🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 235
  • 450
  •   1
Отговори
# 135
Нищо любовно не върви към добре в такива предавания. Изключение беше Краси и Митко. Видях ме какво стана с Алек и Валерия в сезон 3.

# 136
Изпуснах няколко епизода и от този хванах края. В анкетата ще отбележа тези, които знам засега т.е. Петър, Цвети и Костадин.

П.П. Добавих и Теди, защото се сетих коя е.

# 137
Просто си е голяма скука този сезон и няма нужда да се напъваме да казваме на черното бяло. Не се случва абсолютно нищо интересно, което да предизвиква коментари. Иначе и на мен ми е любима тема и бих искала да има много обсъждания и различни гледни точки.
Единствените участници, които са ми що - годе приятни са Сергей, Коко, Иванка и Пресияна. За Нанси специално ми е много чудно защо е толкова харесвана тук. Тя е по - мек еквивалент на Петър. Дуднеща и жадна да е център на внимание и да се налага като него. Само че е умна и обиграна и знае как да смекчава дефицитите в поведението си. Ето тази вечер например, тя нападна без причина Иванка, докато раздаваше "лидерски" команди, Ванчето реагира много интелигентно и запази спокойствие и въпреки това, вечерта Нанси я дават да реве как била неразбрана и всички я утешават. Добър манипулатор. Теодора и тя ми е фалшива и преиграваща. На Петър и Моника лиготиите ли да ми задържат вниманието ? Нямам против всички участници да са ми антипатични, стига да се случва нещо интересно в тая пуста ферма.

# 138
  • София
Червените определено се бяха справили много, много по-добре със задачите си. Доволна съм. Ще се отрази добре на самочувствието им.

Т. нар. “Баба” Дешка как пя “Happy Birthday”? Те в нейното село уж на диалект говорят, ама и английски поназнайват.

Моника и Петър флиртуват като пионерчета на летен лагер. Simple Smile

# 139
Моника и Петър флиртуват като пионерчета на летен лагер. Simple Smile
Те всички се държат и се чувстват така, сякаш са на лагер.

# 140
В "Рая" точно така изглеждат. 😁

# 141
Сега само Петър и Моника ще гледаме във всеки епизод поне 1/3 от времето,че ако не и повече... То само днес ми дойде в повече и ги превъртях, не ми се мисли занапред.
Яд ме е за момичето заради този палячо.

# 142
  • Варна
Гледам на повторение и -оххх,тези двамата са мега досадни Confounded Първо,че чисто физически са ми като от Алито . Второ , верно се усеща като криндж.Някакви се попипват,побарват.Блякс.
Също ,не разбирам защо повечето мъже са с физика на голи охлюви Rolling Eyes Чак ми е неудобно да ги гледам.
Жените стегнати и нормални,мъжете чували с картофи.Някак не е готино.Как ще ходят на битки тея хора..
То се видя в задачата със стригането де."Мъжът" се излегнал като рязан турчин,а жената стриже овцата.
Нанси ми е много сладка.Не само физически -нежна,точна, има характер.
И така..
Тази серия поне я изгледах,това е напредък.
Ако може да поскрият малко Ромео и Жулиета /ама от Алито/,ще е просто супер.

# 143
А вие сте от Бъкингамския дворец сигурно. И като сте се гаджосвали с благоверния, сте стояли с параван между вас? Направо падам какви изисквания имате към това какво да се излъчва 😂
Иначе, да, Петърчо има егаси походката за толко наперен 😎 и няма да е лошо да се поизпоти във фитнеса малко, че с тая заявка, дето дава, няма достатъчно авторитетно физическо присъствие. Ама какво пък, Моника и такъв си го харесва както виждате. Не е нужно на нас да ни харесва физически.

# 144
  • Варна
Имах предвид,че заигравката изглежда точно обратно на готино влюбване.Доста пресилено.
И двамата са ми анти.
Естествено,че няма как да поръчваме какво да се случва или излъчва.
Просто, би било супер да не ми се налага да превъртам /досега почти никога не ми се беше случвало на Фермата/.Разочарование е този сезон.
Както и да е.
Направо ми е жал за готините хора там, които са влезли с желание за преживяването "ФЕРМАТА", а то -ядец!

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 01:48 от gali-presi

# 145
  • Sunshine state
Досадни ще са Петър и Моника - ще им гледаме любовните трепети по половин епизод със сигурност. 🙄 Нито той ми е симпатичен, нито тя. Нея даже не я помня като лице, явно не се е проявила с нищо, а сега хоп на любовната история. Върнах се да й прегледам визитката - търсела себе си. 🤣
Радвам се, че червените взеха повече пендари, поразведри се обстановката там. Иванка много остро реагира на Нанси, ми пък тя коя е, че ще казва кой какъв е?
Кенан можел да победи всеки мъж от другото племе.. 🤣🤣 Хубаво е да си вярваш, ама чак толкова..

# 146
  • София
А коя беше тази, която на масата му обясни на Петър, че не е лидер, седеше до Мартина? Не ги разпознавам още Валерия и Присияна.

На Станислав и разни други, които ги запомнихме им изписваха имената при всяка реплика, а на жените, които доста си приличат - не.

Георги как направи забележка на Петър, май няма да имаме кръвни братя като Пепо и Кано, те се подкрепяха винаги. Петър е голям досадник, не знам как ще го изтърпи Моника или друга жена, когато ѝ мине влюбването.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 02:16 от Niya-

# 147
  • Sunshine state
И аз ги бъркам жените от зелените, не мога да ги оправя още. Станислав обаче и той не е по реда си - такава драма с тоя Петър.. Ами като те дразни, противодействай умно. На мен ми беше ясно, че няма да си тръгне.

# 148
  • Варна
Сега се върнах по визитките,сякаш беше Валерия (гимнастичката).

# 149
  • София
И аз реших, че е Валерия, струва ми се, че ще има ключово значение това, че и тя се включи и затова реших да попитам. Докато само Станислав си говореше, нямаше проблем, но дали пък няма да му светне сега, че прекалява. А Станислав е манипулатор. Сякаш в някакво интервю Сашо Дойнов обясняваше, че Станислав играе покер.

Общи условия

Активация на акаунт