Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Поръчах от Айфел два парфюма. Единият е клонинг на Пако Рабан 1 милион Прайв, а другият на Валентино Уомо Ноар. Имам оригинала на ПР и клонингът има някои сходства, и дава нужното усещане, но за съжаление сокът в бутилката е целият на парцали. Към Валентино-то нямам забележки. Не знам как ухае оригиналът, но вероятно клонингът споделя прилики с него - поне на мен ми допадна.
Имам Prive от ЗАГ, Баргело и Айфел. Определено ЗАГ препоръчвам като близост. Баргело е също на високо ниво. От Айфел са уловили идеята, но малко се отклонява. Моят флакон е с бистра течност.....засега поне.
От любопитство си впръсках днес и трите версии. Така че актуализация на оценките:
ЗАГ и Айфел(след като узря над 1 година) са отлични.
Баргелото се издъни и не го препоръчвам.

# 256
  • Light of Zartha
Изключително много благодаря за отговора. Наистина много се чудех дали да го използвам. Много ме зарадвахте.

# 257
  • обл. Шумен
Torro, ако говориш с продавача за проблема, дали няма да ти разменят парфюма, за тяхна сметка?
Scarlett, аз бях купила един парфюм на Мартин Лайън, който ми омръзна в един момент и си стоеше върху шкафа с другите джунджурии. 🤪 Слънцето го напича през стъклата и забелязвах как пожълтява с времето. В един момент стана кехлибарен. Като си пръснах нямаше промяна в аромата, даже ми се стори по-наситен. Само гледах да не пръскам върху дрехи, че може би щеше да оставя следи.🤔🙂

# 258
Поръчах от Айфел два парфюма. Единият е клонинг на Пако Рабан 1 милион Прайв, а другият на Валентино Уомо Ноар. Имам оригинала на ПР и клонингът има някои сходства, и дава нужното усещане, но за съжаление сокът в бутилката е целият на парцали. Към Валентино-то нямам забележки. Не знам как ухае оригиналът, но вероятно клонингът споделя прилики с него - поне на мен ми допадна.
Имам Prive от ЗАГ, Баргело и Айфел. Определено ЗАГ препоръчвам като близост. Баргело е също на високо ниво. От Айфел са уловили идеята, но малко се отклонява. Моят флакон е с бистра течност.....засега поне.
От любопитство си впръсках днес и трите версии. Така че актуализация на оценките:
ЗАГ и Айфел(след като узря над 1 година) са отлични.
Баргелото се издъни и не го препоръчвам.

Значи ще пробвам ЗАГ. Останало ми е много малко от оригиналният ПР Прайв , а много харесвам уханието и за това търсих добър клонинг. Благодаря за упътване! И един въпрос - кой номер е от листата на ЗАГ или , ако може линк към продукта?! Намирам ПР 1 милион, но не и Прайв.

Емилия Петрова 684235 - Писах на продавача, но не прояви желание за някаква размяна или компенсация. Разбира се заяви, че съжалява и толкова, ха, ха. Не е нищо фатално, все пак, това не са скъпи парфюми и понякога при неправилно съхранение или от времето същите се " пресичат ".

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 22:27 от Torro

# 259
Здравейте ,търся сполучлива имитация на червеният Jimmy Choo - I want choo, някой намирал ли е? Аз единствената която намерих беше на ZAK zodiak, но честно казано нямаше много общо с оригинала ,а имах големи очаквания ...

# 260
  • Deutschland
Някой освен Заг да има имитация на City of stars?
Вчера трябваше да излизам следобед, към 15 часа се пръснах, снощи до лягане се усещаше, но не толкова ярко и цитрусово. Има какво да се желае като трайност. Ако го имат Рефан, бих допълнила с капки, ама при Заг как да стане. Мога да си поръчам от България, имам човек пътуващ.

# 261
  • Sofia
Divain 775 , но не съм го пробвала.

# 262
  • BG-DE
На Divain и толкова няма да изкара, техните не се отличават с трайност 🙂 Обаче във Фрагрантика дават и оригинала, че е със средна трайност, така че едва ли ще има и много по-добра в това отношение имитация 🤔

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 11:27 от Menerva

# 263
  • Deutschland
Именно мислех за оригинал, но ако има къде да го тествам ще е добре. Благодаря ви момичета.

# 264
  • BG-DE
Трябва да видиш в някой бутик на Луи Вютон, другаде ги няма да проба ама цените са бая солени 280€ 😛

# 265
Може ли да ми препоръчате добра имитация на 1 million. Моят мъж от кога ми говори за този парфюм, че негов приятел го е имал в оригинал. Искам да го изненадам

# 266
  • Deutschland
Трябва да видиш в някой бутик на Луи Вютон, другаде ги няма да проба ама цените са бая солени 280€ 😛

А не, мерси. Мисля, че тук в града такъв бутик няма.

# 267
  • BG-DE
В Щутгарт има 🙂 Но може да поръчаш проба, примерно от тук 
https://parfumproben-bestellen.de/products/louis-vuitton-womens- … AnDgaAsM9EALw_wcB

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 15:21 от Menerva

# 268
Може ли да ми препоръчате добра имитация на 1 million. Моят мъж от кога ми говори за този парфюм, че негов приятел го е имал в оригинал. Искам да го изненадам
Е,по добре събери за оригинал. ...Така радостта ще е наистина голяма. Ако аз припадам по парфюм и мъжа ми подари реплика, ами........Естествено,че всеки според джоба,но предполагам ще успеете да отделите за някой повод.

# 269
  • Пловдив
На Martin Lion H39 PACO RABANNE-ONE MILLION. Не съм сигурна колко е сходен с оригинала, но шишетата са им сполучливи на вид и мисля, че стават за подарък. Вероятно има клонинг и от някой от арабските. Те са около 50 лв и са доста добре на вид, подходящи са също за подарък, според мен, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт