Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 176
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Deutschland
Търся мнения за тези имитации...
Само знам, че са турски.
Някой с отзиви?

Това са бившите Raphella дето ги има в Кауфланд.... Не стават -нищо общо с ароматите,вътре на парцали,трайност никаква....Чак се чудя кой ги купува още.....

От тези Рафела съм купувала Girl of now преди доста време, течността си беше ок, трайността също, но ми беше доста силен и го подарих.

# 376
Добро утро!
Нахлувам набързо в темата, че докато ви досега няма да остане място в списъка за имитацията, която влязох да търся 🤭
Имампи харесвам много либре на Гиза, вече 2 шишета съм изхабила, и се чудя дали няма някой от по-масовите, който да се е справил също добре с имитацията му ? А мисля че много се споменаване и Интенз версията му ?!?
И се връщам да ви чета Simple Smile
Хубав и ароматен ден!
Аз днес си пръснах Булгари омния, измежду не малкия ми избор, но пък любимците са празни Simple Smile

На Zara Golden Decade , много е хубав и траен.
Според фрагрантика имитира интенс версията.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Golden-Decade-69404.html

# 377
  • обл. Шумен
А за тези някакви впечатления - https://www.yodeyma.com/bulgaria/bg/?gad=1&gclid=EAIaIQobChMI2IS … AYASAAEgISyPD_BwE ?

# 378
Не ги познавам. Сайтът изглежда добре, открих съответствията, но няма особен избор на нещо интересно. Само най-популярните.

http://yodeyma-parfums.ru/terms

# 379
  • обл. Шумен
Мда..и е добре с малките разфасовки.
Страхотна си! 😊🍰☕️

# 380
Днес получих dark angel от гиза и съм супер разочарована. Не виждам особено общо с angels share. Има някаква алкохолна нотка тип ракия и нещо тип гума. Имам 5мл отливка от оригинала и явно ще си карам на нея. Ще го оставя някоя седмица да престои и се надявам да ми спести 400лв за оригинала тогава Cold Sweat

Grandeur Elite - Montage Intense Eau  и Kismet Angel Maison Alhambra . Са много добри копия , но са от арабските парфюми.
Търся още добри версии на Jasmin Rouge Tom Ford? Някакви предложения?
Emporio Armani Stronger With You Intensely Giorgio Armani е мъжки, но бих го носила и него ? И за него предложения за добра версия, ако знае някой

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 15:00 от Mariya Slavova 675910

# 381

На мен ми допадат като трайност и имитация, но аз имам само Black elexir/Black opium/ и Adriana/Si на Армани/.
Трайни са и приятни. Но истинска находка за мен беше един парфюм от Дубай, който си взех на шега. За първи път усещам парфюм през целия ден. Около мен също казват, че го усещат.

# 382
Скрит текст:
Днес получих dark angel от гиза и съм супер разочарована. Не виждам особено общо с angels share. Има някаква алкохолна нотка тип ракия и нещо тип гума. Имам 5мл отливка от оригинала и явно ще си карам на нея. Ще го оставя някоя седмица да престои и се надявам да ми спести 400лв за оригинала тогава Cold Sweat

Grandeur Elite - Montage Intense Eau  и Kismet Angel Maison Alhambra . Са много добри копия , но са от арабските парфюми.
Търся още добри версии на Jasmin Rouge Tom Ford? Някакви предложения?
Emporio Armani Stronger With You Intensely Giorgio Armani е мъжки, но бих го носила и него ? И за него предложения за добра версия, ако знае някой
Jasmin Rouge Tom Ford - Just Jack Scarlet Jas идентични са, имат само 100мл опаковка но си заслужава
https://mcgrand.shop/toaletna-voda-just-jack-scarlet-jas-jeni-100-ml-35

# 383
  • на дъното
Здравейте 🙂
Може ли да ме насочите за  добра реплика на
Montblanc Signature ?
Благодаря

# 384
  • София
Sunflower21, би ли споделила кой е парфюмът от Дубай?

# 385
  • БГ
Здравейте 🙂
Montblanc Signature ?
Благодаря

Здравейте,
пробвайте Definition Christina Aguilera Simple Smile

# 386
... Pink Shimmer Secret Oud , които е аналог на Bombshell Oud Victoria's Secret. на сляпо Mask
Минавам да споделя за него- страхотен,женствен,изискан,силен. !Много мек ууд с кожа и божур.Колкото повече отлежава,толкова по-сладък и мек става и божура излиза едни гърди напред.Първите минути от комбинацията ми мирише на кафе,може би от велура Simple Smile А трайността му е 24 ч.Страхотно попадение. Днес станах,пуснах си кафе и се напръсках с него.Хубаво ми е  Bowtie

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 11:11 от Ре

# 387
Здравейте 🙂
Montblanc Signature ?
Благодаря
Martinez, 333.

# 388
Имам имитацията на Angel's Share на Гиза, сравнявала съм ги паралелно с оригинала. Съгласявам се с мнението. че имат само различно начало, иначе са еднакви. Дано не са го развалили и да е въпрос на отлежаване. Предложеният Khamrah е много хубав(аз май го харесвам повече от ангела), но е доооста различен, за мен нямат почти нищо общо, само имат един вайб, така да се каже.

# 389
Благодаря за коментарите! Сега няколко дни по- късно определено е по- добре, гумената нотка изчезна и наистина като поседи поне 5-6 мин на кожата и започва да прилича на оригинала! Предполагам до седмица ще се развие още по- добре.
 За мен khamrah също няма общо, но пак е boozy и той ми е повече унисекс към мъжки от Килиан. Но аз рядко харесвам клонинги, малко съм капризна и прекалено чувствителна Grin Красив парфюм е, но не мога да го нося. Затова и карам на мини отливка и гиза за килианския, харесва ми засега, но да не стане като с арабския братовчед и да не мога да го нося.
Имате ли пресни отзиви от версията на гиза на black phantom? Невероятен е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт