А за храната -скоро една съседка ми разправяше за своя позната, която давала на закуска 1 баница и една боза на 10 месечното си бебе
Без коментар 
Буболина, бързо оздравяване на Джули. Добре, че сте се отървали от болницата.
Веселушка, мерси за "лекцията"
. То и аз съм с раничка от доста време, дори ми я бяха горили, но не знаех за последствията. След раждането правих цитонамазка, но ще те послушам и ще отида пак.Чушчице, как сте ти и Марти? Малкия размина ли се с обривите и другите "екстри"? Дано при теб всичко да се оправи, че възпаление на матката звучи много страшно.
Аз да Ви се оплача как изтървах веселбата...днес освен племенницата се е родило и детенце на един приятел. До тук добре, обаче аз се точех да оставям зверчето на майка ми когато се светнах, че те ще ходят в леля ми да се черпят. Стана ми мнооого тъпо. Ама няма как. Сега татито ни е на купон, Криското спи а аз си ровичкам тука форума. Кой както се е уредил.
Лека и неревлива вечер

понеже Миши така кашляше, сополи....и аз не го заведох на лекар...ама Слава Богу вече си е добре
Не ни забравяй и пиши по-честичко.Поздрави на добрата кака 
Особено пък като бяхме в Канада - там няма на кого да ги оставиш и навсякъде с нас 

) и сега вече наистина отивам да лягам.
. Иначе много си зависи колко е голяма предполагам и определено си се усеща ако имаш такава, но не в буквалния смисъл (пак казвам предполагам зависи и от големината). Аз вече бях писала, че аз си я усещах месеци наред с поддържането на гъбички и т.н. До колкото знам наличието на раничка променя киселинността във влагалището, а всички знаем, че това е много важно за гъбичните инфекции. И аз спирам с лекцията
, хайде линчувайте ме сега
. Ама точно тъй май се получи, макар, че аз не се впечатлих чак толкоза от въвеждането му, че то ако тръгна за всичко да се кося директно за лудницата ме пишете (е не съм го карала джаста праста
, а нямаше температура, много ме учуди, но не пропусна и днес да разглоби кошарката
....и да знае,е тук има доста почитателки на фотошоп-ските му умения/а поръчки приема ли? 

мога да покажа само от подписване - не сме правили само имаме подпис
А мъжо не ще и да чува за сватба,а аз толкова много искам.Дано някой ден ми се сбъдне мечтата да се видя като булка 
и пълни пампите, както никога до сега. Даже вчера му давах чай от шипка да позатегнем положението и заради витамин С-то.