🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 725
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • гр.Пловдив
Според мен песните се избират от музикалния продуцент. Освен (пак според мен) треньорите почти не се занимават с участниците, затова си имат музикални педагози, които ги „репетират“.

Е,те тия тренъори песни не избират,не репетират ,за какво са изобщо там-за пълнеж на червените столове явно Imp

# 436
Снощи не можах да гледам специално, телевизорът беше пуснат, но по-скоро като фон, за да следя долу-горе какво се случва. Та от тази гледна точка, двубоите звучаха ужасно! Не като музика, а като дразнещо крещене и викане.

Бая се повика, така е. Лично аз не харесвам този тип пеене. Направо на Камино си запуших ушите накрая.
За треньорите не се учудвам, особено за Данчо.

# 437
  • София
Не намерих информация при какви условия може да се гледа на живо. Продават ли се билети? На живо и на запис по тв няма нищо общо.

# 438
  • София
Гледам мижав интерес има сезонът...аз спрях преди 2 седмици, но днес по преди обед пускам и дават една от спечелилите двубой...ми тя Профи певица се води...
Не беше ли за непрофесионалисти?
Явно и в съседното Мастер шеф каста куца, а в Последният печели вече канят бивши участници, поради липса на качество...в последните епизоди.

# 439
  • София
... Не беше ли за непрофесионалисти? ...
Х фактор беше за непрофесионалисти. Тук и Лили Иванова може да участва ако иска.

# 440
По принцип всички шоута от този тип трябва да имат твърд регламент да са непрофесионалисти. Професионалистите изобщо не са интересни. А в Х Фактор има ли забрана Лили Иванова да се появи?

# 441
  • IC 1101,Abell 2029
Дали е в X-фактор или в Гласът мисля че няма значение.Май не могат да участват само тези които имат сключен договор със звукозаписна компания.А че професионалистите не са интересни,спор няма.Точно заради това преди 10 години преминах напълно на страната на аматьорите.

# 442
Аз не виждам никакъв проблем, интересни са ми и им се кефя. При нашия мижав пазар, те нямат много възможности за добиване на популярност. И не мисля, че имат някакво предимство. В този ред на мисли, Петя Панева броим ли я към професионалистите, защото за мен е точно такава, а нямам спомен някой да се противеше срещу това.

# 443
Ще гледаме ли?
Guitar Headphones Microphone Musical Keyboard

# 444
Изтървах три седмици. Сега ще наваксвам. Но първо ще гледам тази вечер и след това останалото.

# 445
Аз ще чакам пак някой добър човек да качи линк.

# 446
Чакам и аз да започне 🙂

# 447
Гледам и аз. А тази мацка е трепач. Страхотен глас и жестоко присъствие. Много ми харесва. Не я бях забелязала на кастингите.

# 448
Ойеееее, буууум ...
Много настроение внесоха Бойка и Денис. Харесаха ми.

# 449
Лейди Би си беше по - добра.

Общи условия

Активация на акаунт