💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 523
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 910
Е, не са. Тренирали са колкото да са в някаква прилична форма. Вече Манита няма. Wink
Истински кросфитъри са си баш Фифо, Борис, Цецо, Калоян, Елина и т.н. Не са много.
За мен кросфита и гимнастиката (калистениката от там идва, тя е нещо като свободна гимнастика, както го има това в ските и скейтборда спрямо традиционните зимни спортове) са най-идеални за Игри на волята.
И веднага след тях идват плуването и леката атлетика. Специално плуването обаче ти развива абсолютно всичко останало. Това е единствения спорт при който докато го упражняваш, абсолютно всички мускули в тялото са ангажирани. Защо? Защото си в неспицифична среда, няма я твърдата опора.

Ако някой съчетава два такива елемента/спорта от горе изброените, това автоматично го превръща в истински звяр и много труден за побеждаване.

Абсолютно подкрепям тук ( за разлика от прекомерното филмиране с режисирането:)).
Кросфитъри/гимнастици + добри плувци е перфектната комбинация за ИВ и да не си прекалено малко килограми. В този аспект за мен Гого е една малка идея по назад от Фифо и Цецо, а и той не бе чак толкова изявен, като тях плувец, макар, да не беш слаб и в тоя компонент.
Гого си е нинджа профил играч и каланестик - тренира да преминава трасета с препятствия тип Американска Нинджа, където най-важнито е силата в горната част на тялото (набиране, захват, експлозия, издръжливост) + пъргавина и отскок, там многото килограми пречат.

Гого играеше много умно, където отстъпваше на тегло или чиста груба сила успяваше да измисли как да застане и подходи за да извлече 100% от капацитета си. И как да компенсира с други качества.

# 2 911
Кой е Гого, ямболския бек от 2 сезон ли?

# 2 912
И аз ги гледам, големи сладури са.
Неделчо е уникален, дори и тук вкарва стратегия и подскзва на Морунов Joy

# 2 913
😅😅😅
Не, нинджата от миналия сезон.

# 2 914
Мирела толкова неподходящо се облякла и Мира и тя ,то презрамки и падаха на потника,с токчета тръгнали да се състезават при Рачков ,Мира и с ултра къса пола ,Мирела пък с тясна дълга с огромна цепка ,ами не е удобно хич .

# 2 915

Не! Гого е Гого-Нинджата, Съвършения, Недостижимия- от предния сезон Grinning

# 2 916
На мен Румен Радев ми прилича на един български актьор,  не чак толкова на физиономия, но като почне да говори.  Познахте ли?
Гифът идва след малко.

(скрит, по желание на аудиторията):

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 21:21 от Soney

# 2 917
  • София
Румен Радев ми се видя доста зле физически на съвета и на плажа - един прежълтял, без капчица сила. Дали и той не се е разболял като близначката?

# 2 918
Sonys, не намирам прилика, а Гърбов беше отвратителен в Капките. Моля махни или скрий.

# 2 919
  • София
Туньо с неговия обзор на изминалите събития в ИВ

# 2 920
  • Буркина Фасо
Мирела толкова неподходящо се облякла и Мира и тя ,то презрамки и падаха на потника,с токчета тръгнали да се състезават при Рачков ,Мира и с ултра къса пола ,Мирела пък с тясна дълга с огромна цепка ,ами не е удобно хич .
за теб не е, но за други е радост за очето. добре са. а и имат резервни дрехи.

# 2 921
Туньо зелен, недодялан кога излезе кога обзори взе да прави???  И сега какво всички минали през ИВ ще се пробват, като подкастъри ли ??? Известността е заразна.
И като вземат да канят всички играчи от риалитита в други риалитита и така до безкрай, взе да омръзва.
Една Мира имаше ли предаване в което не се появи ??? След ИВ то бяха подкасти, Хелскитчън, Черешката на тортата, Рачков, сакън да не би да ги забравим.
Иначе аз Мира си я харесвам, просто нещо много ми идват всички тия участия навсякъде се бутат.

# 2 922
  • София
Тя Мирела и в Черешката беше полугола, има вайб на всичко друго, но не и на спортист.

# 2 923
Жалък опит на Трифончо да осребри 5-минутната слава. Час и половина боза.

# 2 924
  • София
Според мен Вики така и не се е прибирала при племето и после връщала, а е изчакала изхода от битката Андрей-Камен, която явно се игра след елиминацията. Имали са време да ѝ подскажат кой да избере.

Общи условия

Активация на акаунт