия Ивчо, колко много зъбчета има вече и аз нямам търпение да видя едно поне беличко, ама нещат да излизат  Crossing Arms. Страхотна булка си била  Heart Eyes.
ДИдка мила роклята е супер и ще ти стои страхотно, и да знаеш че всяка една мечта е наполовина сбъдната, само още малко и ще е реалност  Hug. Пусни снимки от подписването  Grinning.
Момичета всички сте много хубави и щастливи, като булки   bouquet
Ето ме и мен:
http://family.webshots.com/photo/2344234130087201625BBKTZZ

# 94
А привет и от мен. Успях да изчета всичко, че и снимките да видя  Grinning
Честито на месечковците!
А това за сватбените снимки е готино, тъкмо да се поразсеем малко. Пак ми се прииска да ги сложим в един албум, че голямо цъкане падна, докато видя всички. А който не ме е видял, ето ме: http://snimka.bg/album.php?album_id=50270
И който не се е показал, да се показва  Simple Smile
И аз бях бременна, края на 5-тия месец и все упреквам татито, че докато се накани, 3 деца щях да родя Simple Smile Ама какво да го правиш, млад бил още  Wink
Emsy, много свежи сватбени снимки  Simple Smile
Дидка, и аз мерси за сайта, сега ще го видя по-подробно.
Vesseluchka, благодаря за "лекцията", замислих се! И ще взема да ида скоро на док.
A witch, за каните Брита и аз исках, но ми казаха, че отделяли някакви вещества (не ги запомних) като пречиствали водата и не ставали за бебета.
Karabanska, прочетох за домашни пюрета и за бурканчета. Я кажи какво слагаш и какви са бурканчетата. Да взема да пробвам пак, да видим мойто чудо ще склони ли да яде домашно.
Това е, че принцеската иска да папа.
До скоро

# 95
Е,много ни красива темата днес....ама непоказалите се-не се скатавайте...поне по-една сничица дайте...пък и аз още чакам организаторката на мероприятитето да се разпише-Корни...... Naughtyайде,бе.........
Таничка,аз ден за ден му правя зеленчуковото пюре-през ден и жълтък слагам...,но като ми се понасъберат повечко пресни зеленчуци,слегем в една тенджерка на котлона-всичко нарязано на кубчета и заливам с вода зддокато се покрият-да поврат 10-15 минути и още на котлона го пасирам/ама пасатора ми е с метален накрайнис/ и както си е топло наливам в стъклени бурканчета/не догоре/ ,затварям и обръщам-като изстинат си оставям едно-две в хладилника за следващите дни...другите замразявам.......Единственото което избягвам да замразявам са картоф и лук/стават гадни като се замразят и после размразят/....Днес например сместа беше-броколи,червено цвекло,грах,морков,целина,чушка,зелен фасул/на шушулки/..и май още нещо имаше..ама newsm78....Та тая смес ще си я прибавям към картофчето...пък може и така само.....Зехтин също слагам малко.....или масло/но аз вече го почнах/

# 96
  • на брега на Дунав
Здравейте мамчета цоцоланчета и финни мадамчета  Joy. Голяма мъка ни гони с тия килца а... абе ще ги смъкнем бе няма да им се даваме. Пробвам да се разпиша набързо, че връзката с форума днес се равнява на похода на куца костенурка.
Честита месечинка на месечинките днес. Голяма целувка и прегръдка от нас.  Hug.
Карабанче бравос душата, както винаги си пръв безстрашен войн и се истипоса в сватбена премяна.    bouquet. Знаех си, че няма да ме предадеш  Hug. Много фешън булка си била пък и хубава, ама ти пожелавам да се премениш с онази гоцка рокля дето си избрала от сайтчето на Дидка както ти е на сърце.   bouquet
Емси снимката на полянката е просто невероятна. Супер е!
Анна много сериозно сте го раздавали бе, аз както винаги и на този велик ден не спрях да се хиля, ама то в природата ми това, вечно нахилена зелка даже и на път за болницата като раждах Еми пак се хилих на поразия. Сега сериозно, много си хубава  Peace.
Анитка какъв е тоя кораб, мале много интересно сте си прекарали май. Страхотна булка си и ти и още по-хубава бременлийка  Wink.
Дидка Бандитка, с тоя сайт и мен ме зариби душко. Засрами се бе жена аз и без туй исках пак да се видя в сватбена рокля, а сега вече ще трябва да навивам мъжо да се разведем и после пак да ме вземе  Joy. добре, че ме иска момчето, че иначе риска голяма ... ами ако не ме вземе пак  hahaha. Иначе роклята която си набелязала е приказка
yananButterfly   , я какви роклички , ей сега такива готини изчистени има а като се омъжвах аз все едни претруфени ставахме като марулки и аз искам такава пък  Sick
Таничка за теб вече казах  Grinning, ама нали твоите снимки ми припомниха идеята да се истипосаме така. Страхотен кураж да се бракуваш февруари месец  Mr. Green
Уф, че сте хубави всички.   bouquet
Спирам, че едва влязох във форума от един час се мъча безуспешно и никъде не ме пускаше  newsm78, да не вземе сега да се скапе пак нещо.   bouquet
А, ето ме и мен. Като се развихрих да сканирам взех, че и други неща качих, ама да си припомним близкото минало. Ех, кога беше ... Иначе моя мъж ме излъга на 1 април да се бракуваме на пук на всички суеверия. Та тази година правим 7 години съвместен живот. Стига съм дърдорила. Айде чао. 
Упс снимките бе  Joy: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98662  лошо качество ама няма как.

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 18:00 от korneliia_h

# 97
Анита, мила за бременна в седми месеци си направо супер! Какъв ти кит, много красива булка!
Янан, като от списание си направо!
Нинани, много си финна!
Пеперудка, много си красива и лъчезарна!
Таничка, много красиви дипли на роклята. И аз исках такива и направих подобни, но по-малки с нежни розички.
Корни, , разгеле! Ми нямам думи като фея си.  А това че се хилиш, те прави много чаровна и естествена! Много харесвам прически със спуснати коси. А бременна с Еми, ми какво да те кажа, срам ме хваща въпреки че не качих много, не  мога с такива бедъри да се похваля. А сега съм по-зле.

В тази връзка, Дидка и Поли, на мен една приятелка ми каза, че като е спряла да кърми се е напомпалаздраво и вместо да отслабне както е очаквала е качила още. Предполага, че е защото е  спряла да изразходва енергия по кърменето. Това ме отчая направо. Cry

# 98
Здравейте мацки!Много хубавка тематика сте заформили аз набързо само ,че отиваме на юбилей на баща ми.
Милички мерси за притеснението   bouquet  за моето швъргало искам да кажа,че е добре се едно че не се е цапнал  ooooh!
Честити месечинки на сладурите!
Аааа ама много хубави булки сме имали бе  Laughing и да се криете досега  married и аз ще се турна http://images13.snimka.bg/002049098.jpg
http://images13.snimka.bg/002049050.jpg
е ако някои иска да разгледа и другите днеска сложих и малко преснимани женихме се на 11.02.06г добре че беше хубаво времето  Mr. Green
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=30926
Желая на всички не видяли се в булчински одежди скоро да ги достигне това събитие
Дидке мнооого хубава рокля си си избрала бе мила,както и наКабранчето е дано твоя Миро да склони. Praynig
Оставям ви за сега ЛЕКА ВЕЧЕР ОТ МЕН!

# 99
  • Канада
Здравейте момичета!
Четох,четох,чак свят ми се зави от четене! Mr. GreenМного сте изписали!
Първо да благодаря на всички за пожеланията,по случай седемте ни месеца smile3525
Ние се загубихме,защото и тримата сме болни,начело с Ванко! SadМалкия е със запушено носле вече близо седмица.Водих го на лекар,каза че е хрема и няма друго за сега.Трябвало да отшуми за седмица,две...Пръскам "стеримар",ама горкото бебоченце едва диша SadДа не говорим,че като се кърмим направо се измъчва CryМисля,че малко се пооправя положението,ама ще видим...
Хубавото при нас е,че Ванко се държа геройски и наред със запушения нос ни излезе и първото зъбче!! toothДаже вече си чакаме и второто,че венеца е доста подут  и напипвам и другото!
Иначе тук мнооого застудя! coldИмаме си и сняг.Днес е - 24 градуса.Обаче Калпазанко отказва да спи вътре и......трябва да се лъжем.Опаковам го добре,правим две кръгчета на квартала докато заспи  Joyи го вкарвам вътре Mr. Green.По никакъв друг начин не заспива малкия звяр!
Видях страхотни снимки на сладките бебоци,които вече направо са си малки дечица.Кога мина това време,ей.....Да са ни живи и здрави всичките и много да ни радват!!!
Какви хубави булки сте били всички.......Ама и аз като някои от вас не съм имала този късмет! SadИмаме само подпис тук,с двама свидетели,но той  не важи в БГ.....Ама сме решили с мъжо,някои ден,като се приберем заедно в БГ да направим един подобаващ купон.Той не ще да е в костюм,ама пък аз искам да се изтипосам в рокля,та не знам как ще се разберем-може той да е по дънки пък аз да съм булка Mr. GreenОргинално ще е LaughingЩе ви пусна една снимка от тукашния подпис да се посмеете малко,тя ни е единствена! Laughing Mr. GreenБях вече в средата на 5 ти месец Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98771
За килата и аз не искам въобще да мисля!Един месец след раждането имах само още три,а сега са вече.......6.Чувствам се като хипопотам.И тоя корем хич не ще да ми се прибере,все едно съм трети месец.Уж всеки ден започвам с гимнастиката,ама пусти мързел.Чат пат правя по стотина коремни преси,ама като знам преди какви ми бяха натоварванията,само с това сега няма да стане.Ама няма да се мъча с някакви ужасяващи диети,писнало ми е от тях.Едно време в залата всички си имахме един девиз Wink Laughing"По добре дебела,от колкото умрела",та когато отслабна,тогава.....Важното е,че съм красива. Embarassed Laughing Mr. Green Joy
Ей,момичета ще спирам да пиша,че се увлякох,ама само да се похваля,че живот и здраве с Ванко ще се прибираме до БГ за един месец!Толкова съм щастлива!!!!Полета ни е на 28 март,вече броя дните Simple Smile
И да не забравя....Честити месечинки на всички!Да растат здрави,умни и послушни деца!!! newsm67
На всички болнички,бързо оздравяване!!!
Целувки от на с с Калпазанко!!  love001

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 19:21 от dany_ip

# 100
Здравейте красавици!

Ама много красиви булки брееееее Simple Smile
Влязох и аз да се изтипосам тука Joy за протокола .... бях бременна в 4 месец и за това съм с рокля тип нощница Joy но си я харесвам .... като горско дхче съм нагиздена hahaha

После като приспя бебка ще вляза да си начешам пръстчетата и езика   Mr. Green
http://images05.snimka.bg/000463560-big.jpg
http://images05.snimka.bg/000463559-big.jpg
http://images05.snimka.bg/000463558-big.jpg
http://images05.snimka.bg/000463506-big.jpg

dani_ip, къде ти е снимката бе мила ... дай да ти видим подписванетоSimple Smile

# 101
Karabanska, благодаря за рецептата   bouquet То толкоз работи има, че ако тя не го яде, аз ще го омета  Grinning
Korneliia, като принцеса си  Simple Smile А да ти кажа на 18-ти февруари, когато беше сватбата, времето беше просто разкошно-още от сутринта едно слънце, едни птички се разпели, леко мокро, а предната вечер толкова беше гадно, че се бях уплашила чак... Страшно топло беше, аз бях само по болерото отгоре и хич не се сетих за предвидения шал (шаферката само го разнасяше  Laughing )
Emsy, оригинала на диплите беше с розички, ама ги променихме на перлички  Wink Темата беше перли - бижутата ми, и тортата, и онези неща, дето се хвърлят, и дето се закичват най-близките.... абе все перли Simple Smile
Ех, като си спомних сега за сватбата..... хубаво, ама бързо свършва. Аз съм казала на мъжо да не ме ядосва, че ми хареса да бъда булка  Wink

Абе сега се сетих да ви питам, от няколко дена Ива нали много хленчи. Та забелязах, че само да изляза от стаята и почва почти да реве, докато не ме види пак. Само да ме изпусне от поглед и се почва. При вас има ли подобни истории, период ли е, какво ли  newsm78

# 102
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2050133
Ето и от мен 3 сватбени снимки.Браво на Корни за добрата идея  bouquet
Всички сте много хубави булки  bouquetНяма да изброявам поименно вие си знаете Wink
За килцата в момента съм 49кг. Embarassed,без диети и ограничения свалих 13 кг.от раждането до сега.......
Аз бисквитки и давам "закуска" с чай липа и тя много ги харесва Grinning
Днес пак беше доста ветровито и без слънце ама успяхме да излезнем на 3 часа навън Simple SmileЩе видим утре как ще бъде.....ама на кухня ще трябва да идем по обяд.За сега всичко си хапва(ние ходим в частна кухня в "Смирненски")Аз вече не ги пасирам яденетата само ако има нещо прекалено голямо....в началото се давеше малко ама вече свикна и ги мачка(поне така ми се струва)За вечера ще хапва супа с фиде и картофки и..зеленчуци около 120 гр. и след около 30 мин. и кърма и после заспива уморена.Последно спа от 15.00 до 16.15ч.И после и се приспива много към 20.30,тогава почвам да я храня.
Таничкамоето Ани е свикна и да не съм при нея и не плаче като не ме вижда,само като е гладна плаче.....Тя е свикнала да стои при баба си и при татито си....Най-вече стои при свекито ми,щото свкърва ми е болна,на инвалидна количка и детето я разтушава,не може нито да я гушне нито да я хване,само си говорят.......ама и това е помощ Grinning

Лека вечер и послушни бебета,моито сега си играе с поставката за мишката и много се радва Laughing
Има ли още неотчели се булки??? Wink
С тази сватбена темичка ми стана едно хубаво Heart EyesЕх  как бързо отмина този ден.......

# 103
Tani4ka_04, така като гледам си се бракувала в зала "Красно село "... аз също ... някъде в околноста ли живееш? Ако е така ... значи сме почти комшийки.... аз живеех в Бели брези. Сега съм в Лозенец но майка си е в брезите и често сме там с Бубката .... Simple Smile

# 104
  • на брега на Дунав
...
Корни, , разгеле! Ми нямам думи като фея си.  А това че се хилиш, те прави много чаровна и естествена! Много харесвам прически със спуснати коси. А бременна с Еми, ми какво да те кажа, срам ме хваща въпреки че не качих много, не  мога с такива бедъри да се похваля. А сега съм по-зле.
В тази връзка, Дидка и Поли, на мен една приятелка ми каза, че като е спряла да кърми се е напомпалаздраво и вместо да отслабне както е очаквала е качила още. Предполага, че е защото е  спряла да изразходва енергия по кърменето. Това ме отчая направо. Cry

Хе, хе   Joy да ти кажа и аз с такива бедъри не мога да се похваля  smile3532. О, блян  smile3506 сега са доста плътнички откъм сланинка  Mr. Green ама поне да се погледам и да се стимулирам от гледката да посваля някое килце. Инак там на снимката бременна в девети месец съм 56 кг, а първия месец със Сами бях 55  newsm78 проста аритметика и ме хваща срам, срам  Embarassed. Благодаря ти за милите думи и въобще на всички благодаря и се радвам, че идеята ви хареса.
Всички булки са наистина страхотни, с кореми без кореми все сте хубави и най важното щастливи булки. А Валкирийка хич не ти личи че си бременна душата, такава си финна мадама. Зори, dany_ip , Сонка чудесни сте  Hug
Пък за последното написано в постинга ти все си мисля да го кажа, ама се въздържам, че да не ви разочаровам. Явно наистина не при всички се получава това като спрат да кърмят и да отслабнат. В интерес на истината аз имам повече наблюдения на обратното  Sick. Ама то си е до организъм мисля и няма място за притенение. Все още сме млади и упорити и едни сланинки няма да ни се опрат. Така че споко.
Таничка ние сме същата картинка. Голям рев веднага щом се отдалеча. Пък ако остане и съвсем сам в стаята  ooooh!. Иначе при нас положението се спасява от каката, че като му направи някоя муцуна и забравя за мама.  Peace

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 21:11 от korneliia_h

Общи условия

Активация на акаунт