За мъжете и жените

• 9 123
  • 210
  •   1
Отговори
# 105
  • София
До голяма степен е важно как си облечен, как се чувстваш(да стъпваш леко ,както се казва )и разбира се да имаш самочувствие . Аз без да съм кой знае какъв красавец ,без да съм паралия ,когато съм в хармония със себе си и се приемам ,забелязвам отношението и погледите на жените ,усмивките. Заговарят ме някакви непознати старци на улицата да ми разправят как да не прощавам на "пичетата",като че ли съм на 20г. Такива неща . А когато съм мрачен ,несигурен ,тогава никой не ме забелязва. Според мен ,ако си богат ,можеш да си купиш единствено някакви фалшиви отношение ,затова авторе,наблягай на това ти първо да се харесваш и на това да свикваш да получаваш откази . Както казват. За да се научиш да караш ски,първо се научи да падаш

# 106
не съм чела коментарите, но заплата 1,2 к е значително по-лошо от шкембето, ако не е временно и краткотрайно положение..
човек управляван от мързела не е привлекателна партия за повечето жени..

Ако беше писал, че има мотивация за развитие... вероятно по друг начин щеше да изглежда. Винаги има курсове за преквалификация, фитнеси... стига да го искаш.

# 107
  • Далечният изток
не съм чела коментарите, но заплата 1,2 к е значително по-лошо от шкембето, ако не е временно и краткотрайно положение..

Абсолютно. И да не излезе, че ето пак парите ги интересуват, да добавя, че никоя жена не иска да му вземе скъпоценните парички на мъжа. Нея я интересува дали се развиваш, доколко си амбициозен, какво си постигнал, доколко може да разчита включително и финансово на теб ако се наложи, все пак потенциален глава на семейство и баща, а със заплата 1000 лева и търкане на дивана е ясно.

# 108
То се стига до там да се пита може ли да се издържа, че иначе тя трябва и него да храни.

# 109

Една  се беше хванала с един 200 кила, тя 45 и ревеше че щял да и счупи ребрата(по време на акта)😃, пък той не беше и голям богаташ. За да я уреди на работа на уж хубава длъжност и за жилище в Англия на кредит. Ама тя сама това няма как да го направи. Жалка картинка, всички и се смяха и му викаше мецан. Така че и това не е вариант😃.

# 110
На мене шкембето ми е по-проблемно от 1,2к. Щото шкембето ще го видя още веднага и от там идва края и изобщо няма да стигна до там да разбера колко К-я са на месец Joy

# 111
Мисля, че има причина мъжете и жените, които са сами дълго време, да са сами дълго време Joy Хората имаме безкрайно грешна самооценка за личността си и именно това е причината никога да не се дава на тестваното лице анализа на психотеста му. Напълно сериозна съм.

Така наречените "свестни" мъже, които постоянно биват отхвърляни, всъщност са тотално извън пътя. Обикновено става въпрос за страшни комплексари и ревнивци. И не - мъж не може да дава оценка на качествата на други мъже и да държи сметка на жените защо не ги харесват. За да не съм голословна, ще дам няколко примера за такива юнаци, както от личен опит, така ш на жени от обкръжението ми:

1) Действието се развива по обяд, в заведение с обедно меню. Непознат нов член на обща компания, доведен незнайно от кого, решава да провежда проучване за политическите пристрастия на жените в групата. Две от тях бяха държавни служители, които му казват, че не е негова работа да ги пита за кого ще гласуват и че темата не е подходяща за дискусия сред слабопознати хора. Обвини ги, че са за ГЕРБ (все едно дали е така) и че заради такива като тях тази държава няма да се оправи. Сигурно още същата вечер и двете са си легнали с него...

2) Жена се среща с мъж около 2-3 седмици и решава да го запознае с компанията си. Идват, сядат при нас и господинът цяла вечер се цупи и отговаря едносрично. Никой не може да разбере какъв му е проблемът и бързо губим интерес. На следващият ден дамата му е била шута, понеже се оказа, че джентълменът е бил дълбоко потресен от факта, че тя има в приятелския си кръг мъже (съпрузи и партньори на приятелките и от училище и университета). Как може, видите ли, да го представят в нова компания и той да не е център на вниманието и какви за бога са тия мъже, и каква е тая нравствена разпуснатост!?

3) Друг герой (пази боже да ти влезе такова нещо в къщата) нямаше личен автомобил, но понеже новата му приятелка му имаше, той твърдо вярваше, че тя е длъжна сутрин и вечер да го развозва от/до работното му място, естествено за нейна сметка. И тоя любов приключи много бързо.

4) Чувала съм история (но не съм била свидетел) как мъж се нанася в квартирата на гаджето си... с мама. Защо възрастната жена да плаща квартира сама като влюбените гълъбчета и без това са по цял ден на работа и ги няма, а вечер тя няма да им пречи...

5) Най-залюханият мъж, който съм виждала в живота си... този, който говори малко, заеква от притеснение и дава път на колите, когато застане на пешеходна пътека... се оказа, че жестоко пребива както жена си, така и двете си любовници. Когато научих за това, разбрах, че има много какво да уча още за хората, понеже явно въобще не ги познавам и нещата далеч не са каквито изглеждат.

И те така те... за мъжете и жените. Да е жив и здрав съпругът ми, всеки ден съм благодарна, че го срещнах.

# 112
за някои от точките жените са си виновни. идьоти винаги ще има но когато ги търпиш и ти се превръщаш в такъв

# 113
На точка 4), дето мъжът се нанесе с мама, какво беше развитието? Заживяха ли дълго и щастливо?
За точка 5) - ми луди жени, каквото сам си направиш...

# 114
Беше опит да се нанесе с мама, неуспешен разбира се.

А колкото до 5) - не знам какво да кажа. Бях изумена като научих. Просто това не беше типът мъж, който традиционно се харесва на жените, беше си смотан - по нищо не личи, че има капацитет не само за съпруга, а и за любовница, че и 2. Обаче, че е насилник, беше истински шок. Абсолютно неочаквано за мен. Доста време си мислех, че това са злонамерени слухове, но откак едната любовница се раздели с него и 3 месеца по-късно за пръв път я видях да носи блуза с къс ръкав, а се познавахме от години... Да не говорим, че и до този момент въобще и не подозирах за отношенията им. Просто понякога нещата не са каквито изглеждат. А и не става въпрос за някакви изпаднали хора - всички в случката са отгледани в нормални, функционални семейства, образовани и успешни са всеки в своята сфера.

# 115
любовникът/любовницата не е ли незадължителна житейска добавка за любов и удоволствие без ежедневната досадна рутина? а за побой изобщо не говорим в каквато и да била връзка

# 116
  • София
На някои жени не само мъжете и любовниците им са скапани.

# 117
Доказателство ,че избираме едно и също.

# 118
Влязох да прочета нещо странично от "Семейни отношения" но попаднах на няколко теми които направо ме вцепениха. Виждам дами на по 24-30 години който казват, че не могат да намерят мъж в живота си и така натам... Ами дайте шанс на някой... не висчки са пълни тъпаци!!!
Да разбирам ли, че твоята представа за жените идва само от раздел "Семейни отношения"? Ако е така, то мога само да ти препоръчам да се запознаеш с поне няколко наживо. Препоръчвам ти също да се запознаеш и с повече страници в интернет, пък и ако добавиш някое и друго произведение на литературата или киното, също помага за разширяване на хоризонта. Ако вече си ги направил тези неща, предлагам още да се насочиш към подаване на съвет към конкретна тема в раздела, към конкретна питаща жена, не така наедро да размахваш пръст към всички вкупом. Да не говорим, че  даването на шанс на всякакви мъже безразборно е много лош съвет, особено за начинаещи 🤨

# 119
Логни се в ТиндЕра....От там и мъж намерих, и сватба, и дете. Че чак и шкембак няма моя мъж . Ама "блъска" яко и във фитнеса ,и в живота, и на работа, и в леглото Wink. Еми не съм Моника Валериева, но пак си ме обича.  Не можеш да искаш и/или изискваш нещо, което не предлагаш . Като не си Брат Пит , не очаквай Анджелина. То с пари всеки може , да постигнеш нещо и да създадеш и  отгледаш семейство с любов е най-скъпото обаче . Аман от лентяи с големи мечти и малки П....., а извинявайте - възможности. Мечтайте хора....мечтите са безплатни.!

Общи условия

Активация на акаунт