Сполучливи имитации на маркови парфюми - 52

• 66 960
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • There I was on a July morning
Floragarden, обаче парфюмът не си струва, поне за моя вкус е така.

# 631
  • Deutschland
Коя версия на Бакарат взехте?
.    Представа си нямам.В Полша съм к тук имаше само една:)

Може ли снимка? Благодаря..

# 632
Коя версия на Бакарат взехте?
.    Представа си нямам.В Полша съм к тук имаше само една:)

Може ли снимка? Благодаря..
.     Да,разбира се Simple Smile  заповядай.Взех няколко мини мострички да изпробвам.

# 633
  • Deutschland
Мислех, че е полска вариация. Не знаех, че имате там Рефан. Завиждам. В Германия май има само един фирмен магазин, но е много, много далеч от нас.
Благодаря!

# 634
Мислех, че е полска вариация. Не знаех, че имате там Рефан. Завиждам. В Германия май има само един фирмен магазин, но е много, много далеч от нас.
Благодаря!
.  В интерес на истината и аз не знаех,оказа се,че в Варшава няма магазин,та поръчах )))

# 635
  • София
Floragarden, обаче парфюмът не си струва, поне за моя вкус е така.
Значи сме с различно вкусове, в което няма нищо лошо, но ктщато се пръснах и ми стана приятно и си трае цял ден

# 636
Момичета, Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois D`Amande EDP- имат ли имитации?

# 637
Здравейте, преди няколко дни някой беше питал за Yodeyma. Тъй като все ги гледам и се чудя дали да ги пробвам, си казах "защо не". Поръчах три аромата, чиито оригинали познавам, за да опипам почвата. В платформата за покупко-продажби има няколко обяви, като е възможно някои от тях да са на едни и същи представители, нямам представа, но искам да споделя нещо друго. Ароматите, които избрах, са класика - Libre, Black Opium и Pure XS. Изключително доволна съм от обслужването. Първо беше бързо и коректно, второ - всичко беше опаковано безупречно в кутийки и целофан (много качествени шишенца), трето - получих още един аромат подарък - Baccarat Rouge, без опаковка и капаче, като тестерче, но същата разфасовка (аз поръчах малки разфасовки по 15мл), четвърто - освен парфюмите получих  цял сет мострички на серуми за лице. Марката предлага и такива продукти и в поръчката ми имаше брошура с описание, цени и мостри на 4-те продукта от серията.
На първо четене парфюмите са много, много добре, за трайност все още не мога да говоря. Не съм фен на Baccarat, но останалите ще се ползват. Дамата (или господинът, не знам с кого общувах) ми изпрати каталог, нямат голям асортимент, но има какво да се пробва.

# 638
Здравейте виждам, че доста от вас са много наясно с парфюмите, а на мен ми е тъмна Индия тази тема. Реших да питам някой ползвал ли е или да му е попадала добра имитация на дамски парфюм MONTALE ?

# 639
  • BG-DE
Кой точно Монтал ви интересува?

# 640
Montale Aoud Shiny
Golden Sand
Montale Aoud Shine
Montale Oud Dream
Montale Oudyssee
Montale Amber & Spices

# 641
Един запис от мен: Dune на Dior в изпълнение на Eyfel. Много е красив, тъкмо за това студено време... Топъл, плътен, с развитие и шлейф. Справили са се прекрасно.
Въпреки че поръчах само него, имаше сложен подарък втори аромат - Romance Ralph Lauren - и той леко ретро като година (1998) но съвременен като излъчване, приятен, свеж и цветист, като цяло не търся рози в парфюмите но тук е хубава. Хареса ми че продавача е съобразил двата аромата, мисля че ще нося и Romance пролетта.
Спрямо първата ми поръчка миналата година, мнението ми за Eyfel като обслужване се подобри.

# 642
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=sPxRTqGPAcU

Арабски клонинги. Мисля,че може да е полезно,аз си набелязах няколко.

# 643
Един запис от мен: Dune на Dior в изпълнение на Eyfel. Много е красив, тъкмо за това студено време... Топъл, плътен, с развитие и шлейф. Справили са се прекрасно.
Въпреки че поръчах само него, имаше сложен подарък втори аромат - Romance Ralph Lauren - и той леко ретро като година (1998) но съвременен като излъчване, приятен, свеж и цветист, като цяло не търся рози в парфюмите но тук е хубава. Хареса ми че продавача е съобразил двата аромата, мисля че ще нося и Romance пролетта.
Спрямо първата ми поръчка миналата година, мнението ми за Eyfel като обслужване се подобри.
Скрит текст:
Ще бъда много благодарна да ми кжете кой номер е и линк ако може!Този ДЮН го търся от доста време!

# 644
W-42 от тук https://eyfelperfume.alle.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B … 1%8E%D0%BC%D0%B8/
поръчва се с обаждане по телефон или съобщение във вайбър

Общи условия

Активация на акаунт