🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 38 080
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Мен тази вечер никой не ме грабна
 Имаше добри песни, но слаби изпълнения

# 316
На мен ми хареса последният "спонтанен" дует.

# 317
Това последното дете много ми хареса. Нежен, чист и топъл глас и много емоция в изпълнението, направо ме разчувства, въпреки че песента не ми е позната.
То комплексирано милото. Баща му такъв потенциал като спортист, а проигра шансовете дадени от Бог. Дано детето му има късмет.

# 318
  • София
Още два кастинга на тъмно.

# 319
Хора,отказах се от гледането заради това измислено журЕ.Толкова фалшиви персони накуп не ги издържам.С това "горе,горе","много ми харесва,но.." и последното снощи(че превключих на погледна какво се случва)-ама ти българка ли си?",че със сръбски фолк се очакваше да е ромка.И да е ,какво лошо има.Е,няма такава простотия,развалиха цялото предаване.Не че ви вълнува,но да си изкажа възмущението.Grinning

# 320
Да, вече писах, че менторите ме дразнят и мен. И все едни и същи възторжени реплики, поне да измислят нещо по-оригинално.

# 321
  • София
Не мисля, че са визирали дали е ромка, те и ромите са българи, а дали не е сръбкиня,,ако сръбският й е бил перфектен..

# 322
Мен ме дразни, че припяват, все едно са на дискотека, когато хората си пеят песните. Абе не искаме вас да слушаме, бе жури, искаме да слушаме кандидатите! И как оценяват гласове и таланти, като си пеят върху човека?

# 323
А,точно и това.Не са дошли хората тях да слушат,знаем им възможностите вече.
Ами не смятам,че се визираше перфектен сръбски,тя затова подчерта,че е от Перник.И какво значи перфектен сръбски(между другото го говоря) като тя просто е наизустила текста.Както и да е не това беше поантата.Просто досега жури не ме е накарало да зарежа цялото шоу,но ето и това се случи.

# 324
Хора,отказах се от гледането заради това измислено журЕ.
Спирай звука, когато журито се лигави, и слушай само изпълненията. Simple Smile Аз харесвам и четиримата ментори, но не и като жури. Прекаляват с гримасите, кокоренето, удрянето с крак на бутона, превъзнасянето по някои участници, ще рече човек, че не слушам Петя от Пловдив, а най-малко Лейди Гага. И като почнат да им обещават световна кариера... Създават им фалшиво самочувствие и напразни надежди и илюзии, че след предаването някой ще ги забележи и ще ги направи звезди.

# 325
Аз съм направо отвратена от държанието на журЕто в тазгодишния формат.
Налагат излишна екзалтация и еуфория с възклицанията си при всеки участник, дали са се обърнали или не, но постфактум всяко пеене е осмото чудо на света. Или се тюхкат, че са го изпуснали, или че като са го избрали призът му е гарантиран.
Дайте малко аргументация, дайте малко тежест на статуса си на ментори в момента,... никой не ви задължава да сте като каменни статуи, но можете да бъдете любезни и възпитани  и при цялата категоричност на мнението си да или не!!!
Отпреди съм приела, че Дара е невъзпитана и недорасла за такова мероприятие, но останалите не сте ѝ на годините, а се принизихте до акъла ѝ.

Мария ми е най-анти като присъствие, а снощи с изненадата тип - мистър Бийн си праща сам картички и се изненадва, вече ме довършиха. Припяването, подскоците, кракът върху бутона, тотална девалвация на предаването като качество.
Аз  нямам музикална компетентност, затова искам от тях в края на всяко пеене да получа професионална аргументация, защо става или не става. Затова са там уж, за това нещо им се плаща.
Ако искам цвъртящи пумпали, ще намеря какво да гледам.

# 326
То няма лошо някой от менторите да се направи на оригинален, ама е интересно само първия път, не всеки път да вириш крак на бутона или да се кокориш с протегната ръка сякаш ей сега ще го натиснеш, пък си пас.

# 327
  • гр.Пловдив
Аз не мога да си обясня тази Дара защо изобщо е там -хлапе на 24г ,а проксима иска професионална аргументация -ми няма как да стане-те старите кучета като гледам не им се занимава хич,особено Лечевия го мързи да приказва,на Миро и на него думите му са с пари....Ще видим след кастингите,дано да стане по-интересно,но към момента не ме грабва с нищо формата..

# 328
  • София
И на мен неприятен вкус ми оставят суперлативите и "боят" за участник от когото могат да се отърват още преди концертите. Превъзнасят ги до небето и после набързо ги сиктердосват..

# 329
Да, обърнали се два стола, вече голямата борба при кой да отиде участникът и е до първия кастинг естествено, защото започват да отпадат.

Общи условия

Активация на акаунт