Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 67 032
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Deutschland
Чебурашка, Cloud и DKNY на Заг са много, много добри.

# 526
  • Варна
Добър ви ден, колеги колекционери!
Няколко думи за последната ми покупка - рефанската интерпретация на https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/CH-Men-Unde … he-Sea-65697.html
Няма да навлизам в подробности, т.к. ароматът не е хитов, едва ли има и в Българя къде да се тества, поради факта, че е лимитирано издание.
За моя нос е смесица 2/3 CH 212 MEN(1999г) и 1/3 Paco Invictus Aqua, т.е. много свежо зелен със сладникави морски нюанси в основата. Не е особено излъчващ, трайност над средната. Чуден за топло време, идеален за всяка възраст и повод, включително офис, училище, спорт и т.н.
Половинката ми бе възхитена от него(тя обожава свежи и морски аромати), повече го харесва от Авентус дори.......аз не бих казал обаче.
Ако сте колекционери - препоръчвам да се пробва, да се налее някакво количество 10-20мл от Рефан(аз си взех 30). Ако обаче ви трябва просто някакъв хубав свеж аромат за слънчево време или гореизброените ситуации, има и по-добри предложения на пазара.

# 527
  • Deutschland
Менерва, поста ми е към теб ☺️
Ако имате Action в града, препоръчвам ти да тестваш този двойник на The one.

Във Фрагрантика го дават и близък на
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Traverse … sphore-10463.html

Имат тестери на аромати. Аз смятам следващата седмица да го тествам. Виждам, че има мускус, дано не избива в онази гадна потна нотка.

# 528
  • BG-DE
Фрау, много ти благодаря за информацията, но за съжаление нямаме Action обаче ще потърся къде около нас има 💐

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 16:55 от Menerva

# 529
  • Burgas, Bulgaria
Аз пък тази Монтана не мога да забравя!  https://www.fragrantica.com/perfume/Montana/Parfum-de-Peau-2385.html Дават я като двойник на Дива на Унгаро, но нямат нищо общо според мен, жалко, че вече е тотално реформулирана! Disappointed Relieved

# 530
Една дама преди  беше писала няколко страници назад че си е поръчала парфюм с момина сълза. Може ли да сподели впечатления, тъй като в сайта има и имитации на JFenzi а не съм купувала от тях. Ако може да споделите и за тези имитации.

# 531
Чебурашка, Cloud и DKNY на Заг са много, много добри.

Аз лично не съм  очарована от Cloud  на Заг. Оставих го за ароматизатор на стаята ми. Имам оригинала и се отличават доста.

# 532

Така, първо да кажа, че съм от хората, които не понасят класическия La vie est belle, но фланкъра Intensément ми влезе яко под кожата - малина и хелиотроп... това усещам и много ми харесва. Този е арабския вариант, който получих днес и съм... Уау! Страхотна имитация, да не кажа, че е по-силен от оригинала, с който също се сдобих в желанието си за аромата 😀 Та... Maison Alhambra - още 4-5 от марката са ми в количката вече 😄

# 533
  • София
Търся клонинга на Диор Адикт на Зара

# 534
  • обл. Шумен
Една дама преди  беше писала няколко страници назад че си е поръчала парфюм с момина сълза. Може ли да сподели впечатления, тъй като в сайта има и имитации на JFenzi а не съм купувала от тях. Ако може да споделите и за тези имитации.
Мисля, че точно този с момината сълза беше за подарък. Май беше поръчала и някакви за себе си, но не помня дали писа нещо за тях.

# 535
Здравейте, парфюман(к)и😀! На няколко пъти в темата бе споменато, че парфюмите на Зара са имитация на различни имена. Харесах си техните ванилии - SUPREME VANILLA и HYPNOTIC VANILLA, дали случайно не са копие и те на популярни парфюми, и най-важното на кои? Изобщо вие как разбирате това, проверявате имената им в сайт някакъв или😀? Извинете за невежеството ми, но доста имам да чета, докато ви догоня просто😀.

# 536
  • BG-DE
Повечето на Зара ги има във Фрагрантика, може оттам да ги провериш дали имитират някой парфюм, защото не всички на Зара са имитации.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Hypnotic-Vanilla-85038.html

# 537
Повечето на Зара ги има във Фрагрантика, може оттам да ги провериш дали имитират някой парфюм, защото не всички на Зара са имитации.
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Hypnotic-Vanilla-85038.html
Ахааа и предполагам най-долу, в секцията “ на кой парфюм ми прилича”, се ориентирам на кой е копие. Ясно, благодаря много:))!❤

# 538
Мисля, че точно този с момината сълза беше за подарък. Май беше поръчала и някакви за себе си, но не помня дали писа нещо за тях.

А за останалите, които сте поръчали бихте ли споделили впечатления! Благодаря

# 539
Някой има ли опит с Пантерата на Лъки?  Пръснах си на ръката вчера в един магазин , след неколкократни измивания продължаваше да мирише....Има развитие парфюма,започва по един начин, после в базата след мяколко часа се усеща като пудра със старо червило😂😂😂😂...И оригинала ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт