Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 083
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Дами, някъде има ли добра реплика на Hermes Eau des Merveilles Bleue?

Запленена съм от аромата и търся най-добрата имитация. Simple Smile

Eclat 033

# 346
Maison Alhambra са отлични парфюми за цената си. Имам няколко и съм доволен. Ето немски сайт: https://lattafa.de
Поръчвал съм от там и са коректни.

# 347
Знаете ли добра имитация на някой от колекцията Daisy на Marc Jacobs?

Аз попитах същото- никой не ми отговори.
Явно няма сполучлива имитация, за съжаление...
Аз имам на D&P и съм много доволна. По-траен е от оригинала.

# 348
Скрит текст:
Знаете ли добра имитация на някой от колекцията Daisy на Marc Jacobs?

Аз попитах същото- никой не ми отговори.
Явно няма сполучлива имитация, за съжаление...

Daisy на Eyfel perfumes е 1-1 с оригинала
имат и Daisy love

# 349
Момичета, тези парфюми на Maison Alhambra имат ли си някакъв сайт или страница? ...
Днес сутринта си получих трите парфюма на Maison Alhambra:
Niche Royal Rouge аналог на Rouge Malachite Limited Edition L'Or de Russie Giorgio Armani - за любители на белоцветни аромати Simple Smile Започва с доста силен жасмин и портокалови цветчета примесени с Тубероза, след като  улегне остава мека,кремава тубероза Simple Smile Силна и сладка е като Love Tuberose Amouage( Гиза) и Velvet Vanilla Mancera. С една дума много МОЙ Simple Smile Целя офис е изпълнен..
The Artist No 1 аналог на Portrait of a Lady Frederic Malle-  роза,пачули и лукс....това усещам.Не знам до колко се доближава до оригинала,нямам да сравня. Някак ми е прибран,ненахала,нетоксичен...... елегантен.Харесва ми ,но ще трябва да го разнося сам, от Niche Royal Rouge не мога да го усетя както си му е реда.
Narissa Ambre аналог на Narciso Eau de Parfum Ambrée - приказен.Типичен Нарцисо- женствен,плътен,мускусен и елегантен.Изключително красив,много топло излъчване,много добре направен за мен. Усеща се муск,амбър и франджипани Simple Smile
За трайност мога да кажа след ден-два.

# 350
Ре, от емаг ли пазариш? Впечатлих се от описанието на първия и освен там другаде наличен не ги намирам. Малко над 30 лв му е цената

# 351
Ре, от емаг ли пазариш? Впечатлих се от описанието на първия и освен там другаде наличен не ги намирам. Малко над 30 лв му е цената
Да,от Емаг ги взех. И в мейкъп има няколко.

# 352
Здравейте,

За да не остана назад - поръчах този парфюм
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-maison-alhambra-by-saffron-un … 459/pd/D3W233YBM/

Според мен е копие на Black Saffron - Byredo.
Бутилката е тежка, луксозна, в красива кутия, супер изработка.
На първо четене много ми харесва, мирише ми на свежи теменужки и леека приглушена кожа...ще пиша пак, когато го разнося повече. Снощи само пръскнах малко за тест.

# 353
...Според мен е копие на Black Saffron - Byredo.  ...
Да на него е,а другата такава бутилка е аналог на Библиотек
Аз си поръчах още 1 бр Narissa Ambre,да не ми го изкупите Laughing и Pink Shimmer Secret Oud , които е аналог на Bombshell Oud Victoria's Secret. на сляпо Mask

# 354
  • Deutschland
Menerva, извинявай. Имах много работа два дена и не съм влизала.
Ако питаш за наркотичните цветя, аз имах на Заг. За мен това изпълнение е катастрофа. Много силен цветен аромат, досущ като Евтерпа. Ако си ги пробвала, знаеш как ухаят. Ароматът не се развива на кожата ми, само цветя, горчилка някаква и толкоз. Май и не беше траен..

# 355
Дали има някой, който скоро е бил в турско и е снимал техния списък на DP
По принцип има неща, които в българските каталози липсват

# 356
...Според мен е копие на Black Saffron - Byredo.  ...
Да на него е,а другата такава бутилка е аналог на Библиотек
Аз си поръчах още 1 бр Narissa Ambre,да не ми го изкупите Laughing и Pink Shimmer Secret Oud , които е аналог на Bombshell Oud Victoria's Secret. на сляпо Mask
Да, но тъй като Библиотек го имам във версия на Мартинез, не го взех и него Satisfied

# 357
  • Deutschland
Взех имитация от ДМ на Lost cherry уж, но на първо четене варира към Ерба пура. Май на някаква тукашна блогърка е имитацията

# 358
  • BG-DE
А други видове има ли?

# 359
Много се радвам, че не съм ви подвела с препоръката за парфюмите на Maison Alhambra! 🥰🌸

Общи условия

Активация на акаунт