💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 110
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един прекрасен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 151
Миси, от 5 часа те чакам да пожелаеш добро утро, за да се разпиша Grinning

Мики, благодаря за превода. Hug

nrgmama, винаги ми е много приятно, когато се включиш. Дано ДЧ да ти хареса и да имаш възможност по-често да се разписваш. Много е разочароващо, когато проектът на любим актьор е компромисен.
Стана ми много интересно, че облече в думи и моите мисли за Мая и семейството й, и по-конкретно майка й. Много пъти ми е идвало да я изкоментирам. Понякога ми става тъжно за такива деца, имам в близкото обкръжение такъв случай, момиченцето е малко по-голямо от Мая, но непрекъснатите фотосесии, публикации, рекламиране на какви ли не продукти вече трайно променят поведението на детето. Още от 7 месечна рекламираше памперси и така до днес, когато е на 11.

Много ме впечатли интервюто на Ханде. Мики, още веднъж благодаря и за този превод.
Впечатли ме, че цяла година се е готвила за ролята, че е работила с учител по актьорско майсторство, репетициите с Бурак, опитала се е максимално да опознае героинята си, да заживее с нея.
Проектът им е смислен, нетрадиционен за масовото дизи, естествено, че не е чудо невиждано. Много, много уважавам хора, които полагат усилия, за да са успешни в това, което правят. Аз от почти година започнах да гледам турски сериали, но все още не мога да свикна с фенската "любов" Всички актьори имат ултраси, фенове, антифенове, за всички се пишат обиди и откровени лъжи, но това, което се изсипва върху Ханде минава всякакви граници.
Може би ще се повторя, но не разбирам защо, щом някой актьор не ти допада го гледаш? Защо?
Излиза епизод и коментарите са купища хейт, ок, това е вашето мнение, но защо си го причинявате? Мазохисти ли сте? С толкова свободно време ли разполагате, че да го губите с толкова неприятен актьор, сериал? Това ми е малко като да мразя кафе, но да пия всяка сутрин и после цял ден да обяснявам надълго и нашироко, колко е гадно Grinning
Толкова сериозна цедка на информацията съм си сложила и въпреки всичко няма начин да не попадна на това фенско творчество.
От познатите ми актьори до сега има само един, чийто филм, сериал или каквото там произведе  не бих гледала.

Някой гледа ли Сапфир?

Лек ден ви пожелавам, момичета! Simple Smile

# 152
Здравейте,

В Туитър се разпространява някаква теория, че Доан ще иска да убие бащата на Лейла, защото като малък му е посегнал и сега ще търси отмъщение не само за себе си , а за всички станали жертва на насилие.

Хубав ден!

# 153
Рейтингът на втория нов сериал на FOX, който се е излъчил снощи:
Скрит текст:
И аз си мисля от снощи, че следващия набелязан от Доан ще бъде бащата на Лейля.

# 154
Здравейте Animal Bee

Енерджи, какво да ти кажа...неудобно му става на човек да пише след теб. Flowers Hibiscus Винаги си толкова възпитана, премерена, дори и като изказваш отрицателно мнение, го правиш така, че да звучи като комплимент. Grinning Споменавала си за научни трудове, но ако случайно имаш и някаква художествена литература в биографията си, с удоволствие бих прочела нещо твое. Hug

Тина, не мисля, че бащата на Лейля ще е чак толкова лош, по - скоро ще е участвал като съучастник в нещо. Ще е премълчал от страх. И сега го гризе съвестта. Не ми се вярва да се окаже насилник.
Предполагам, че щом Кенан е осиновен, то по някое време ще се появи и някой негов истински роднина. Примерно този Идрис. 🤔 Няма да му е маловажна ролята, казаха го още в описанието на героя. Или този Идрис да е третият на снимката като млад? Няма шанс да го разпознаем с този външен вид в момента. Joy

# 155
Явно това е монтажистът на ДЧ. Вижте, какво е писал за епизод 2.
"Отдавна не съм монтирал подобни серии и не съм правил подобни трейлъри. Длъжен съм да кажа, че ще бъде мръсно."

Ако сериалът излиза в понеделник, в кои дни обикновено има фрагове и допълнителна информация? Въпреки че, те тези са просто мастъри в промотирането и може да очакваме нещо в неделя в 23.35. Ама аз да си питам. Grinning
И третият сериал на Фокс е с подобен рейтинг. Кой се очаква от техните да е звездата на сезона? Някой чел ли е нещо?

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 11:22 от Бл@гуна

# 156
Благи, писаха, че фраговете трябва да излизат:
1 - понеделник/вторник
2- петък
А иначе за фаворит се смята сериалът на Демет, който май стартира другата сряда.
За озет и снимки не са писали нищо.  Миналата седмица в четвъртък май пуснаха няколко, колкото да ни залъжат 😉

# 157
  • Кърджали
Аз пак ви изгубих. За момента само толкова се включвам(колкото да не ви загубя) че напоследък имам толкова задачи че не мога да се обърна...

# 158
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

nrgmama, Flowers Hibiscus винаги ми е приятно да чета твоите постове!
Мики, за буквичките! Hug

Иска ми се да уточним някои имена от  YCS: Thinking Моля знаещите турски да помогнат. Smile

Aрджали или Аркали - в епизодите аз чувам Аркали, в текстовете на англ. го пишат Arcali  
Ългаз  или Илгаз      

И последно /за сега Smile/ - казаното от Фюсун в трейлъра от снощи:
"Ако искаш да разбереш къде е майка ти, остави го, не се намесвай. И аз ще ти кажа, коя е майка ти"
Това "го" за човек ли се отнася или за събитие, действие. Защото в текста на англ. е преведено "let it go", което, според мен, изключва визирането на човек. Има голямо значение, дали казаното се отнася за човек, или не.  Променя се смисълът на казаното. Angry

Иначе трейлърът ми хареса, Атеш май иска Лейля да остане в къщата, ще се преструват, пред децата, но май не им се получава, Биге показва зъби, стореното от Атеш на сватбата й дава основание да се подиграва не само с Лейля, но и с Атеш. С информацията от Якуп Фюсун ще рекетира Лейля, а тя ще трябва да избира между обещаното от Фюсун или Атеш и  децата, които по документи са й семейство, но и в действителност видяхме, че има емоционална връзка между нея и децата. Всеки ден всеки от нас прави своите избори, някои делнични и банални, някои важни и съдбовни. Сега май е дошло време и Лейля да избира.Thinking

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 14:08 от Dilemi

# 159
  • Кърджали
Дилеми, Арджалъ е (редактирах се)
За другата ти чуденка трябва да погледна фрага...че не съм го гледала

# 160
Дилеми, аз си го чувам Арджалъ от самото начало и така си го пиша винаги. За името "Ългаз" Алекс беше уточнила още на втора серия, че така е правилно да се изписва.

Относно фрага - Фюсун казва на Лейля да не се намесва, да не помага на Атеш, да го остави/напусне може би. 🤔 Поне аз така го разбрах.

# 161
Сериалът ДЧ с автоматичен превод на български. Малко трудно тръгва, ама тръгва

https://tvsatbg.com/%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-% … b7%d0%be%d0%b4-1/

# 162
# 163
nrgmama,благодаря,
удоволствие е да се срещат хора като теб,макар и виртуално
За Ханде-имам усещането,че тя се притесняваше от камерата в първите кадри ,което е разбираемо
 Обичам тази двойка,почти колкото с Керем
Дано да им се получи поне толкова,колкото първия път

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 17:48 от VAL*

# 164
Май ще има фраг на ДЧ

Общи условия

Активация на акаунт