🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 715
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Не следя много предаването, но сега слушах изпълнението на Лейди Би и много ми хареса. Учудена съм от решението на Миро.

# 451
Много видимо се нацупи Бойка, нелепо.

# 452
Това Лиейди Би ли е? Изобщо не я познах. Тя наистина пее страхотно. Радвам се, че я спасиха. Много грозно впечатление ми направи Денис - скачаше, като мамуна по дансинга и дори не се обърна да й каже една дума. Много грозно поведение от мъж към жена, без значение, че са били конкуренти за оставане.

# 453
100% бях сигурна, че Миро ще я изгони. Даже търсих през тел темата да пиша, ама последното мнение мое.

Иначе и Денис и Бойка пяха супер.
Миро никога не е ставал за треньор.
Харесвам го, но това няма общо с подбора на таланти и песни.
Радвам се, че спасиха Бойка.

# 454
Според мен си е постановка това с решението на Миро за Бойка. Но тази жена колкото и да пее, по което аз лично не се прехласвам, е проблемна персона. Тоя мазен глас, дето си е лепнала и фалшивото смирение, са театър. Миро се спасява.

# 455
Аз пък съм доволна, че Миро избра Денис. Бойка през цялото време, поне според мен, се опитваше да вземе надмощие, и да покаже колко е добра, никаква емоция не усетих.

# 456
Александра и Теодор изпяха непозната за мен песен, но го направиха финно, елегантно и малко плахичко.

# 457
Според мен си е постановка това с решението на Миро за Бойка. Но тази жена колкото и да пее, по което аз лично не се прехласвам, е проблемна персона. Тоя мазен глас, дето си е лепнала и фалшивото смирение, са театър. Миро се спасява.

Абсолютно.

# 458
Мен лично не ме грабнаха. Почти ме приспаха - много ми бяха скучни.

Лелее, Лечев изправи един срещу друг двамата ми любимци. Ще е интересна битка, според мен

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 20:37 от Lady Cassiopeia Duval

# 459
За Александър съм.

# 460
Ужасно виене и от двамата, какви са тези фалцети. Иначе биват, гологлавият повече. Другият пък е голям симпатяга

# 461
Виенето беше много зле, не знам какво се прехласват всички. Звучеше гротескно.

# 462
Оф... Големи словоизлияния и за какво? Аз ли не чувам добре или съм твърде претенциозна, не знам, ама... чичо Коце да си пише прочувствените слова и да си разхожда красивото куче, не може да огрее навсякъде. Нас тук няма какво да ни успиват колко е велик. Знам, че ще каже, че завиждаме.
И на Орфи прав му път, неприятно същество и няма право на това артистично име!

# 463

И аз бях една идея повече за него, обаче Константин направо го отвя. Радвам се, че и двамата продължават - браво на Дара, че го открадна.

# 464
  • София
Абе, едно и също предаване ли гледаме? Какво беше това виене и викане, и зверене на този блус?
Кошмарно изпълнение. Не само, че не беше по-хубаво от оригинала, но никога повече не искам да чуя това изпълнение

Общи условия

Активация на акаунт