💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 071
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Снощи като четох за дисоциативното разстройство пишеше, че е провокирано от детска травма. Сега главният ни герой убива човек, който е насилвал малки деца. 1+1 , ясна е работата.

# 91
Не мръднах, не мигнах. Другите сериали си ги слушам или даже ги оставям за фона и си върша други неща, този не.
Да си призная даже ми е малка кошничката. Много съм доволна. Пупу!
Явно Кенан е осиновен, но щом е осиновен винаги може да се появи брат близнак. Факт, че бащата знае, че Кенан има такъв проблем, ще е интересно да се разбере, какво е правил като дете.
Бащата на Лейла и той като нищо ще се окаже някой с мръсно минало, брат й е ясен, майката и снахата и те за нищо не стават.
Много добре стоеше Ханде на екрана, за една секунда не я видях като Еда. Убедително изигра алергичния пристъп. Бурак също според мен си пасна супер с ролята и на лъскав тв водещ и на бродещ, нощен убиец.
Имам някои дребни забележки, но изобщо не ми избодоха очите, както се случва с други сериали, като ми доскучеят и започвам да им намирам кусурите.
Хайде по вода да им върви. Много добър проект е избрала Ханде, за да се върне на екрана.
Благодаря ви за компанията, много ми беше приятно! Пожелавам ви лека вечер! Hug

# 92
Изгледах първи епизод с руски превод и съм безкрайно благодарна на Ханде, че си е избрала завладяващ сериал!

Как пишете и гледате едновременно - шапка ви свалям!

Бях до прокурор Лейля и водещия на новините Кенан през цялото време и нямах време да мигна дори!

Страхотна работа! Поздравления на целия екип!

Изгледах "Разузнаване", който е от същия сценарист - Ethem Özışık и там беше нон стоп екшън, динамика, напрежение! Дано и тук така да продължава!

Да, Кенан е бил осиновен като дете и не знае за това.

Баща му каза, че на 15 години е преживял тежка травма, но не дадоха каква.

Ще видим дали насилие над него е отключило заболяването му.

Стана ми много жал за дъщерята на убития! Как пресъздадоха сцената - духът на баща ѝ я заплашва нищо да не говори! Очаквах тя да се изплаши, но тя събра сили и извика пред целия свят какъв ужасен човек е бил!

Благи, Flowers Hibiscus току що ти прочетох поста и виждам, че имаме еднакви усещания за първи епизод!

Слънчице, Flowers Hibiscus мисля, че Бестемсу Йоздемир му е бившето гадже. Актуална май сега е Бирдже Акалай. На него явно не му пречи, че е малко по-голяма от него. Хубав мъж е Бурак! Ходеща харизма и чар!

Има нещо тайнствено в Бурак Дениз и тази роля е писана специално за него!

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 22:35 от Mira07

# 93
Мира, чок зор е гледането да ти кажа. Satisfied Все си мислих, че смогвам, обаче съм изгубила тренинг. Satisfied

Като цяло нямам забележки, играта на всички ми хареса. И следа наистина нямаше от Еда. И за момент не се сетих за нея. На Бурак му отива да е убиец от една страна и любимец на всички от друга. Беше много динамичен епизод, действието се сменяше много бързо, без да е нелогично. Силно се надявам да има субтитри, така гледането ще бъде много по-приятно.

Фокс излъчва отново епизода.

https://www.fox.com.tr/canli-yayin

Благодаря ви за компанията. Flowers Hibiscus
Утре чакаме резултатите. Любопитна съм.

Едит: Мира, ще проверя кое е севгилито, да е ясно. Има ли, няма ли. Но утре. Satisfied

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 02:50 от midnight__sun

# 94
Момичета, че съм пристрастна е факт, но не мигнах и да, наистина си вървях с лаптопа из всички помещения вкъщи. Много се радвам за проекта, който са си избрали Ханде и Бурак. Да им върви по вода и да оправдаят всички очаквания дано! Аз им стискам палци от сърце на тези двама красавци! Огромно браво за замисъла, актьорската игра и на първостепенни, и второстепенни актьори, на музиката, на режисьора. И на двамата ролите им пасват на 100%.

# 95
Интересен първи епизод. Имах леки съмнения, че ще оплескат нещо, но за момента много добра игра на всички.  И сценария засега е отличен.. дано и утре резултатите са оптимистични..
Добро попадение за Ханде и Бурак с този проект, доста интригуващ и завладяващ 😉

# 96
Flowers Herb ДА,ДА... страхотно, зарибиха ни!
Само по картинки, тук там досещане, но ни задържа без дъх 3часа!
Струваше си чакането... ХАНДЕ!

И понеже, Ви обещах максимална критичност и към нея... влязла е в ролята, че ни и завлече в нея..., но на малки моменти проблясва прелъстителката. Повече като изгледам филма със субтитри и то няколко пъти.
УСПЕХ МОМИЧЕ!

# 97
  • Dupnica
Наистина много добър избор на проект. Хареса ми, динамика, добро превъплъщение в ролите.
Както писах отлично за актьорите.
Ханде и Бурак са супер, добър тандем. Flowers Four Leaf Clover
Благодаря на всички за компанияна!
Лека нощ Heart

# 98
Мира, поне от това, което съм проучила наскоро, Бестемсу е сегашното севгили. Беше си пуснал снимка с кучето и, прилагам Grinning
Скрит текст:

# 99
Мира, поне от това, което съм проучила наскоро, Бестемсу е сегашното севгили. Беше си пуснал снимка с кучето и, прилагам Grinning
Скрит текст:

Коко, Flowers Hibiscus след тази му снимка в инстаграм, журналистите публикуваха още снимки от почивката му с Бирдже Акалай. Кучето било нейно.  

Намерих и текста на статията:
"Бурак Дениз, познат от „Нашата история“ и „Любовта не разбира от думи“ май се е загаджил с Бирдже Акалай от „Черно-бяла любов“.

Преди дни двамата бяха засечени да карат заедно сърф в Бодрум, а вечерта брюнетът публикува в инстаграм снимка от леглото си, на която е гушнал кучето на колежката си.

Бирдже Акалай е със 7 години по-възрастна от Бурак. Тя има един провален брак зад гърба си и дългогодишна връзка с Джан Туналъ, пише „Уикенд“. 32-годишният Дениз пък през зимата бе подозрително близък със Серенай Саръкая – партньорката си от сериала „Василиск“. /Шахмаран/

С дългокраката силиконка често вечеряха на свещи в луксозни ресторанти край Босфора след раздялата й с милионера Умут Евирген."

Няма тайни за папараците.

# 100
Цитат
Има нещо тайнствено в Бурак Дениз и тази роля е писана специално за него!
Така е. И вътрешно противоречив е.

# 101
Стана ми интересно дали информацията в статията е вярна и реших да проверя.

Слънчице и Коко, Flowers Hibiscus абсолютно сте прави - Бестемсу Йоздемир е актуалното гадже на Бурак Дениз.

gazetemagazin публикува инстасторито на Бестемсу с текст "Поредица от поздравления от Бестемсу Йоздемир за любимия й Бурак Дениз:

https://www.instagram.com/stories/gazetemagazin/3189637342761678534/

Следващата тяхна новина гласи, че Ханде и Гамзе гледат първи епизод в къщата на Хакан Сабанджъ като семейство:
https://www.instagram.com/stories/gazetemagazin/3189638189574891588/

Между другото, Хакан беше споделил стори за женския волейболен отбор и интериора беше същия.

Видях колко много приятели и колеги поздравиха Ханде и Бурак. Много се радвам! Дано да имат голям успех!

Кате, Flowers Hibiscus с теб съм забелязала, че имаме много сходни усещания! Ще чакам с нетърпение мнението ти дали правдиво представят дисоциативното разстройство на идентичността.

Ако се предава по наследство, то някой от биологичните родители на Кенан също би трябвало да страдат от него.

Прочетох, че много хора с дисоциативно разстройство се възстановяват напълно с лечение и подкрепа.

Лека нощ, мили момичета! Flowers Hibiscus

Приятен и успешен нов ден!

# 102
Нося ви откъса, малко по никое време, но имаше проблем с програмата и Мики дойде на помощ, за да ми оправи хаоса.
Мики, благодаря ти! Flowers Hibiscus

https://ok.ru/video/6735352695307

Първи епизод е качен в Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=tFZ7648NU-E

Лека нощ! Nature Sparkler

# 103
Сега видях, че сме повишили Лейля в длъжност "главен прокурор" , но нищо, останалото мисля е вярно. Joy И да има грешки, няма да го редактирам повече това видео, измъчи ни. Joy

Радвам се, че има положителни отзиви за епизода, аз наистина не мога да кажа нищо все още. Ще си изчакам субтитрите и тогава ще коментирам.

Радвам се, че Ханде е отново на екран, дано я гледаме дълго време. Hug

# 104
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт