💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 576
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 280
Ми аз снощи....  заспах.
Обаче от вас разбирам че ще има разместване в племената.
Искам  да видя Гатьо при кака  му Вили.

# 2 281
За първи път от 5 години на ИВ ,заспах и аз.Толкова скучен епизод беше .Пичуете ,поне ме държат в кондиция ,без тях не е същото Sad

# 2 282
  • в моя гьол
Ми аз снощи....  заспах.
Обаче от вас разбирам че ще има разместване в племената.
Искам  да видя Гатьо при кака  му Вили.
Ох, и аз това искам - Гатьо и стрина Виолета в едно племе. Ще бъде епично Simple Smile

# 2 283
  • SF
Искам и аз.
На нас сеир ни трябва. Simple Smile Щото ще е голям сеир Вили да се зъби по същия начин и на Гатьо.
А той да я третира като редник в казармата.
После се сърдим на Тупарев, че вкарва такива типове и прави подобни сглобки. Simple Smile

# 2 284
Ще издялкат цяла статуя тия двамата нерваци, сакън.

# 2 285
Ако не беше дръпнала "по случайност" двете тапи, щеше да е мяу..

Едва ли. ВикитУ беше много по-бърза на трасето. Когато издърпа последната си халка, на Радосвета и оставаха поне три. Това че издърпа две тапи заради преплетени въжета, не означава че на втората тапа халката не стои на място и тя е направила опит и на нея впоследствие. Просто Виктория беше  по-бързия охлюв.
 Как пък никоя от двете не направи опит да премине права по люлеещата се греда.

# 2 286
  • Пловдив
И аз заспах.
“Голяма” игра беше.

# 2 287
  • Дубай
На мен снощи играта с Вики и Ради ми беше предвидима от началото до края... Изключително бавно се движиха по трасето, а по синхрона на Викиту знаех, че тя ще победи.

# 2 288
Едно от най-идиотските неща в предаването са синхроните с участниците по време на битка.

# 2 289
  • Sofia
И аз заспах снощи 😴
С кой ще играе Андрей?

# 2 290
  • Асеновград
Голяма скука беше снощи , по едно време си помислих , тази игра е безкрайна....все тая ми беше ,коя от двете ще отпадне.
Ох дано пичуитИ да не ги разделят , те са си култови , само всички заедно , кой ще ни забавлява се питам ?

# 2 291
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Значи вече му намерих цаката ако страдам от безсъние, пускам си снощния
епизод и успешно ме е приспал на "битката" между двете грации.
От коментарите ви съдя, че нищо особено не съм изпуснала, чакам днешния
епизод и как продуцентите ще го завъртят, че да пренаредят отново отборите.
Явно са се усетили, че е голяма греда с изцяло мъжки и женски отбори и сега се чудят
какво да ги правят.

# 2 292
Снощи епизодът беше обидно скучен спрямо аудиторията. Очаквах да дадат поне 30 гроша на Виолета за победата, а не просто пица, която на всичко отгоре е фамилна и двете жени не могат да изядат повече от 4 парчета от нея.

Много ще се радвам да видя Гатьо и Вили в едно племе, това просто ще е велико.

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 11:59 от Janice_

# 2 293
  • София
А защо не допускате, че това е било замисъла? В крайна сметка в СМ вреше и кипеше в защита на амазонките.
Интерес има, какво като е хейт. Ама две седмици стигат и пренареждат племената.
Предаването не се излъчва в реално време.
Всичко са премислили.

И аз заспах Joy

# 2 294
Е много ясно, че ще искат да разместят Пичуити. Мишо има голям шанс да влезе при брат си, ако изпратят Данаил на негово място при Изгубените, Гладиаторите нямат бутане. Имат си трима плувци, един от които пъзелист, един развил силата си доста, шампион по кросфит, Крум, който е мега бърз на халки и подобрен тип тресета, Гатьо за мъкнене и носене и един бушон в лицето на Николай. Амазонките няма да имат никакъв шанс за резиденция.

Освен това Радев изглежда много изтощен и може да не добута до реалната игра, така че момичетата нямат много шанс да се подкрепят, освен ако не пренаредят племената. Това се случи и във втори сезон със сините, които бяха толкова клети, че седяха около месец на реката. Размениха играчи и започнаха да мачкат, даже се запазиха до обединението.

Общи условия

Активация на акаунт