Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 48

• 19 093
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Йовелина

# 31
Вихър
Пума

# 32
  • София
А, и аз имам колежка (също унгарка) - Тимеа. Всички и казваме Тими и много и отива Simple Smile Колежки от Литва и Латвия - Евиа и Агне. За нас може да са странни ,но предполагам, че за съответните държави са си нормални имена.

# 33
Наскоро срещнах семейство с момиченце на име Деамира, не бях чувала до момента. Simple Smile В Инстаграм пък мернах семейство с момиченце - Дисия. Също не бях чувала.

# 34
Аннекатрин
Банита
Багряна
Ватка
Виждана (това май е с турски произход)

# 35
  • Sofia
Нинелла,от тв

# 36
Танита и Йерусалим ( чуто в интервю на един дядо в санданско село).

# 37
  • София
Ноелл

# 38
Дядо ми имаше приятел Океан - чист българин.
Не го бях чувала досега, но ми звучи много величествено. На английски също е хубаво - Ocean. Но аз по принцип много харесвам нестандартни имена.
П.С. Имена от други езици не се броят. За тях са си напълно нормални. В немския често срещани са Ото и Уте. Първото е мъжко, второто е женско.

# 39
  • София
Като споменахте чуждестранни имена, много интересни ми бяха имената на брата и сестрите на Хоакин Финикс - Ривър, Рейн, Съмър и Либърти. Все с хубави значения и звучене.

# 40
  • София
Матея - новороденото бебче на Мария Оряшкова. Много хубаво звучи. Досега не съм го срещала в женски вариант.
В мъжки вариант ми харесва Матео. Матей - не.

Има и Матеа, момиче.

# 41
Аннекатрин
Банита
Багряна
Ватка
Виждана (това май е с турски произход)
Виждана всъщност е Виждан.

# 42
Дочуто пред лекарски кабинет: Въртолетка.
После на каси си го потвърдих (жената беше пред мен на опашката и трябваше да си каже името за да си плати) трудно се запазва спокойствие като чуеш че някой е кръстен Въртолетка.

Иначе познавах една Ябълка. Беше толкова отчаяна от името си че реши напълно да влезне в шегата. Омъжи се за един Иван. Иван Крушков. Дамата сега е Ябълка Крушкова.

# 43
Свекървата на моя позната е Боровинка.

# 44
  • Пловдив
Автономчо - мъж на около 62 години.

Общи условия

Активация на акаунт