Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 059
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, не съм писала отдавна но вчера поръчах ирис ноар Гиза и опиума,но Ирис ноар ми е някак отначало сякаш има нотка на земя или по точно на нищо Blush,а след 1час се развива на сладникав . Само не разбирам сигурно при мен е грешката !!!???
Някой ако е ползвал ниша нека сподели моля ,но повредата е в моя нос мисля:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 451
Мартинез 724 мнения?

# 452
Ако имаш предвид имитацията на МФК, за мен е много красив аромат. Повече дамски,на мъж не мога да си представя как би седял,на ММ със сигурност НЕ.
Цветно-плодово-сапунен,при мен си влачи шлейф.Трайност задоволителна,към 5-6 часа се усеща ярко на кожа,косата ми го разнася даже по-дълго.
Купих го първите дни в БГ като си бях ваканция и до края ползвах само него. Тук температурите не позволяват,в студеното време не не може да се разгърне хубаво и шлейф не влачи почти никакъв,някак си прибран ми е.

# 453
  • Бургас
Клонинга на Honour 43-Giza го носих лятото няколко пъти, но днес се разкри цялата му красота. Даже за минута се показах в една стая 20кв.и затваряйки вратата дочух следното:
"-Ммм, с много хубав парафюм е, чак тук го усетих!"-баба на 68г.,която седеше в др.ъгъл на стаята. Наслаждавам се...
Онър оригинала ми е един от парфюмните подписи.Няма такава бяла булчинска красота.

# 454
Ако имаш предвид имитацията на МФК, за мен е много красив аромат. Повече дамски,на мъж не мога да си представя как би седял,на ММ със сигурност НЕ.
Цветно-плодово-сапунен,при мен си влачи шлейф.Трайност задоволителна,към 5-6 часа се усеща ярко на кожа,косата ми го разнася даже по-дълго.
Купих го първите дни в БГ като си бях ваканция и до края ползвах само него. Тук температурите не позволяват,в студеното време не не може да се разгърне хубаво и шлейф не влачи почти никакъв,някак си прибран ми е.
Значи за зимата не става. Благодаря ти ☺

# 455
Зара са абсолютни безсрамници. Не само, че са пуснали копие на Хипнотичната отрова, ами са го кръстили Hypnotic Vanilla. Мнооооого е хубаво… Grin

# 456
Здравейте! Моля да ми предложите парфюм момина сълза /за подарък/. По възможност да е капсулован, а не наливен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 457
  • BG-DE
Аз принципно друг парфюм с момина сълза, освен Диорисимо, не се сещам но той не знам да има имитация.

# 458
D&P май имаха Диорисимо, в старите теми съм чела.

# 459
  • София
Здравейте! Моля да ми предложите парфюм момина сълза /за подарък/. По възможност да е капсулован, а не наливен Stuck Out Tongue Winking Eye
Чиста момина сълза имат Ярдли. 125мл. за около 35лв.

# 460
Клонинга на Honour 43-Giza
[/quote
Върнах се назад в темата, но не видях кой е номера.Разсеях се явно и нещо изпуснах.

# 461
Спомням си, че Парфен пуснаха намаление миналата година през декември. Някой помни ли колко процента беше? Чудя се сега ли да поръчам или да изчакам до декември.

# 462
20% май беше, но не на всички аромати, а на съвсем малко ако не се лъжа.

# 463
  • София
Клонинга на Honour 43-Giza
[/quote
Върнах се назад в темата, но не видях кой е номера.Разсеях се явно и нещо изпуснах.

#D315 Брилянт Honour 43 woman Amouage

# 464
Скрит текст:
https://mecenatshop.com/naturalen-parfyum-s-aromat-na-momina-salza-50ml-8255

Общи условия

Активация на акаунт