💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 415
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 75
Пичуите на пейката  Joy нищят стратегиите.

# 76
  • Другата България
Монката е ГаНьо в женски вариант.
Срам!

Благодаря и аз на Дяволо за страхотно изчерпателната и подробна тема, има всичко, което ти трябва за формата.
Преди да си кажа относно анкетата, да помоля и него, а и всички, които гледате внимателно битките и по-специално петъчната и съботната да следите дали и при всички останали ще има такова разминаване в правилата за участниците, каквото е имало през миналата седмица на битките Момчил/Туньо и Фифо/Теодор. Ако са еднакви, а аз мисля, че ще са. Аз признавам си, гледам отгоре- отгоре. Не ми дава мира това явно разминаване, и то пред погледа на Димо и още екип, и все си мисля, че не е без нищо. Както и че на по-късен етап някак ще бъде използвано срещу някого. И тъй като Фифо е бил по правилата /каквито и да са те/, остава Момчил.
Сега, за играч аз вече казах - Момчил. Освен него Радостин и Ситнилска от жените.
За довечера мисля, че Гладиаторите ще са в резиденцията. Особено ако сините са -2ма.
Не одобрявам само женско и само мъжко племе, въпреки че знам каква е идеята и че това съвсем скоро ще се промени.

На мен ми се видя, че Фиго при първото преминаване минава над куба, а съперника му мина покрай него.Помислих, че Фиго не е разбрал правилата и се чудих защо Димо не казва нищо.А след това и другият играч почна да минава над куба.
Ясно. Всеки си минава и прави кой каквото си иска. Привидно. Пък ще видим дали е така, то явно не е било само преминаването над куба, и още разминавания има.

# 77
  • На Изток от Рая
Ако Вальо наистина има контузия би трябвало да изчака елиминационните битки и при евентуална загуба да се предложи за номинация, ама тия оси така го нападнаха, че явно не заслужават такава жертва.

# 78
Анимационен съвет ли чух?

# 79
  • София
Елвиса много се излага.

Дунев само слухти и мълчи. Какъв капитан е това? Ама и го разбирам донякъде. Не иска да говори, за да не се изложи и да му се накърни реномето, но явно не знае, че хората не харесват безгласни букви. Именно със своя авторитет трябва да тропне по масата и да защити Вальо, който му е набор все пак.

# 80
А Момчил къде е в целият този театър?

# 81
А къде е Момчил в момента? Защо се скатава?

# 82
  • София
Вече ми е неудобно да слушам 15 минути как всички са се нахвърлили върху един.

# 83
  • София
Това е снимано, докато Момчил е на елиминационния дуел с Туньо.
За това го няма.

# 84
  • Варна
Нищо не схващам,  Вальо е неадекватен, а те го мислят за големия стратег.

# 85
  • Другата България
Мартин ми влезе в черния списък.
Дунев продължава да е като бостанско плашило, мълчанието на агнетата, пардон, на капитана.
Другарският съд е мега противен, след Туньо унижиха втори добър човек. Дано се спаси по-бързо, от това гнездо на оси и тотално неориентирани и “грозни“ хора.

# 86
Много ми е интересно Злобарката , като изгони и Вальо, кой ще нарочи за следващ вредител? Че те не останаха с това темпо където ги е подкарала.

# 87
Минка Виолета ли е?

# 88
Крум с неговата "мъжка дума" ме дразни .

# 89
И Крум не е на фокус. Цецо и Рълев ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт