💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 103
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Пишат, че Хафсанур е с ризата на Атеш 😎

# 136
  • София
От екипа обичат да обличат ризата на Атеш! Grinning

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 20:44 от Dilemi

# 137
Ново от сета

# 138
Инфо:
Според Ädba
Обявиха кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за изминалата седмица (5-11 септември)"

Yellow Heart

Purple Heart

Gift Heart

Sunglasses
"Друг човек" с английски субтитри
https://ok.ru/video/6425807489562

# 139
Дано все пак има с бг. суб.
С Керем нямахме късмет, дано с Ханде - имаме късмет.

# 140
  • София
още от 10 - ти епизод на YCS: Sunglasses

Лейля: Г-н Илтер? Как ме открихте?
Илтер: Г-це Лейля, много съжалявам, че това се случи. Много съм изненадан и разочарован.

Лейля: За това ли дойдохте?
Илтер: Научих ог г-жа Мерием, че сте тук. И реших, че трябва да говоря с вас.

Лейля: Разбира се, слушам, говорете.
Илтер: Също искам да кажа, че г-н Атеш не знае...

Лейля: Не искам да говоря за Атеш.
Илтер: Г-це Лейля! Г-це Лейля, моля ви!

Лейля: Слушам.
Илтер: Г-це Лейля, имаме много сериозен проблем с децата. Трябва да дойдете с мен в къщи.

Лейля: Г-н Илтер, дойдох тук заради вас и децата.
Илтер: Зная, благодаря ви много.

Лейля: Ще се радвам, ако не забравите за моите условия.
Илтер: Няма. Освен това няма да допусна г-н Атеш да възрази, не се тревожете.
Лейля: Благодаря.

Илтер: Г-н Атеш, бях принуден да го направя.

Атеш: Не мислех, че ще се върне.
Илтер: Прав сте, аз също мислех така. Но г-жа Лейля има много добро сърце. Така е. Тя се съгласи да се върне само заради  децата.

Г-н Атеш, трябва да ви кажа нещо. Г-ца Лейля има едно условие.
Атеш: Така ли?

Илтер: Тя иска г-жа Мерием и г-н Баръш също да се върнат. И аз съм сигурен, че няма да възразите, г-н Атеш? Нали така?

Атеш: Лека нощ, Илтер.
Илтер: Лека нощ, г-не.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 21:34 от Dilemi

# 141
Не че толкова разбирам, ама съм леко разочарована от рейтинга. Много по-надолу от този в сърцето ми е Grinning но ще гоня песимистичното в себе си, въпреки че съм човек, при който често надделява.
Обожавам ги заедно и два пъти няма да ми стигнат…
Керем си е за бой, мое мнение, но да не забравяме, че това е просто един проект. Ако не го завърти някоя беля или девойка, го чакат още много такива. И съм сигурна, че това ще му е за урок. А и може би е имал нещо предвид избирайки точно този сезон нещо по-леко. Малко нелогично звучи и няма смисъл, но се опитвам да го оправдая в главата си.

# 142
# 143
  • София

Атеш  ядосан, Фюсун крои нещо ... Thinking

# 144
Спокойна и лека вечер Ви пожелавам момичета!

# 145
Атеш кряка на Лейла, че ако си тръгне децата заминават. "Нали дойде заради децата?" Илгаз им казва да спрат да лъжат, ако между тях няма нищо, да престанат с цирка, ако има да се държат като женени. Противната Биге казва, че и тя не можела да повярва, че Атеш може да се ожени за бавачка-измамница, ама на. А Фюсюн казва на Лейла, че ако се разкара, ще й каже,  коя е майка й и къде се намира.

От къде Фюсюнката знае, коя е майката? Явно Атеш и Лейла ще се правят на щастливо женени и накрая наистина ще заживеят дълго и щастливо. Иначе и Атеш е драма куин. И на него му било тежко. Ти да видиш! Не мога да го гледам Grinning шегувам се.

Мога ли да помоля някой, който гледа на Турк.ру да види дали се отварят сериалите? Зарежда ми сайта, зарежда филма, опитвам да го пусна, черен екран. И през какъв ли не ВПН пробвах и не става.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 00:05 от Бл@гуна

# 146
  • София

Бл@гуна, благодаря Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 23:35 от Dilemi

# 147

# 148
"Ако обичаш силно" епизод 11, фрагман 1, бг суб
http://ok.ru/video/6738452351499

Извинявам се за забавянето, но оправях децата за лягане. Не се научиха да ги пускат тези фрагмани в по-приличен час. Grinning

Не съм сигурна, че Фюсун толкова бързо е намерила майката на Лейля. 🤔 Според мен може и да блъфира. Да видим какво ще избере Лейля.

# 149
  • София
Среднощен привет прекрасни момичета, орисани завинаги с обичта към Ханде Ерчел и Керем Бюрсин и тяхната любовна приказка разказана и преживяна прекрасно в сериала „Почукай на вратата ми“! Flowers Hibiscus

След краткото ми отсъствие в темата започвам с благодарности! Стоплиха и развълнуваха сърцето ми милите думи на Слънцето, Дилеми, Яси, Поли и Мира за написаното от мен на 01 септември, думи изляли се от дълбините на душата ми! За вас с искрена благодарност:

Поли, моите благодарности към теб са за всичко, което правиш като домакиня на нашето прекрасно, уютно и красиво място, понякога тихо и спокойно, понякога бурно и развълнувано, понякога емоцианолно и предизвикващо, но винаги приютяващо ни, даващо ни възможност да спрем, да прочетем или да напишем, да споделим, да бъдем тук! Място, посветено на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, техните минали, настоящи и бъдещи проекти и личен живот! За теб с респект и уважение за творческите ти идеи и реализация:

Персонални благодарности за Дилеми, за положения труд, за необикновените усилия, за отделеното лично време за подготовката на всеки един от вълнуващите епизоди на сериала „Почукай на вратата ми“, за огромното удоволствие което ни достави да съпреживеем отново вълшебната романтична приказка на Еда и Серкан! За теб с дълбока признателност:

Искам да благодаря и на Азисия, която много редовно ни показва кадри и различен снимков материал и от други актьори/актриси от сериала „Почукай на вратата ми“! За всеотдайното присъствие с информация в темата, за красивите снимки и информацията за професионалните проекти и личен живот е моята благодарност:

По повод снимките които Азисия ни носи имам размисли за споделяне. Почти от началото на появата на малката Мая Башол във втория сезон на сериала „Почукай на вратата ми“ забелязах регулярното включване на родителите ѝ в снимковия материал. Чела съм в пресата, че всичко започва от майка ѝ, която умело и успешно управлява акаунта на дъщеря си в социалните мрежи, старателно подбира скъпи и модерни тоалети за нея, прави снимки и редовно публикува нови кадри (да ви звучи познато от едни други географски ширини?!). И резултатът: Мая вече има зад гърба си много важна, почти главна роля в сериал и много нови комерсиални предложения! И докато участвайки в сериала намирах за нормално, родителите ѝ да са до нея по време на толкова важен в нейния живот етап на развитие, то две години след негово приключване тяхното присъствие, увеличило се с присъствието на малката ѝ сестричка предизвиква много въпроси и леко негодувание у мен! Далеч съм от мисълта да обсъждам как стои въпроса със заплащането на детския труд на Мая, за тази цел си има компетентни органи в Турция! Размислите ми са не за детето-актриса Мая Башол, която аз много харесвам, а за присъствието на станалата известна покрай сериала Мая в социалните мрежи и споделянето на съществени, дори интимни моменти от живота на семейството ѝ благодарение на амбициозната ѝ майка (работа, проекти, отпуски, пътувания, раждането на второто дете и всички етапи от развитието му през първата година ....) ! Накратко, аз като жена и майка искам да споделя с вас своето неодобрение от поведението на родителите на Мая, тези почти ежедневни ангажименти, тази изключително натоварена програма с най-различни по характер фотосесии, както и присъствието на много от снимките през последната година и на втората, едва проходила дъщеря на семейството в тези фотосесии, най-вече защото много често такава ранна слава е пагубна и може да има необратими за детската психика негативни последици! Не знам как е в Турция, но очевидно там не намират, че постоянното излагане на показ в социалните мрежи може да има сериозни последствия за децата, факт потвърден от мащабно изследвания за менталното здраве проведени през 2023 година! Споделих! Sunglasses

Време е да разкрия моето усещане за Хафсанур Санджактутан и в тази връзка бързам да отбележа, че споделям и напълно подкрепям написаното от Вал на 10 септември  (постове # 646 и # 655). Опитвам се да не приемам или отхвърлям никой актьор/актриса просто по принцип, така направих и с новата пратньорка на Керем Бюрсин. Пробвах да гледам сериала, но не успяха да ме привлекат като техен зрител, самата Хафсанур Санджактутан не успя да ме заинтригува с ролята си, с визията си и с играта си! Независимо, че много харесвам Керем Бюрсин, никога не съм била фен „на всяка цена“! И не, вината затова, че лично аз не гледам сериала не е само в играта на Хафсанур Санджактутан, вината (не знам дали е коректно от моя страна да пиша за вина защото не гледам сериала, но според мен никой не може да отрече, че този проект на Керем Бюрсин няма да го изстреля отново в звездни висини, както това направи "Почукай на вратата ми"!) е на целия екип като се започне от сценаристите и се стигне до последния сценичен работник! Но, днес моята тема е Хафсанур Санджактутан и защо съм съгласна с написаното от Вал? Защото всяка една жена, всяка една от нас е кокетка, нещо напълно нормално и естествено, заложено ни е, наложено ни е! Защото кокетството (в превод от френски език, Coq, петел, кокетка) съществува от древни времена и винаги е помагало на нас жените да се предпазим от грубостта от страна на мъжете, а различните раси имайки свои собствени канони за красота са влияели върху решенията на нежният пол да се опитва да ги следва. Защото подминавайки темата за триковете, техниките, принципите за кокетиране ще отбележа само, че в заложения си стремеж да бъдем кокетки влагаме нещо много лично и индивидуално! Аз харесвам, приветствам, приемам и аплодирам когато жената е такава, каквато я описва талантливата Славея Лазарова: „Една жена трябва да е кокетна, съвсем леко и красиво. Една жена трябва да е суетна, но никога да не прекалява. Сутрин да блести, вечер с леко разрошени коси от нея още стил да струи. Да стъпва като самодива, да се усмихва като дете и да няма по-уверена от нея на света. Да вярва в силата си да променя, да обича, да създава и да дава живот на всичко, до което се докосне. Една жена трябва да е дискретна като звезда, която небето краси и само леко проблясва, когато погледнеш към нея. Истинска фея с душа на дете!“. Аз виждам извън кадрите от епизодите една Хафсанур Санджактутан която кокетничи, но не го прави леко и красиво ... Heart

Относно първите впечатления от новия стартирал само преди ден проект на Ханде Ерчел „Друг човек“. Сигурна съм, че нейните опоненти, хората които са я харесвали, но са се разочаровали поради една или друга причина от професионалния ѝ и/или личен живот, както и тези, които никога не са я харесвали и я мразят до степен, да си позволяват всякакви обидни думи в интернет пространството отново ще намерят достатъчно причини да пишат срещу нея! Защото колкото и да се пише и да се акцентира върху въпроса за речта на омраза в онлайн пространството, проблемите далеч не са решени. И в конкретния случай нямам предвид реч на омраза изразяваща се в агресивен национализъм и етноцентризъм, дискриминация и враждебност срещу определени групи/малцинства, а речта на омраза придружена от визуализация, скрита зад анонимността на автора ѝ, насочена срещу една личност с цел да се окаже по-силно и по-голямо негативно въздействие върху съзнателните и подсъзнателните нагласи на хората! Защото за съжаление думите на омраза не са просто думи, те са средство за психическо влияние и тормоз! Затова съм в тази тема, защото нито една от вас не си е позволила по никакъв повод, срещу никого на пише с омраза! За което ви благодаря! Gift Heart

Не съм изгледала все още първи епизод от сериала „Друг човек“, но ще намеря време да го направя скоро. Това което видях от откъсите ме изненада изключително приятно! Не видях нищо от онова слънчево, лъчезарно, усмихнато, жизнерадостно, цветно момиче от сериала „Почукай на вратата ми“! Видях една строга, елегантна, сериозна, взискателна жена, жена професионалист и се надявам да имаме възможност да я гледаме в достатъчен брой епизоди, за да има достатъчно „хляб“ за хейтърите! А и за нас, за да имаме достатъчно поводи да пишем, че в течение на годините и участието в различни проекти, Ханде Ерчел е натрупала повече опит, знания и е станала още по-добра в актьорската професия! Не сме длъжни да харесваме всички партньори на нашите любимци, не сме длъжни дори да харесваме всеки техен проект, длъжни сме обаче да запазим тона на коректност и толеранстност в темата! Sparkling Heart

Няма да се прехласвам много, но не мога да отрека факта, че Ханде Ерчел и Бурак Дениз стоят много добре един до друг! Надявам се да имат проект, по-успешен от първия съвместен от преди 7 години! Да имаме удоволствието да ги гледаме дълго на малкия екран, като успеят да се преборят с жестоката конкуренция!

След тази подробна среднощна споделеност не ми остава нищо друго, освен да ви пожелая спокойни сънища! И един усмихнат и успешен септемврийски ден! Nature Sunny

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 18:30 от nrgmama

Общи условия

Активация на акаунт