💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 112
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Фраг за епизод 2 на Друг човек:
https://youtu.be/RAqV0xdYp5Y?si=fOb1BNx0flo2zjBo
Явно ще си имаме целувка в епизод 2 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 18:16 от Cocodoggo_mom

# 166
Мениджърът на Керем + екип от The Olyverse и режисьор са на път за Инстабул. Нещо идва...

Аз съм в движение, не знам кога ще мога да пусна превод на фрагмана. Може да го споделите като текст само. По-късно ще пусна и клипчето.

# 167
Фраг 1 на еп. 2 на ДЧ
https://www.youtube.com/watch?v=RAqV0xdYp5Y

по Фокс
https://www.youtube.com/watch?v=psvfYfIIYmo

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 18:46 от mi_si

# 168
Очертава се много интересен епизод. Нещата се заплитат

# 169
Kerem x The Olyverse идва..

Purple Heart

Sparkling Heart

Simple Smile

# 170
Лейла май първо ще се влюби в Доан? 😎😉

# 171
Омар е последвал Хафсанур

Sparkling Heart

Sunglasses

Бурак в Туитър

# 172
Здравейте! Flowers Hibiscus

Благи, проверих сега този сайт, за който си писала снощи. Отваря се, но самите видеа не зареждат. Изписва ми грешка.

Фрагманът на мен ми хареса. Очаква се отново да имаме много събития в тези два часа. Добре ги монтира този Йомер фрагманите. Днес си пуснах началото на епизода и като гледам музиката, режисурата и монтажа, все едно е като на някой дигитален сериал.

Първи епизод за ден и половина е с над 3 милиона гледания. Абонатите преди епизода в Youtube бяха 34 хиляди. Сега са 125 хиляди.

Ели, не се притеснявай за рейтингите. Погледнах сега този на Yabani в Somera и Adba и не са високи резултатите им.

Скрит текст:

Ново от сета

# 173

Превод с Гугъл:
- Задайте си този въпрос наум.
- Няма какво да питаш Кенан, няма страшно.
- Доган ли имахте предвид?
- Това е Кенан.
- Вие виждате Кенан, аз виждам Доган.
-Какво стана тогава с детето в теб?
- Задържаха я на младини.
- Има го това момиче. Днес тя остана да преспи у Кенан. Кенан изглежда се влюбва в нея. Когато я види сърцето му бие по-бързо.
- Той се върна ?
- И как се върна.
-Който и да си.
- Нека ви попитам за тази снимка.
- Екрем, виж синът ни дойде.
- Ние с вас още не сме си разчистили сметките, госпожо прокурор. Ще платиш за всички дни, които прекарах зад решетките.
- Ако хванат Доган, и Доган ще изгори.
- Аз убих Хамди Атилбай.
Purple Heart

От "Ако обичаш силно"
Аврен и Адин

# 174
На Бурак му отива да играе такива образи 😎

Към момента Ханде се справя много добре с ролята. Изобщо не може да откриеш Еда.

# 175
  • София
Арвен и Адин - в реала и серила Nature SparklesNature ZapNature Sparkles

Мики, Flowers HibiscusАлексFlowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 20:32 от Dilemi

# 176
Много е итнерсен новият фраг. Доан вече е част от реала. Явно възрастният човек пре добре го познава, познава и бащата. Не мога даже и да предполжа, какво и защо се е случило и каква е връзката между тях.

Да сложа още един превод
Възрастен: Давай, питай, какво имаш наум
Баща: Няма за какво да питаш, Кенан е много добре.
Възрастен: Мисля, че искаше да кажеш Доан
Баща: Името му е Кенан
Възрастен: За теб може да е Кенан, но за мен е Доан.
Кенан: Какво се случи с детето в теб?
Лейла: Беше арестувано в ранна детска възраст
Доан: Това момиче тази нощ остана в къщата на Кенан.  Мисля, че Кенан се влюбва нея. Когато я види сърцето му започва да бие  учестено.
Баща: Той върна ли се?
Възрастен: Оф, и още как се върна
Кенан:Кой е там?
Лейла: Нека да те питам за тази снимка ( Накарай ги да се разприказват. Намерих тази снимка)Това от друг превод
Майката: Екрем, виж! Синът ни се върна
Брат на Лейла: Не съм приключил с теб, госпожо Прокурор. Ще си платиш за всеки ден, който прекарах в затвора (От друг превод Имам въпроси към теб, госпожо Прокурор. Ще те питам за всеки, който в момента е там)
Възрастен: Ако Доан бъде заловен, Кенан също ще изгори
Кенан: Аз убих Хамди Атилбай
Възрастен: За това помисли внимателно трябва ли Доан да бъде заловен или не
Баща: Той е мой син!
Кенан: Сякаш искам да те накарам да ме харесваш
Лейла: Защо?
Кенан: Може би, защото знам, че не ме харесваш

Редактирам, защото излязоха още 2 превода на руски и английски. Реално нямам идея, кой е точен. Все пак основното се разбира

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 20:45 от Бл@гуна

# 177
Инфо:
Според Адба:
"Обявени са най-популярните мъжки актьори на екрана! (6-12 септември)"

Sunglasses

Ханде в Туитър:

Simple Smile

# 178
Слънчице, много ти благодаря, че си направи труда да отвориш сайта. Явно не е само при мен така. Дано да го оправят бързо.

Малко ми е странно с двете Лейли, не, че има нещо общо между тях, но пиша името и все си мисля, че се бъркам Simple Smile

И аз писах, че не виждам грам Еда в този сериал, но по-скоро исках да напиша, че не виждам грам Хаят. Очаквах, че, когато ги видя двамата един до друг неизбежно ще ги сравнявам с предишните им герои. Нищо подобно и при двамата, респект за което.

Доста динамичен, драматичен и с неочаквани обрати за сега изглежда сериала. Много съм доволна.

Лоши новини. Изобщо не е потвърдено, че има сигурни 26 епизода на Обичащите се. От Бирсен. Въпреки че, не ми е приятна, повечето пъти информаията й е достоверна

"Попитана дали е истина, че има гарантирани 26 епизода на филма Ако силно обичаш, тя отговори: Това не е вярно."

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 20:33 от Бл@гуна

# 179
Цитат
И аз писах, че не виждам грам Еда в този сериал, но по-скоро исках да напиша, че не виждам грам Хаят. Очаквах, че, когато ги видя двамата един до друг неизбежно ще ги сравнявам с предишните им герои. Нищо подобно и при двамата, респект за което.
Eeee, то бая време е минало от тези герои. Междувременно, Бурак Дениз е играл и Марашлъ - роля, която е по-близка по идея до сегашната. Ханде не е Еда, но дали е влязла в ролята на прокурорката Лейля, това поне за мен е рано да отсъдя. Това, което ми прави впечатление, е равният глас и говоренето с почти затворена уста в сцените на прокурорката. Вероятно се цели сериозност, не знам...
А сценарият е интригуващ, спор няма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт