Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 094
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Deutschland
А други видове има ли?

Още един вид, черна бутилка. В коментарите един пише Ерба пура, друг Бакара. 9 евро и нещо струва.

# 361
Днес получих dark angel от гиза и съм супер разочарована. Не виждам особено общо с angels share. Има някаква алкохолна нотка тип ракия и нещо тип гума. Имам 5мл отливка от оригинала и явно ще си карам на нея. Ще го оставя някоя седмица да престои и се надявам да ми спести 400лв за оригинала тогава Cold Sweat

# 362
Днес получих dark angel от гиза и съм супер разочарована. Не виждам особено общо с angels share. Има някаква алкохолна нотка тип ракия и нещо тип гума. Имам 5мл отливка от оригинала и явно ще си карам на нея. Ще го оставя някоя седмица да престои и се надявам да ми спести 400лв за оригинала тогава Cold Sweat
хм,странно.Оставете го да узрее малко.Аз го пробвах успоредно с оригинала. Разликата беше,че на Гиза е по-силно канелен в началото,като улегне са неразличими. Поне за мен

# 363
Вземете този

# 364
Дали някой може да помогне с добра имитация на Armani prive oud royal. Благодаря.

# 365
Днес се напръсках сутринта с Niche Royal Rouge към обяд не усещах нищо и се напръсках с Narissa Ambre .В момента се усещат и двата само ако си завра носа в дрехите.Бих казала,че са средна трайност тези двата.

# 366
  • София
Ре не ти ли тръгва като бомба Niche Royal Rouge? Вчера го взех и аз, пръснах в колата и някак доста бомбастичен ми се стори. Обаче първоначаното силно туберозно начало бързо изчезва сякаш. Шубе ме беше днес да се пръсна с него, за да нямам смъртни случаи Simple Smile. Ти пък сега казваш че до обяд изчезва...

# 367
  • Light of Zartha
Ееее назявах се да са по-трайни. Аз поръчах също. Ще видим при мен как ще се представи "черният опиум". 😃

# 368
Ре не ти ли тръгва като бомба Niche Royal Rouge? Вчера го взех и аз, пръснах в колата и някак доста бомбастичен ми се стори. Обаче първоначаното силно туберозно начало бързо изчезва сякаш. Шубе ме беше днес да се пръсна с него, за да нямам смъртни случаи Simple Smile. Ти пък сега казваш че до обяд изчезва...
Атомна бомба си е в началото, просто не издържа много дълго този интензитет.
The Artist No 1 е доста по-траен! Сега проверих блузата от вчера- още мирише! И вчера след 3-4 часа усещах предимно него,в другите два се завирах.Не знам дали за това,че е по-скъп? А може би от самия аромат. Но Туберозата се надявах да е по-силна съдейки по началото:)
Като цяло съм доволна,хубави аромати са и за тази цена ще се пръскам по много Laughing

# 369
  • There I was on a July morning
Една подсказка за жителите на София, които се интересуват и искат да тестват парфюмите Maison Alhambra.
Продават ги в една парфюмерия, която се намира на ул. Граф Игнатиев точно срещу градинката на Попа и изхода на метростанцията. Предлагат както имитационна парфюмерия, така и оригинални парфюми.
Като асортимент от горепосочените парфюми имат около 15 вида дамски и няколко мъжки, унисекси не видях.
Цените им бяха около 45 - 55 лв., доколкото забелязах. Аз тествах само Narissa Ambre на кожата си, но нищо не усетих от аромата. Дали защото се бях напръскала порядъчно с друг парфюм, който заглуши аромата или нещо друго, не знам, но засега съм пас.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 19:55 от Скубиду

# 370
  • при моите деца .....
Търся мнения за тези имитации...
Само знам, че са турски.
Някой с отзиви?

# 371
  • София
Не мога да намеря на Зара,Lady milion......

# 372
Търся мнения за тези имитации...
Само знам, че са турски.
Някой с отзиви?

Това са бившите Raphella дето ги има в Кауфланд.... Не стават -нищо общо с ароматите,вътре на парцали,трайност никаква....Чак се чудя кой ги купува още.....

# 373
Добро утро!
Нахлувам набързо в темата, че докато ви досега няма да остане място в списъка за имитацията, която влязох да търся 🤭
Имампи харесвам много либре на Гиза, вече 2 шишета съм изхабила, и се чудя дали няма някой от по-масовите, който да се е справил също добре с имитацията му ? А мисля че много се споменаване и Интенз версията му ?!?
И се връщам да ви чета Simple Smile
Хубав и ароматен ден!
Аз днес си пръснах Булгари омния, измежду не малкия ми избор, но пък любимците са празни Simple Smile

# 374
Здравейте,

За да не остана назад - поръчах този парфюм
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-maison-alhambra-by-saffron-un … 459/pd/D3W233YBM/

Според мен е копие на Black Saffron - Byredo.
Бутилката е тежка, луксозна, в красива кутия, супер изработка.
На първо четене много ми харесва, мирише ми на свежи теменужки и леека приглушена кожа...ще пиша пак, когато го разнося повече. Снощи само пръскнах малко за тест.

Тази сутрин преди да тръгна на работа се напръсках щедро с парфюма...ще ви държа в течение как се държи днес.

Общи условия

Активация на акаунт