Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 105
  • 752
  •   2
Отговори
# 315
Обадих се в магазина на Мартинез, продавачката каза ,че най-вероятно са спрели производството на 399

# 316
  • София
В състезанието между La nuit tresor-Refan и арабския Jazzab Gold  определено печели арабския клонинг. На моята кожа е по-траен, излъчващ и мъничко по-сладък. Ще се носи с голямо удоволствие.
  А днес си пръснах от For Her-Karl Lagerfeld и за пореден път се убедих, че ми е все още един от любимците в преходните сезони. Усещам прекрасна магнолия и франджипани с малко роза, която съвсем леко ги допълва и прави парфюма по-дълбок. И не мога да се съглася, че е цветна водичка, както прочетох някъде. А в момента го има и на много изгодни цени. Пръснах си на обяд и още си го усещам и то много силно.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 09:26 от Emsi696

# 317
  • обл. Шумен
Emsi696, за For Her Lagerfeld - за имитация ли става въпрос или за оригинал?

# 318
  • София
Оригинал, но е от бюджетните и за мен напълно си заслужава да го имам в колекцията си винаги.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 01:03 от Emsi696

# 319
  • обл. Шумен
Благодаря! 😊

# 320
  • Пловдив
Fleur Narcotique Ex Nihilo в изпълнение на Мартин Лайън, Заг Зодиак и Ле парфюм съм имала. На Мартин Лайън е най-добър. Другите не ми харесаха, особено на Заг.
 От размените се сдобих с Chat Perché Goutal в имитация на Yodeyma. Влюбена съм. Мирише ми на чисто, на цветя, на пролет, много ми е приятен. И с други се сдобих, ще пиша впечатления.

# 321
Здравейте! Някоя от вас дали знае на кой парфюм отговаря Thousand and One Nights от египетските парфюми? Купих олио-парфюм от Кайро и почти не съм го ползвала, искам да го продам, но не знам на кой съответства. В магазина в Кайро ми показаха списък, но не помня.

# 322
Знаех си,че помоща ще дойде от тук.Ще проверим дали го има в Русе в един магазин,който предлагат Заг.Дано имаме късмет!А за Bulgari omnia cristalline нещо?!
Къде в Русе продават парфюми на Заг?

# 323
Здравейте,  разчитам на вас. 😍 Някой знае ли за имитация на Valentino Dоnna - Born in Roma?

# 324
Преди време някой търсеше имитация на Narciso Rodriguez Musc noir rose , аз също го търся и днес ми попадна този в Емаг, който предполагам, че имитира него -

Wadi al Khaleej Dark Rose Musk Парфюмна вода за жени, 100 мл

Колебая се дали да го поръчам, не съм пробвала нищо от тях до сега.

# 325
Не познавам тази марка, но винаги съм скептична към имитации, които имитират и бутилката. Мисля, че разчитат повече на външния вид за продажба.Има прекрасни имитации, при които вида на бутилката е съвсем различен от оригинала, но още с първото подушване ти е ясно, кой е оригинала. Аз лично не бих го поръчала.

# 326
  • русе
Знаех си,че помоща ще дойде от тук.Ще проверим дали го има в Русе в един магазин,който предлагат Заг.Дано имаме късмет!А за Bulgari omnia cristalline нещо?!
Къде в Русе продават парфюми на Заг?
Под блок Ахелой има едно магазинче за подаръци,домашни потреби абе всичко общо взето и там има наливните на Заг.Излизат ми и много стари публикации за един цветарски м-н зад Лайното,но не съм проверявала дали има.

# 327
  • BG-DE
Ла***то това име на блок в Русе ли е 😂😂😂

# 328
Аз също много харесвам Премиер Жур.
Хубав,класен,женствен аромат.
И много красив.
Имала съм на Барджело и беше много хубав и траен.
Даже се замислям за оригинал,защото не знам имитациите как са.
Ето,казвате,че са спряни.
И не знам къде ще го търся.
За мен такива аромати не бива да се пипат (реформулироват), камо ли да се спират за сметка на някакви плодови водички -еднодневки или накъртващо сладки гурмета,които днес са хитове,утре не са.

# 329
Един от най-красивите аромати, които съм имала е Премиер Жур, но наистина трудно се намира. Все пак рефанския си остава най-добрата имитация според мен, но защо е толкова безумно нетраен.....

Общи условия

Активация на акаунт