💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Тина, дочухме нещо, но когато имаме сигурна информация , ще споделим. И аз се надявам да има. Blush

# 121
Много добър резултат и в Сомера Simple Smile

Gift Heart

Yellow Heart

# 122
Чудесен резултат в Сомера. Изненадах се приятно.
Най-добрият показател ще бъде как ще са другите сериали на Фокс, които стартират тази и другата седмица. По тях ще сравняваме кои са фаворитите и кои са застрашените.

Новият сериал на Мелиса ще се излъчва в неделя.

https://twitter.com/TvDunyasii/status/1701315885439291837

# 123
Момичета, знам, че е досадно, ама някой може ли да ме светне за отделните видове рейтинги? И кой е най-важен?
И втори въпрос,на края на епизода пропуснах(макар и носач на лещи) какво направи Кенан с контактните лещи?

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 12:46 от Cocodoggo_mom

# 124
Нося ви превод на интервюто на Ханде за Фокс относно "Друг човек". Само като текст е интервюто, няма видео.

Здравей, Ханде, много се радваме да те видим отново в нашето FOX семейство, добре дошла отново. Bambaşka Biri, който очакваме с нетърпение, е готов да бъде в ефир тази нощ. Промоциите, споделените снимки от снимачната площадка, всичко свързано със сериала привлече голямо внимание в светските среди. Как се чувстваш? Какви са реакциите, които получихте?
- За първи път си взимам толкова дълга почивка от телевизия и през цялото това време си дадох сметка, че обожавам да работя. Очаквах с голямо вълнение началото на промоциите на нашия сериал и получих повече внимание, отколкото се надявах. Страхотно е да знам, че и други хора се вълнуват и го очакват.

Бихме искали да прегледаме накратко общата история на нашия сериал. Какъв тип история очакват зрителите в сериала Bambaşka Biri?
- Bambaşka Biri има много различна история от телевизионните сериали, които сме гледали досега. Засяга най-дълбоките и тъмни страни на героите и мога да кажа, че ще хване зрителя. Нашата история не е просто тази за прокурор идеалист и водещ на новини, а мистериозна и завладяваща история, която отива много по-далеч.

Да поговорим за твоя персонаж, Лейля. Лейля е млада прокурорка, красива, много интелигентна и безстрашна. Никога не се отказва да направи това, което знае, че е правилно. Освен това е много смела. Как би описала Лейля?
- Лейля е идеалистична личност,  сигурна в себе си, която поставя истината пред собствените си чувства, включително гласа на сърцето си. Нейната професия е центърът на живота й. Освен това нейният опит/преживявания е изградил в нея стена срещу всички. Трудно е да разберете какво чувства , тя е човек, който предпочита хората да не се сближават с нея.
Лейля е някой, който ще опознаем с течение на времето, някой, който ще заобичаме , когато започнем да го разбираме. От детството си тя се стреми към самореализация и го е направила , постигнала е всичко, което си е поставила за цел. Лейля е жена, която никога не се е отказвала от стремежа си към самореализация и винаги се е противопоставяла на реда в един патриархален свят, от семейството до колегите й.

Какъв беше процесът на подготовка за образа на Лейля?
- Подготвях се за Лейля дълго време. Процесът започна преди около година. Постоянно взимах уроци при моя учител по актьорско майсторство. Репетирахме с режисьорите и моя партньор (Бурак) в продължение на седмици. Не съм прекарала и ден без да мисля за Лейля. Отдавна се опитвам да я разбера. На този етап сме създали много силна връзка с Лейля и сега копнея да видя моята Лейля.

Лейля изглежда много различна от героите, които си играла преди. Как се чувстваш да играеш толкова различен герой?
- Честно казано съм много щастлива. Причината, поради която изчаквах толкова дълго е, че исках да изиграя такъв герой и имайки предвид моя опит и години в тази професия, исках да се върна на екран с толкова дълбок персонаж като Лейля.

Да поговорим малко за твоето участие в проекта. Когато получи сценария, кой аспект от историята на Bambaşka Biri те впечатли най-много? Кой беше факторът, който най-много те мотивира да изиграеш героя на Лейля?
- Когато четеш сценария за първи път, в теб нахлува чувство на любопитство. Уверена съм, че хората, които ще гледат първия епизод, също ще го почувстват. Това е толкова голямо любопитство, че всъщност искаш да видиш ефектите от нещо, което вече знаеш, чудите се какво ще се случи и как ще се случи. Моите причини да се срещна с Лейля са много; когато я прочетох, поисках да я познавам, исках да я опозная. Тя събуди чувство в мен и поисках да я последвам.

Ако Лейля беше близка твоя приятелка, какво би искала да й кажеш?
- Лейля е много самотен човек сред тълпата. За нея нещата са много ясни и не оставя място за грешки в нищо. Нейните приоритети я карат да се изложи на опасност. Бих искала да й кажа да слуша малко повече себе си и че понякога е хубаво да се оставиш на течението.[/i]

# 125
Чудесна новина
Дано има превод
Тина, дочухме нещо, но когато имаме сигурна информация , ще споделим. И аз се надявам да има. Blush

# 126
Отговарям на Коко за рейтингите.
От руски сайт е инфото

Май АB категорията я водят най-важна. Хубаво е сериалът да е с рейтинг над 4 и на трите места. Когато рейтингът е над 4.00, сериалът е стабилен и няма да го спрат. Grinning Падне ли под 4 и бързо ги спираха,  поне така беше преди. За Фокс ориентация ще ни е конкуренцията по самия канал, защото са накупили много проекти и този, който тръгне най-зле, ще е аут бързичко...

# 127
Ели и трите категории са важни, но се гледа най-вече общата оценка.

Информацията е от сайта на Dizilah.

https://dizilah.com/ratings

Какво е "Total"?

Категорията „Total“ се състои от всички хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в домакинства със сегментиран рейтинг. Всички телевизионни аудитории са отчетени в тази категория: AB, C1, C2, D, E...

В тази категория аудиториите C1, C2 и D имат най-голяма тежест, тъй като те представляват по-голямата част от телевизионната аудитория като цяло. Публиките, които попадат в групата C2 и D, са относително необразовани и бедни.

Какво е "AB"?

Категорията „AB“ се състои от относително по-образовани хора на и над 5-годишна възраст, живеещи в домакинства със сегментиран рейтинг. Помислете за заможни работодатели, бели якички и т.н.

Какво е "ABC+1"?

Тази категория, най-важната, се състои от хора на и над 20-годишна възраст и се състои от добре образованата целева аудитория от AB плюс по-умерена група от лица като пенсионирани служители, служители със сини якички, домакини, собственици на магазини, и т.н.

Ето и още едно обяснение.

Бях чела един коментар на Алекс преди време, беше в общата тема. Споменаваше, че 1 единица от рейтинга, отговаря на 200 хиляди гледащи. Може и да си измислям, но така запомних. Алекс, мерак ми е да те споменавам, сигурно съм, че ще има какво да добавиш. Satisfied

Мики, не видях, че си писала. Пет минути го тъкмя коментара. Satisfied

# 128
  • София
Кой като нас! Grinning
Двама патрони...два сериала! Много новини, много за писане и обсъждане. Satisfied

В очакване на трейлър за 11-ти епизод,
още от 10 - ти епизод на YCS: Sunglasses

Берит: Дано няма никой, иначе лошо ми се пише. Дано не дойде някой,  ще ме хванат.

Жена: Здравей!
Берит:  Хванаха ме.
Жена: Мога ли да попитам къде отиваш?
Берит: Кои сте вие? Аз не говоря с непознати.

Мъж: Така трябва, но ние не сме непознати. Дойдохме да ви видим. Атеш е твой брат, нали?
Берит: Атеш е мой брат, но аз съм му обидена.
Жена: Тогава ти си Берит.
Берит: Ти знаеш всичко. Нямам време да говоря с вас. Трябва да доведа Лейля в къщи. Но не казвайте на Атеш.

Мъж: Знаеш ли какво ще направим сега? Нека да отидем заедно в имението. После заедно ще намерим твоята Лейля, окей?
Берит: Добре, но да побързаме. Аз бързам.
Мъж: Добре. Хайде.

Жена: Г-н Атеш?
Атеш: Кажете? Кои сте вие? Берит?

Мъж: Изглежда на малката госпожица и е било скучно в къщи. Срещнахме я, когато напускаше имението.
Илтер: Ахх! Ще започна да търся охранител, г-н Атеш.

Жена: Идваме от Агенцията за социална помощ.
Атеш: Разбирам. Но не разбирам защо сте тук.
Жена: Тук сме за безопасността на децата.

Атеш: Моля, нека седнем. Изглежда, Фюсун ви е казала нещо. Разбирам, не може да кажете. Тогава, какъв е точно проблемът?
Мъж: Няма нищо за притеснение. Трябва да разговаряме с вас и децата и да напишем доклад.

Но трябва да кажа, че първото впечатление не е добро. Берит може да напусне къщата, когато си поиска?

Атеш: Разбира се, че не. Това не се случва. Имаме нова охрана, това, очевидно, е негов пропуск.

Жена: Коя е Лейля? Тя каза, че отива да я търси. Тя тук с вас ли живее?

Берит: Лейля беше неговата приятелка, живееше с нас. Заради Атеш тя избяга от къщата.

Атеш: Лейля е жена ми. Това е... Все още ми е жена.

Мъж: Г-н Атеш. Семейството е много важно за децата. Очевидно имате проблеми. Но когато живеем с децата, ние сме принудени да забравим тези проблеми.
Атеш: Разбира се, тази ситуация засяга малко и децата, но не не се притеснявайте, всичко ще бъде решено.

Жена: Всъщност, фактът че жена ви не е в къщи, е голям проблем.
Атеш: Разбирам.

Атеш: Наистина не разбирам как Фюсун може да направи това. Децата... Тази ситуация може силно да повлияе на децата.

Илтер: Г-н Атеш, това семейство е имало и преди трудни времена. И в повечето случаи...е било заради г-жа Фюсун.

Но ако искате, вместо да мислите за това...Да помислим какво трябва да бъде направено.
Атеш: Правилно.

Илтер: Мога ли да ви дам малък съвет?
Атеш: Моля.

Илтер: Ако не доведете г-жа Лейля утре тук, нещата могат да станат още по-лоши. Ако г-жа Лейля разбере за това, тя със сигурност ще се съгласи. .
Атеш: Това няма да стане, Илтер. Трябва да намерим друго решение.

Мерием: Господи. Какво вниждат тези очи? Защо Илтер ми звъни? Слушам, г-н Илтер.
Илтер: Имам питане. Телефонът на г-жа Лейля е тук. Трябва да се свържа с нея. Знаете ли къде е?

Мерием: Да, зная. Но не е редно да ви казвам. Защото, както разбирам, това питане е от г-н Атеш. Това няма да е редно, г-н Илтер. Имам пред вид... Какво се случи? Съжалява ли?
Илтер: г-жо Мерием, това е спешна ситуация. Свързано е с децата. При нас дойдоха от социалните служби. Тя трябва да е тук.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 14:59 от Dilemi

# 129
Дилеми, ⚘
Очаква се тази вечер да пуснат фраг 1 на 11 еп.

# 130
  • София
още от 10 - ти епизод на YCS: Sunglasses

Илгаз: Смс: „Много лоши неща се случват у дома. Трябва да говоря с теб.

Илгаз: Ало? Къде си? Къде отиде? Защо не отговаряш на съобщенията ми?
Баръш: Не можах да кажа. Случи се много неочаквано. Ние тръгваме, Илгаз.

Илгаз: Къде? Кога?
Баръш: Тръгваме за провинцията. Мисля, че утре.
Илгаз: Трябва да те видя, преди да тръгнеш. Не може да тръгваш, без да се видим.

Илгаз: Не преувеличавай, ако обичаш. Аз също дойдох тайно.
Баръш: Права си, съжалявам, Слушам те.

Илгаз: Ако само можеше да не си такъв. Иска ми се да не си тръгваше.
Баръш: Повярвай ми, аз също не съм искал това да се случва. Но нищо не може да се направи, това е семейството.

Илгаз: Семейство. Днес дойдоха от Социалната служба.
Баръш: Защо?

Илгаз: Да ни проверяват. След това, което се случи, леля ги е информирала. Погледни ни! Атеш не мисли за нигого, освен за себе си. Знаеш ли, не мисля, че е щастлив. Това е. Мисля, че също съжалява за това, което направи на Лейля.
Баръш: След като съжалява, защо го направи тогава?

Илгаз: Това е Атеш. Мисли, че може да направи всичко.
Баръш: Възможно ли е наистина да се е влюбил в Лейля?
Илгаз: Какво общо има любовта с това?

Баръш: Защото любовта е такава.
Илгаз: Каква?
Баръш: Не е нужно винаги да има пеперуди и сърца. Да си принуден да лъжеш, мисля, че също е любов.

Илгаз: Ако любовта е такава, никога няма да се влюбя.
Баръш: Така ли?
Илгаз: Да.
Баръш: Господи!

Това...Г-н Атеш.
Илгаз: Следиш ли ме?

Атеш: Реших да проверя, защото ти обикновено бягаш от стаите, и добре, че го направих. Отивай си в стаята.
Илгаз: Не може да се месиш в моите работи.

Баръш: Добре, аз тръгвам. Прав сте, грешката е моя.
Атеш: Върви, ти също. Ще говорим по-късно, върви.

Илгаз: Планирах същото, така или иначе.

Атеш: В стаята. Оригиналничиш? Господи.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 17:26 от Dilemi

# 131
Ще имаме фраг тази вечер

# 132
  • София
Ще има фраг!

Керем с Vanity Fair Spain

# 133
Нетърпението ми е огромно! Дано да си заслужава! Flowers Four Leaf Clover

В инстаграма ми тази вечер се появиха много снимки и колажи с Керем!
От фенклуба на актьора. Hands Ok Hand
Избрала съм няколкоо за вас. За мен почти всички са непознати. Blue Heart

# 134
Инфо:
"Обявиха кои са най-обсъжданите продукции на екрана през седмицата 4-10 септември!"

Ново от Хафса Simple Smile

Дано не чакаме до 23 часа пак за фрага Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт