🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 38 071
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Гласът на България - сезон 10
 епизод 5 (08.10.2023)

# 286
До кога ще натискат бутона с крака?Определено не ми допада!

# 287
Преди да отидат като жури, е добре да изгледат няколко сезона от The Voice, даже би трябвало да е задължително. Да разберат, че участниците са водещите фигури в предаването, а не те самите, да се държат със стил и класа, а не да вирят крака по бутоните, да не се лигавят безобразно и без мярка, хвалейки се един друг и да не отнемат екранно време да пеят, все едно са се събрали на частно парти и си правят весело. Това с пеенето едва ли е идея на журито де, то няма как да стане и да се излъчи, без знанието на продукцията, дори вероятно е тяхна идея, защото нямат с какво да запълнят... Ако е така, значи са се изчерпали и може да си отдъхнат няколко години, вместо да гледаме професионалисти, едни и същи кандидати, изяви на журито и тук-таме по някое 16-17 годишно девойче. Аз например много харесвам Мария Илиева, но ако исках да я слушам, щях да отида на концерт от турнето, не съм си пуснала Гласа да слушам Лечев, Мария Илиева, уговорки кой на какъв концерт каква песен да изпее...

# 288
До кога ще натискат бутона с крака?Определено не ми допада!
Определено е невъзпитано и леко вулгарно даже !

# 289
Момичето си искаше при Мария, ама сега няма да може да е в отбора й :/
Личи си, че е от НАТФИЗ с тази дикция 😁

# 290
Хареса ми Катрин. Мария Илиева днес беше гост сутринта в БТВ. Тази жена винаги иска да приказва повече от другите.

# 291
На мен на Катрин пеенето ми се стори леко маниерно, гласът ми хареса, но изпълнението не съвсем. Много напъване, много нещо. Иначе е много симпатично момиче.

# 292
Изобщо не съм впечатлена от Сарай!

# 293
Мария и Миро много тъпо се опитват да се правят на толерантни към някакви върли маанета. Въртят очи, правят физиономии по време на изпълнението, ще кажеш, че са в колебанието на живота си, после коментират фразата, пък тембъра, пък не знам какво... Абе като не ви харесва, трайте си, никой няма да ви осъди! Лечев и Дара си слушат без да се правят на супер впечатлени.

# 294
Я, Ани Владимирова Trollface

# 295
И Хитева не ме впечатлява. Аранжимента на песента е ужасен, и тя не пее добре.

# 296

Въобще не ми хареса пеенето й. Пресолила беше манджата в опит да бъде интересна.

# 297
  • Луната
Влизам и аз да напиша същото... Не ми хареса нито пеенето й, нито този аранжимент на "Среща".

# 298
Профитата винаги предобрят нещата.
Очакваното се случи.

# 299
Много маниерно пеене, и на мен ме ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт