💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 092
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета!
Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам.

И началото е дадено...

Башак

Мелиса, Беге Елчин и Ситаре

# 106
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Никога не знаеш колко си силен, докато да бъдеш силен не е единствената опция, която ти остава."
/от мрежата/

Четох развълнуваните ви постове, 1-ви епизод на ДЧ ви е харесал! Satisfied

от сета на YCS:

и част от рекламата на Хафса за Renault Türkiye :
https://twitter.com/i/status/1701272795542348039

Асия, Flowers Hibiscus за снимките!
Лек ден ви желая! Simple Smile

# 107
Много разнопосочни отзиви чета при рускините. Понякога имам чувството, че гледаме различни сериали. Не говоря само за този.
Както и да е. Фактът, че в 8ч сутринта има два вида субтитри обаче е показателен за интереса.
За съжаление Фокс се проявиха в целия си блясък и спират сериала на Шюкрю, то се и очакваше с този рейтинг. Дано Обичащите се да остане, тъкмо малко се пораздвижиха.
За ДЧ снощи дълго и напоително си споделях емоциите. Доволна съм и за прекараните 2 часа и за Ханде, и Бурак.
Когато започне нов проект някой актьор и винаги много се надявам да е успешен. Все пак толкова труд полагат и накрая Sad

Има един канал в Телеграм, в който ще слагат английски субтитри, ако искате мога да го сложа, въпреки че ще го дава като спам, но мога евентуално на лични да го изпратя. Вече има английските субтитри, набързо превъртях и ме се струват читави.
Руските ги знаете къде са, ако някой иска и тях ще кача, да не се повтарям.

Мики, Слънчице, благодаря ви за превода и труда.

Хафса ми харесва на тази реклама.

Лек ден ви пожелавам. Да видим рейтингите как ще са.

# 108
Рейтингът:

и конкуренцията:
Скрит текст:

Според DiziWorld
#BamBaşkaBiri е "Най-коментираният сериал в света" с 305K🥇 на 11 септември 2023 г.

Gift Heart

# 109
  • София
Поли  за темата           
Марги    
Цитат

# 110
Здравейте, 🌞

Рейтингът не е много добре. Очаквах 4+
Линде, ⚘
Хубав ден на всички!

# 111
Бива рейтингът според мен. На фона на конкурентите и че им беше първи епизод. Омер ич го няма, мислех, че държи доста по-висок рейтинг все пак е първи епизод на втори сезон. Важно ще е другата седмица как ще са. На Сапфир им се е повишил рейтинга. В този ден явно няма рейтингоразбивач Grinning

# 112
Привет, 🌺

Това мнение май описва добре ситуацията с рейтинга . Фокс, слаба рекламна кампания - резултат по-нисък от нашите оценки на епизода. 🤷‍♀️

# 113
Ето го и на Адба, без изненади Simple Smile

Керем в Туитър:

Ханде в Туитър:

П.С.
Без никаква реклама си е много добър резултат. То до последно нямахме постер, а вторият фраг го пуснаха 24 часа преди началото на 1 еп. За снимки за кадър - няма изобщо да споменавам Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С.2
Линде, Hug Flowers Four Leaf Clover

# 114
# 115
Здравейте! Flowers Hibiscus

Линде Flowers Hibiscus

Не знам каква оценка сте очаквали, но моята беше между 3 и 4 за начало. Само да не е 2, че щеше да е много притеснително. Satisfied Конкуренцияа гледам не е много напред, а Йомер е зад нас. Добри са резултатите, но 8-9-10 по Фокс...забравете. Мисля, че най-добрия им резултат миналия сезон беше на Демет и Енгин, които имаха около 3-4 и бавничко падаха надолу.
Доволна съм, другата седмица повече.

Благи, в Туитър чета основно позитивни отзиви. Само от една група фенки (знаете коя), пак са погнали туита на Дилара и каква актриса е Ханде (странно, при условие, че изгледаха неин сериал с 52 епизода Satisfied). А и Бурак разбира се, да не го забравям. Animal Hear No Evil

Повторенията на сериалите снощи, ако ви е важно.

#BambaşkaBiri 2,04 | 1,80 | 2,14
#Safir 1,14 | 0,92 | 0,98
#EDHO 1,10 | 0,61 | 1,02
#AşkıMemnu 0,84 | 1,06 | 1,17
#YalıÇapkını 0,68 | 0,53 | 0,51
#YaprakDökümü 0,59 | - | 0,71
#YüksekSosyete - | 0,36 | -
#MucizeDoktor - | 0,35 | 0,45

# 116
Здравейте Animal Bee

Линде, казах го и в старата тема, чакаме да се завърнеш. Hug

Благи, линк за телеграм може да споделиш с интервали, за да не го засече. На лични съобщения също го дава спам, опитвах да пратя преди време, 4 писма пратих докато успея. Снимах ти от последното писмо, за да видиш как успях. Два интервала има , след // и преди / 

Ще изчакам някакви испански субтитри аз. Искат ми пари в едната група, а съм скръндза.  Grinning

Слънчица Nature Sunny

# 117
Как са стартирали сериалите на Ханде досега Wink

Sunglasses

Purple Heart

Yellow Heart

# 118
Международното заглавие на ДЧ е "Another Love" (Друга любов)

# 119
Как мислите дали ще има превод на БГ ?
При усливие, че Ханде няма много фенове от преводачеаките екипи..
Друго си е да го гледаш с бг. буквички.
Което ме подсеща, че забравих да благодаря на Мики и Слънцето за превода.
Дами , страхитни сте! ⚘

Общи условия

Активация на акаунт