За мъжете и жените

• 9 129
  • 210
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
На жените им е забранено да имат критерии. Вие за толкова години във форума, от мъжките мнения не го ли научихте вече, че все още се изненадвате?

# 91
  • София
Още никоя не се е вързала, гледам Mr. Green

# 92
Като видях , че си писал "незнам" и ... разбирам защо доста голяма част от дамите не биха ти дали шанс. Съжалявам, но и това е от значение за мнозина от нас.

# 93
Не искам да те нападам, тук и без това ще те разкъсат.
Най-общо(защото нямам време да чета), нищо не може да предложиш, ама чакаш да ти падне от небето яка мацка, работна, умна и с манекенски мерки. Малко труд се иска и поне по един критерии да си ок.
Тия ревове са ми ясни, да не казвам сценария, как ще се развие една връзка с комплекси рак мъж. Щом не ти обръщат внимание има защо. Дори да си зле по всеки параграф, пробвай по интереси.
 Работи, развивай се. Грижи се за външния си вид. Все пак важно е една да върже😉.
Може да ти откажат 1000 жени 1001 случайно да ти приеме поканата и от дума на дума.....
Жените харесват алфа мъжкари(не бъркай с фитнес маниаци и побойници) самоуверено по-скоро, то си е излъчване.
Ако толкова е зле положението има компаньонки ще натрупаш опит😃.
Не се отчайвай.Жени има.

# 94
Броят на жените и мъжете в по-млада възраст е приблизително еднакъв. От една възраст нататък мъжете започват да се "преселват", а жените остават повече.
Тоест, в общия случай наистина за всеки влак си има пътник, защото ако има мъж без партньорка, то има и жена без партньор.
Само трябва да се прецели в жена, която да му върже, като използва правилния подход за омайване на такива жени.
Елементарно бе, Уотсън, само се концентрирай върху задачата.

Това е вярно. Но съотношението в броя се променя в бгмамска възраст, в която вече мъжете са доста по-малко. Та автора само трябва да поизчака 15-20 годинки.

# 95
Предвид извадката в темата, не съм сигурна доколко е удачно да го окуражаваш да чака Trollface

# 96
Аууу, момичета какви сте лоши днес. Изядохте го момчето. Той горкия очаквал сигурно поне 20 лс-та с покана за среща Joy

Забавно и едновременно с това нелепо (но повече нелепо) е когато жените казват на мъжете да не гледат на тях като обект на еди-какво-си, но те самите нямат особен проблем с това да правят подобни сравнения на скъпи с евтини коли, намеквайки, че едните са по-хубави, защото са по-скъпи. Тоест, сами да се поставят в позиция на обект...

А на мен ми е забавно и нелепо когато мъжете казват на жените да не гледат пари, корем, дължина на член, но имат претенции за външния вид на жените Joy
Повярвай ми. Виждала съм големи мухльовци, с големи претенции и все още са сами.
И са вече на ниво женомразци. Щото никоя не ги иска.

# 97
Имах на времето един познат като автора  - невзрачен, дебел, нисък и вероятно с малък инструмент.
Той много добре знаеше как изглежда обаче беше превърнал недостатъците си в позитиви. Имаше страхотно чувство за хумор, добре платена работа и най-важното - самочувствие. Жените му се лепяха като мухи на мед, но за да стигнеш до това положение трябва много работа. Само с хленчене и плюене не става.

# 98
Направете си една таблица. Колона ваши качества,колона какви женски качества тълсите.Ама бъдете честен!
Ще получите доста ясна представа защо не ви дават шанс.

# 99
Мисля си, че авторът директно адресира писането на непознати жени във Фейсбук.
Писали са ми и красавци, но просто ми се струва много идиотски начин да срещнеш някого.
По-добре dating app, има и организирани съботия, спийд дейтинг...

То не е до шанса.

# 100
Мисля си, че авторът директно адресира писането на непознати жени във Фейсбук.
Писали са ми и красавци, но просто ми се струва много идиотски начин да срещнеш някого.
По-добре dating app, има и организирани съботия, спийд дейтинг...

То не е до шанса.

Няма смисъл, ей сега ще ти се отговори как в сайтовете за запознанства е пълно със златотърсачки и за това не се регистрират там.... знам им репертоара на такива като автора. За жалост познавам няколко такива, още си кукуват сами защото яката кака баш тях не ги иска.

# 101
Той авторът вече е изтрезнял. Ще чакаме да си попийне, за да се включи в темата си!

# 102
  • SF
Да се чудиш навремето как си хващахме гаджета и имахме връзки без социални мрежи?!

Е, сега... А още по-навремето как са се запознавали, като е нямало дискотеки и вечеринки и училища, пълни с момчета и момичета?
За тебе вече не е имало ниви, извори с менци, "нашите ще отидат при вашите да занесат армаган, да ви представят един на друг". Как сте се запознавали?

Запознавали на фронта - тя милосърдна сестра, той ранен от шрапнел. Други във влака - тя редовен пътник, той кондуктор. Но преди да има пък влакове, как са се запознавали?
Много ги обичам тези въпроси.  Всяко време е с характеристиките си.
Сега живеем онлайн - плащаме, купуваме, внасяме, теглим, говорим, кандидатстваме, работим...  и се и запознаваме. Както с работодател, хазяин, организатор, така и с мъж/жена/колега - що не?!

Преди са си разнасяли тестето със снимките или албумчето, за да покажат къде са пътували и какво са видяли. Сега се прави на момента - снимаш и пращаш още докато си на другия край на Европа.
Преди не са могли да си пишат по телефоните, да си разменят снимки, текстчета, но ако са могли, са щели да го правят. Не са били по-различни и по-креативни от нас. Просто не са имали нашите условия, а ние пък сега нямаме (или не искаме) старите. Не контактуваме с пощальони, не ни носят всяка седмица писма, не знаят къде живеем, нямат шанс понякога с писмото и розичка да ни дадат, шоколадче, листче с телефонен номер. Значи куриерът, съвременният пощальон, трябва да търси други начини за запознанство. Няма какво да го питаш как са се запознавали преди.

# 103
  • София
Това са съвременните условия. Ако искаш да играеш, играеш по тях. Мен лично ми харесват.

# 104
не съм чела коментарите, но заплата 1,2 к е значително по-лошо от шкембето, ако не е временно и краткотрайно положение..
човек управляван от мързела не е привлекателна партия за повечето жени..

Общи условия

Активация на акаунт