Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 65 075
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
One Million Elixir го имат и Мартинез. Днес докато се ровех в сайта им заради Mukhalat, попаднах на него. Само че го търсете в секция Нови.

# 76
  • София
Уоманити на Гиза не е като Уоамнити на ТМ 😂. Един метален е, и оставя солен вкус в устата, плюс трае час. Поръчах 30 мл, които изпръсках и никога не го усетих. Нито аз, нито някой около мен. Далеч не препоръчвам.

Замислям се за Бакарат на ЗАГ.

Някой има ли лист с новите Мусцент-и?

# 77
А какъв е Уоманити на ТМ(кои са тези 😄)?

# 78
  • София
Има предвид оригинала - на T. Mugler.

# 79
Аа ясно, а други можете ли да сравните с оригинала, например на Заг или Рефан?

# 80
  • София
На Рефан е добра версията, но няма сол в нея. Лекичко е окастрена. Но според мен трайна и доближаваща се.

# 81
Еее, аз както не обичам метални нотки в парфюмите, взех че поръчах цели 30 мл. спрей. Ще видим утре какво ще излезе, надявам се все пак да ми допадне. Grinning

# 82
  • София
Някой може ли да сподели, коя имитация на Samsara на Guerlain е по-добра на Lorys, Kameya или има други марки, които да са по-сполучливи?

# 83
Аз много харесвам Уоманити на Заг-таен е ,с много смокиня и кокос усещам😁. Относно Бакарат- на Рефан ми допада повече аромата,но трайността на Заг е по добра

# 84
  • BG-DE
Аа ясно, а други можете ли да сравните с оригинала, например на Заг или Рефан?
Имах преди време този на Заг и беше страшно близък до оригинала, известни различия имаше в началните нотки но след 20 минути бяха неразличими. В момента обаче не знам дали не са го развалили.

# 85
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но някой от Вас ползвал ли е Perfume Echoes?

# 86
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но някой от Вас ползвал ли е Perfume Echoes?
Кои точно имаш предвид? Френските или някакви имитации

# 87
Мисля, че френските, но понеже не съм сигурна какви са точно, затова пуснах запитването си тук.

# 88
Наистина уомани на Гиза не е добро попадение. И при е нетраен Confused

# 89
Мисля, че френските, но понеже не съм сигурна какви са точно, затова пуснах запитването си тук.
Да,аз поръчах около 8 мостри от тях. Хубави са, мн интересни аромати и не са копия на известни вече марки. Вземете си тестери

Общи условия

Активация на акаунт