🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Еееееее, моят човек отпадна! Кофти за Алекс, че точно накрая на този етап се случи и не можа да усети тръпката докрай. Тъкмо няма да се вълнувам толкоз, че да го гледам.

# 556
  • София
Мария Илиева какво се е захапала за тази лейди Би та изпусна толкова таланти?

# 557
  • София
И мен ме е ужасно яд за това усмихнато и позитивно момче. Мастъра трябваше да открадне Арканджело!

# 558
Мария Илиева какво се е захапала за тази лейди Би та изпусна толкова таланти?

До последно се надявах, че ще я разкара

# 559
Толкова качествени певци пропусна Мария заради Лейди Би, съгласна съм. Аз съжалих за Марио.

# 560
  • София
На Мирослав няма ли кой да му изключи микрофона...голяма досада...

# 561
  • София
Според мен си е постановка това с решението на Миро за Бойка. Но тази жена колкото и да пее, по което аз лично не се прехласвам, е проблемна персона. Тоя мазен глас, дето си е лепнала и фалшивото смирение, са театър. Миро се спасява.
Ами браво на него, като я гледам какви низини е стигнала... Направо се втрещих Flushed
по зле и от второразрядна чайладжийка, бляк. А навремето бях останал с добри впечатления, но после спрях да следя музиката в Бг.
https://novini.bg/show/osemnadeset-plus/331379

# 562
Здравейте!
Нямаме ток от няколко часа и едва ли ще има скоро, а член от семейството гледа редовно гласът и иска да го гледа тази вечер, а не мога да подкарам бтв изобщо (https://www.bg-mamma.com/?topic=1608818 - извинявам се, че се повтарям в тази тема, но наистина само заради предването е).

По някакъв начин друг може ли да се гледа?

# 563
Нямате ли телевизионно приложение от мобилния оператор, за да гледа на телефона?

# 564
Нямате ли телевизионно приложение от мобилния оператор, за да гледа на телефона?

Имам. Но не включва bTV към абонамента. А иска на по-голем екран да го гледа,

# 565
Нокаутите започнаха. Тук ли сте?

# 566
Аз да. Обаче изпуснах в началото обяснението на водещия за това на какъв принцип се провеждат нокаутите. Може ли разяснение Simple Smile

# 567
Никой от първите двама не ми хареса - яко викане. И аз не хванах началото.

# 568
То и аз не бях много в час, но мисля че всеки сам си избира песен.

Кацаров да ме извини, но да си ходи вече. Тази песен е велика, а той я изпя много зле. Много равно си я е направил, много удобно за него. Бай-бай ...

# 569
Константин беше добре, обаче се издъни на високите тонове, защото му бяха фалшиви, а и самата песен, по мой спомен, май не се пее чак толкова високо. И ме е яд, че сам се прецака, от зор да покаже диапазон. А много го харесвам по принцип. Ако я беше изпял в нормалната тоналност, щеше да я отвее. Защото хем песента е хубава, хем му пасва на гласа. Много добре тръгна в началото, но.......

Общи условия

Активация на акаунт