🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 677
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Аз да. Обаче изпуснах в началото обяснението на водещия за това на какъв принцип се провеждат нокаутите. Може ли разяснение Simple Smile
Излизат двама от един отбор, всеки изпява песен, която сам си е избрал, треньорът избира кой ще продължи, няма спасяване, няма кражби.

# 571
Много голям диапазон извади Валерия. Продължава със сигурност.

# 572
Валериа много добре се справи, доста е артистична и емоционална, но овладяно, хареса ми.

# 573
Излизат двама от един отбор, всеки изпява песен, която сам си е избрал, треньорът избира кой ще продължи, няма спасяване, няма кражби.
Аз да. Обаче изпуснах в началото обяснението на водещия за това на какъв принцип се провеждат нокаутите. Може ли разяснение Simple Smile

Благодаря ти Simple Smile

Валерия не ми хареса. Песента нещо не й пасна на гласа, ниските тонове й бяха ниски, а пък и самата песен ми беше някаква какафония. Наду ми се главата.

# 574
На мен ми хареса Валерия, предпочитам нея пред Никол.

# 575
Валерия много ми крещеше. Като едно викане беше цялата песен. Когато имаш голям глас, трябва да знаеш как да го използваш така, че да прави впечатление. При викане от първата нота до последната, се губи ефектът.

# 576
Никол, тц.

# 577
Това не беше песента на Никол. А Миро няма ли да млъкне с неговото припяване по време на изпълненията Rage

# 578
  • България
Последното момиче Алекс на какъв език пя? Много скучна песен.

Валерия пя модерна и скучна песен, но се справи най-добре от всички дотук. Първото момиче, което продължи, беше като в пиано бар и не заслужаваше да продължи. Мъжът след нея пя много монотонно равно и крещеше песента на Щурците.

# 579
Константин голямата скука, едно и също.
Зорница ми хареса.

# 580
Щерева пак е закачила въжетата. Да чуем сега дали ще импровизира и ще пъхне ли вибратото си. Да, започна го. Тя просто само така може да пее.

# 581
  • България
Жената с цветните кичури/расти много разтяга и няма блясък и сила, губи се в оркестъра. Слабо.

Тази била Лейди Би - любимката на Вучков. Grinning

# 582
До момента не ми хареса никой. Изобщо не са си подбрали добре песните и освен да ни приспят, друго няма да направят.

# 583
Бойка и на теб Бай, бай!
Много ме дразни журито, като припява, като ахка, охка, провиква.

# 584
Много съм доволна от честните, този път, коментари на журито. Жури ли се казваха или беше нещо друго? 😃 Треньори май бяха.
Никакво вдъхновение не е Бойка, Мария... И сега решението и ще покаже точно това. Ще е срам, ако Бойка продължи за сметка на другото момиче, но тя няма да продължи.

Общи условия

Активация на акаунт