към маимите, които не са били булки - ще станете, щом го желаете. А аз ви го пожелавам от сърце
Анитка и аз бях с корем, таман в шестия месец влизах
Много сте хубави Янан, много нежна рокля и букета е страхотен с нежни лилави
цветове, за младоженците няма да казвам нищо...

За килограми не ми се говори - 71-72 на ръст 164 не звучи хич добре, а за изглеждане, още по-зле. От болницата се прибрах 75, поне не качих още. Правя неуспешни опити за разделно хранене. Миналата седмица реших да ям природосъобразно каквото и да означава това. Сварих си жито и така изкарах 2 дни. Като го ядях ту със мед и ябълка или пък леко подсолено. РЕзултата бе минус 1 кг. може би трябва на 10 дни да карам на житце. много е полезно, а стимулира лактацията, освен това засища. купих и елда , но хич не ми е вкусна.
след нова година, в резултат на активно ядене, моя съпруг получи болки в корема. уплаши се и реши да гладува 4-5 дни, да но стигна 14 дни и вече 4 ден се захранва. резултата е поразителен - минус 12 кг. те мъжете по принцип свалят повече. чувства се много добре.

, а беше много вкусно ,знам понеже го изядох
.. Дадах и кремчето,което почти изяде до край, остана малко за довечера. Общо взето я хареса 
. Страхотна булка си била
айде,бе.........
....Та тая смес ще си я прибавям към картофчето...пък може и така само.....Зехтин също слагам малко.....или масло/но аз вече го почнах/
. Голяма мъка ни гони с тия килца а... абе ще ги смъкнем бе няма да им се даваме. Пробвам да се разпиша набързо, че връзката с форума днес се равнява на похода на куца костенурка.
.
. Иначе роклята която си набелязала е приказка
и аз ще се турна 

Малкия е със запушено носле вече близо седмица.Водих го на лекар,каза че е хрема и няма друго за сега.Трябвало да отшуми за седмица,две...Пръскам "стеримар",ама горкото бебоченце едва диша
Даже вече си чакаме и второто,че венеца е доста подут и напипвам и другото!
Имаме си и сняг.Днес е - 24 градуса.Обаче Калпазанко отказва да спи вътре и......трябва да се лъжем.Опаковам го добре,правим две кръгчета на квартала докато заспи 
. О, блян
сега са доста плътнички откъм сланинка