🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 1

• 42 715
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Време му беше, но ония малки лигли не са за там също а ги държат. Достойна му е професията, за което адмирации. Е, са. Мога и аз да изхейтя, ама предпочитам да не го правя.

# 631
16 - Чичо Митко = 15

Комбинацията яйца и свинско няма как да я уважа, съжалявам.

# 632
Обичам шиш и бих си хапнала, но не мисля, че това е мастър клас за Мастър шеф. Идеално е за готвене на някой събор, площад по време на избори или градски празник, където трябва да се приготвят три казана манджа и десет скари.

# 633
Обичам шиш и бих си хапнала, но не мисля, че това е мастър клас за Мастър шеф. Идеално е за готвене на някой събор, площад по време на избори или градски празник, където трябва да се приготвят три казана манджа и десет скари.

Именно. Точно там е мястото за такива изцепки. Не в кухнята на Мастършеф.

# 634
Жалко. Тоби се издъни повече от Митко.

# 635
  • Манчестър
Двете лигли им е време да заминават…

# 636
  • пустинята Гоби
Алекс направи два буламача и накрая изгониха Митко.

# 637
Изгониха най-свежия участник. Няма да гледам повече.

# 638
  • София

MasterChef - Сезон 8
Епизод 9  (06.10.2023)

# 639
  • Сф
Егати фарса. Лиглата как само остърга грил тигана загорял с яйца и не си тръгна?
На всичко отгоре и не опитва ..
 Кустев какъв стайлинг тип баш майстора извади ...неАм думи

# 640
И пак се веят коси навсякъде, много непрофесионално.

# 641
Егати фарса. Лиглата как само остърга грил тигана загорял с яйца и не си тръгна?
На всичко отгоре и не опитва ..

Абе, то толкова очевидно, че ги бутат миската и Тоби че се отвращавам. Чичо Митко мое да е кон с капаци, ама поне готви по-добре от тях.

# 642
Щом видях бебешките трупове и превключих. Виждам, че нищо не съм изгубила, вкл. и гнусния Ути.

# 643
Ути беше особено гнусен и как се беше спретнал, майко мила. Завиждам на тези, които си го спестиха. Гледката на този неприятник разфасовчик още ме преследва.
Не знам какво става, но това не е оня Мастършеф, който съм гледала и който очаквах. Това е някакъв пародиен Мастършеф от някаква паралелна реалност, даже нереалност.
Толкова ниско ниво досега не е имало в никой от сезоните.

# 644
И на мен ми беше неприятно да гледам как разфасова. Ужас. Това предаване отива по дяволите.

Общи условия

Активация на акаунт