Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 066
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Интересен избор на Гиза за новите им попълнения...

# 436
Новите знае ли се аналози на кои са? Четох, четох, не видях да е споменато
Като кликнете на даден парфюм, долу под картинката излиза описание,на първия ред пише за всеки от кой аромат е вдъхновен!

# 437
Аз мога да споделя впечатления за "Есенни настроения", тъй като го получих като подаръче под формата на масло с последната ми поръчка. Много мил жест, за който съм признателен! Накратко - този аромат ми носи есенен уют. Така, намазвайки се с маслото, то стои прибрано, но ухае много приятно. При мен се проявиха дървесни нотки, примесени с лека пикантност и цялото това нещо облечено в лека сладост. Пренася ме точно сред гората, изпълнена с влажни, опадали, красиви листа. Хареса ми и обмислям да си го направя на парфюмче. За трайност не мога да споделя впечатления, тъй като не я забелязах, когато пробвах маслото.

Иначе взех "Белуга" и "Бляк и бляк". За първото - прекрасна ванилия, примесена по много фин начин с кожената нотка. Дава ми усещане, че се намирам в някакъв луксозно обзаведен дом - ново, чисто помещение, кожена тапицерия и аромат на ванилия. Доста странно обяснение, но съм очарован от този аромат. Бих го определил като изискан и характерен такъв, който на всеки би се усещал по различен начин. Бляк и бляк - меден, сладък, плодов. Вчера в по-студеното време бях с него - ухаех на мед, в който бяха потопени джинджифил, добре узрели череши и ягоди, примесени с подправки. След няколко часа започнах да улавям по-осезаемо и ванилия. Страшно силен и присъствен парфюм се оказа при мен и бих внимавал при следващото разносване с броя впръсквания. Laughing За трайността нямам никакви забележки. Изкара спокойно деня, а дрехите ми ухаеха осезаемо и днес сутринта.

Доволен съм от поръчката си. Оригиналите не ги познавам, но тези аромати са ми предостатъчни откъм изпълнение и качество, за да ме удовлетворяват.

Последна редакция: ср, 18 окт 2023, 14:02 от addictedtolove

# 438
Здравейте, доволни ли сте от някоя имитация на Mugler Goddess, златния?  Пробвала съм само една, от чуждестранен сайт, но не наподоби добре оригинала

# 439
  • Варна
Привет на всички!
Скоро получих няколко ултра бюджетни МЪЖКИ аромата от parfimo и с няколко думи ще опиша, кой на какво наподобява:
Скрит текст:
https://www.parfimo.bg/str8-faith-eau-de-toilette-za-maje-100-ml/ - ами нищо подобно нямам в арсенала си или поне не се сещам. Сладък, гурме, но много свеж и летен аромат. Не знам дали са се старали да копират някой популярен парфюм. Силно препоръчвам, прилично представяне. Ако харесвате да речем Gucci Guilty, вероятно ще харесате и този.
https://www.parfimo.bg/gianfranco-ferre-fougere-italiano-eau-de- … te-za-maje-30-ml/ - взех тестер 100мл и дойде с капачка, бижу. Перфектен флакон, тежка капачка и много добър пулверизатор. Наподобява много CH 212 Men, но с прилична нотка флорално-плодова сладникавост, което го прави по-малко тревисто-зелен спрямо оригинала, и по-малко ретро усещане. Дебнете за тестер 100мл за под 20лв, заслужава внимание. Основно летен аромат, но и перфектен за офис среда. Този е любимецът на Половинката ми от общо четерите пристигнали. Любимец и на мен.
https://www.parfimo.bg/mandarina-duck-let-s-travel-to-new-york-e … je-100-ml-tester/ - отново тестер с капачка, суперррр. Ароматът е страшно близък до Ferragamo F Black с да речем 25-30% по-слабо представяне. Имам Ferragamo-то също тестер на изгодна цена(беше 34лв), но ако трябваше сега да избирам, щях да се спра на 4 флакона Мандарина. Спрягат го и за копие на YSL La nuit de l`homme. Не съм пробвал оригинала, имам копие и имат тук-там общи нотки, но Мандарината и Ферагамото са някак по-плътни като аромат, за по-хладно време сякаш.
https://www.parfimo.bg/ferrari-the-drakers-competition-black-eau … e-za-maje-100-ml/ - този.......аз лично бих го пропуснал. Копие на JPG Le Male оригиналът. Тръгва спиртно, но това трае секунди. После се доближава до JPG-то, но не е чак толкова флорално сладък. Малко по-дървесен и сериозен стои. Също средно представяне, но аз като цяло не съм особен фен на този аромат. Оставих си го за носене вкъщи, т.к. Любимата го харесва.
Много съм се наточил да си спретна един як пазар при Милка(Гиза), набелязани са около 20 аромата, ама ще смогна едва след средата на Ноември най-вероятно. Като ме е награбил този живот и ангажименти хахаха Satisfied

# 440
D-frag12 ,почти всички варианти на STR 8 са ми любими.
Още от преди правеха разкошни аромати и повечето са страшно сполучливи.
Много добра идея да направиш пазаруване на бюджетни варианти.
Намират се много добри съкровища.

# 441
,L'atelier de parfum (Raphella) имат нов аромат -Lost cherry Tom Ford. И макар да не ги харесвам,добър е...Имах на Гиза... След няколко измивания на ръцете още мирише....Та който го иска,да знае.

# 442
Здравейте 🙂
Може ли да ме насочите за  добра реплика на
Montblanc Signature ?
Благодаря

Пробвай на Мартинес чуден е

Преди няколко страници стана дума за арабските парфюми препоръчвам този лек свеж летен и траен поръчвам от eMAG с доставчик e MAG

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 06:18 от Mimeto74

# 443
Скрит текст:

Преди няколко страници стана дума за арабските парфюми препоръчвам този лек свеж летен и траен поръчвам от eMAG с доставчик e MAG..
Този е аналог на L'Interdit  Givenchy ,дъщеря ми много го обича..заредила съм и 2 шишета:) За мен обаче трайността е средна,не голяма като на повечето арабски аромати.  За любители на тубероза:)

# 444
Здравейте,

За да не остана назад - поръчах този парфюм
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-maison-alhambra-by-saffron-un … 459/pd/D3W233YBM/

Според мен е копие на Black Saffron - Byredo.
Бутилката е тежка, луксозна, в красива кутия, супер изработка.
На първо четене много ми харесва, мирише ми на свежи теменужки и леека приглушена кожа...ще пиша пак, когато го разнося повече. Снощи само пръскнах малко за тест.

Тази сутрин преди да тръгна на работа се напръсках щедро с парфюма...ще ви държа в течение как се държи днес.
Няколко дни се пръсках с  копието на Black Saffron - Byredo. Траен е...на дрехи - около 24 часа, а по кожата около 6 часа. Драй даунът му е по-унисекс към мъжки. На дреха повече ми харесва аромата му. Мнооого голямо ми е количеството му - 100 мл. - има да се фъскам доста време.

# 445
Бонбонче,дай някакво количество отливка да разменим с нещо😁

# 446
Бонбонче,дай някакво количество отливка да разменим с нещо😁
Мммм, супер предложение Simple Smile
Ще ти пиша на л.с. по-късно:hibiscus:

# 447
  • София
Клонинга на Honour 43-Giza го носих лятото няколко пъти, но днес се разкри цялата му красота. Даже за минута се показах в една стая 20кв.и затваряйки вратата дочух следното:
"-Ммм, с много хубав парафюм е, чак тук го усетих!"-баба на 68г.,която седеше в др.ъгъл на стаята. Наслаждавам се...

# 448
  • Deutschland
Някой да е тествал този парфюм на Наоми Кембъл? При нас го има на 5 евро и нещо, наглеждах му се, но накрая го изоставих. Копие на Идол е.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/naomi-campbell-damska-toaletna-v … 050456001637.html

# 449
Да, аз съм го тествала. Хубав е, но не е копие на 100 процента, по-скоро "вдъхновен" от него.

Общи условия

Активация на акаунт