💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 414
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Крум с неговата "мъжка дума" ме дразни .
Мъжката дума беше Николай
Поправям се ..и Крум, гледам с пет минути назад

# 91
  • София
Цецо и Крум най-много още една седмица да останат верни на вожд Гатьо.
И те не са глупави и виждат кой колко може.
Аз се чудя обаче на Калоян. Плувец и вместо да е с Радо той се е лепнал за Гатьо като малко лапе. Ама той си е дечко де. Не мога да му се сърдя. Много е наивен още. Млад и зелен.

# 92
  • На Изток от Рая
Прав е Цецо за "мъжката дума", че ако някой почне да се дъни, до кога ще го пазят. Ако новите момчета са винаги на ниво, пак ли ще са номинирани, заради едната им Гатюва дума.

# 93
  • София
Имам усещането, че Вальо чакаше само да види кой ще се върне, за да прецени колко го боли контузията. Върна се Момчил - "ще се оправя".
Да нямат неустойки, ако си тръгнат по собствено желание? Убедена съм, че ако беше се върнал Туньо, лакътят веднага щеше да стане мега възпален и болезнен.

# 94
Нищо не схващам,  Вальо е неадекватен, а те го мислят за големия стратег.
Това е защо не са особено умни JoyСамо Кен се държи засега.

# 95
  • Другата България
Тия сините /гледам назад малко/, са някакви....егати хората.
Седят някакви не можещи да се изразяват хора около една маса, и обсъждат един наистина благ и объркан човек.
А МОнка дори не знае коя е МИнка....мисля, че тази жена е дори по-зле от Гатьо.

Рълев и Радо нямат шанс с пичуЕте. На Калоянчо му е детска работата.
В Цецо ми е надеждата.

# 96
Пфф, какъв е този другарски съд спрямо Вальо и врякат само лелята и Елвиса. Моника по-добре да не говори, прилича ми на Зори от миналия сезон, не мога да преценя коя е по-зле от двете.
Дунев не ми харесва, че мълчи като капитан, но може би наистина се пази след като класната го нареди миналата седмица на арената. А и може да е на същото мнение и затова да мълчи. За мен Вальо не е лош човек, но наистина и според мен контузията я измисли, ако все пак се върне Туньо, щото той щеше да го направи луда калинка.
Ще има и още един другарски съд и пак само Виолета дрънка, няма ли кой да й затвори устата най-накрая...

# 97
От Фейса

# 98
Дори пичуити нямат салами. А уж на реката се гладува 💀

# 99
  • София
Айде момичета, дано имате късмет и тези колбаси да си кажат думата.
Със сигурност поне ще са сити.

# 100
  • Другата България
Според мен класирането ще е такова -
Гладиатори - резиденция,  Грозни хора - стопанство, Амазонки - дива река.

# 101
На тези девойки защо по един комат хляб не им дадоха? Тази лунканка след зелените джанки и бананчето страхотно ще им се отрази на чревната флора.😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Заболя ме стомаха от смях.🤣 Добре , че не съм яла и аз джанки.🤪

# 102
  • София
И аз за съжаление мисля така.
Дано все пак амазонките отидат на стопанството.

И Изгубените кога най-накрая ще имат дуел? Или ще е сега или утре преди капитанския дуел. Дано да е сега.

# 103
Елена 1:1 с баща си.

# 104
Ама и дъщеря му контузена...

Ха! Ама той си призна. Ми поне това.

Общи условия

Активация на акаунт