🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 1

• 37 760
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Съгласна съм, абсолютно излишно е да даваш надежда на някой и след това да го разкараш.

# 376
  • София
Не просто да даваш надежда, ами и да го омайваш с обещания за финал, какво ще направиш, ако избере теб …… и той да те предпочете пред друг треньор, който също се е обърнал. А този друг треньор е можело да те запази в отбора си.

# 377
Не просто да даваш надежда, ами и да го омайваш с обещания за финал, какво ще направиш, ако избере теб …… и той да те предпочете пред друг треньор, който също се е обърнал. А този друг треньор е можело да те запази в отбора си.
Да, много е гадно.
И уж продължаваш, зарадвал си се (и цялото семейство), отдъхнал си си -  и изведнъж те порязват.
В първите сезони не беше така.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 20:10 от bgladybg

# 378
Да, това е много отвратителна практика, не знам защо се прилага. Не е забавно нито за участниците, нито за журито, нито за зрителите. Нека да си избират брой, който е необходим за отбор и тази супер безсмислена част от шоуто да се махне. Ако си мислят, че създават някакъв съспенс по този начин - не, не им се получава. Само е неприятно за всички.

# 379
  • София
От миналия сезон, ако не греша, треньорите нямат лимит колко пъти ще се обърнат и колко души ще подмамят в своя отбор. Знаят си, че има кога да мислят и избират наистина.
Преди - като си знаеха, че могат да изберат 12 души за отбора си - преценяваха по-критично кога да се обръщат и кога - не. И не обещаваха светло бъдеще на килограм.

# 380
От миналия сезон, ако не греша, треньорите нямат лимит колко пъти ще се обърнат и колко души ще подмамят в своя отбор. Знаят си, че има кога да мислят и избират наистина.
Преди - като си знаеха, че могат да изберат 12 души за отбора си - преценяваха по-критично кога да се обръщат и кога - не. И не обещаваха светло бъдеще на килограм.
Точно така беше! Преценяваха по отговорно и си подбираха правилно певците.Пълна глупост е това! Ръсят суперлативи, прехласват се, захласват се,запълват ефирно време и после.... много си добър,ама отивай си ! Вместо това,по добре е да върнат и първоначалният регламент, когато накрая се обръщаха и към отпадналия участник и му обясняваха какво не му е достигнало за да се обърнат !

# 381
От една страна съм съгласна с вас, че не е добре да се дават фалшиви надежди на някого, а съвсем скоро след това да го отпратят.
Но пък от друга страна така има някакво равенство между участниците, защото може да се получи, че в първите кастинги на тъмно менторите са били по-благосклонни към не толкова талантливи участници, а на последния да се явят дарования, а вече да няма достатъчно места в отборите. Или обратното - първоначално треньорите да не се обръщат и на хора, които харесват, за да запазят място в отбора си за някого за всеки случай. Дори мисля, че в един от първите сезони първата ситуация беше реална, а не хипотетична.
Друг е въпросът дали не трябва да има все пак някакво надпяване, за да реши менторът, но ако го въведат, вероятно ще е формално, защото той вече ще е решил.

# 382
Странното в случая беше, че в последното предаване се обърнаха на участници, които веднага след това " шкартираха". Т.е. били са вече наясно, че имат повече от разрешените по регламент хора в отбора, както и някаква ориентация кой ще оставят и затова беше много неприятно, конкретно за тези хора( айде, другите дето са минали по- рано, някак няма как да знаят, че ще дойдат по- добри от тях...или по- подходящи за формата, щото и това е  сериозен фактор)-

# 383
Да, не бях се замисляла, че може да си запълнят всички места, а след това да се появи супер участник, за когото просто няма място. Това не обяснява обаче защо се обърнаха на хора от края на деня, които изгониха след 15 минути.

# 384
Монтират си кадрите както искат. Не случайно по време на кастингите изглеждат по един и същ начин-дрехи, прическа не се променят. Участник, който уж се е явил последен, реално може да е минал още  първия ден. Колко пъти се е случвало член на журито да каже, че му се слуша рок, например и следва рокаджия. Всичко е монтаж!

# 385
Аз доколкото разбирам, кастингите на тъмно се провеждат в един ден. Затова прически и дрехи са си едни и същи.

# 386
  • гр.Пловдив
Аз доколкото разбирам, кастингите на тъмно се провеждат в един ден. Затова прически и дрехи са си едни и същи.

Не ми се вярва ,много народ са това,поне 4 дни са се влачили,не е невъзможно да са с едни тоалети и прически няколко дни

# 387
Странното в случая беше, че в последното предаване се обърнаха на участници, които веднага след това " шкартираха". Т.е. били са вече наясно, че имат повече от разрешените по регламент хора в отбора, както и някаква ориентация кой ще оставят и затова беше много неприятно, конкретно за тези хора( айде, другите дето са минали по- рано, някак няма как да знаят, че ще дойдат по- добри от тях...или по- подходящи за формата, щото и това е  сериозен фактор)-
Ето точно за това писах и аз! За особено последните.Защо ги избираш, след като след час ще ги шкартираш.В края на кастингите,всеки треньор малко или много вече си е отметнал бележките и почти е наясно кого ще остави и кого не !

# 388

Не ми се вярва ,много народ са това,поне 4 дни са се влачили,не е невъзможно да са с едни тоалети и прически няколко дни

Според мен е пълен абсурд 4 дена да ходят с едни и същи дрехи, пълен абсурд! Аз не ходя с едни и същи дрехи 4 дена на работа, а те ще ми се появяват така в музикално шоу, където го играят звезди. Абсурд! Дори един да има неглиже и да си ходи 4 дена с едни и същи дрехи, за четири човека - не, не и не! И то двама от които наточени мацки, които в ежедневието вероятно сменят поне по два пъти тоалети.

# 389
Не са в един ден. В един от епизодите обясниха, че са с едни и същи дрехи заради природата. Та според мен дрехите са минавали химическо.

Общи условия

Активация на акаунт