Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 48

• 18 573
  • 742
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Тема, в която споделяме за странните, необичайни и интересни имена, които срещаме.

Предишната тема

# 1
  • USA
Благодаря за новата тема! Познавах една французойка с името Осеън, както Вие сте споменали, а мъжа й се казваше Тибалт. Не особено редки за тях, но интересни по нашите ширини. Relaxed

# 2
  • София
Дядо ми имаше приятел Океан - чист българин.

# 3
на името на турския актьор Али Ръза българи мюсюлмани бяха кръстили детето Али Риза  ( срещал съм го и като Реза и т.н.). Като техните Раян, Рейан, Реиан - накрая не помнят как точно са си записали децата

# 4
Благодаря за новата тема! Flowers Bouquet

Стелан - младо момче

# 5
Колежка от предишно работно място, която също така и пише поезия - Роланда. Никога преди и след запознанство с нея не съм срещала човек с такова име.

# 6
Колежка от предишно работно място, която също така и пише поезия - Роланда. Никога преди и след запознанство с нея не съм срещала човек с такова име.
Мисля че това име е типично за Южна Америка.

# 7
На мен много ми харесва - звучи някак елегантно, нито строго (като Бранимира например, което ми звучи много сериозно), нито беззвучно, казвахме й Роли на галено. Иначе момичето е българка с някакви румънски корени.

# 8
  • Най-красивата страна
Естрея

# 9
Венера - бебе
Атом - също бебе, от фб група

# 10
Венера - бебе
Атом - също бебе, от фб група
Венера на мен не ми е странно, защото се сещам поне за три жени с това име. Атом не съм чувала обаче.

# 11
  • Пловдив
Венери и аз познавам 3-4, но пак ми е странно. В смисъл кой си кръщава детето така? Всички, които познавам не са най-красиви, а знаем коя е Венера.

# 12
  • София
Венери и аз познавам, Атом не 😁
От мен Петрушка и Душко (Душков, младеж, горкия)

# 13
  • Пловдив
Душко Душев познавам аз, но е вече на 60. Като го познавах беше на 18 Simple Smile

# 14
Венера познавам една "кака" от моето детство, която ми беше като кумир. И беше (не знам сега) невероятно красива. Аз предлагах името за дъщеря ни, но мъжът ми не беше навит. На практика Венера и Зорница са адашки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт