💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 704
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Другата България
Мдаам, не я засегна с по-лични обиди...
Изказа се като политик, хаха.
И аз го виждам да стигне далеч, но по друга причина, писах вече. Ще го пазят от номинации. Има невидим шпалир и респект от играчите заради социалния му статут.

Иначе Виолета с много слаба стратегическа игра.
С последните си думи загуби Моника като потенциален съюзник напред в играта. Не се прави така.
Имах предвид, че не си призна, че той беше инициатора на това да номинират двете жени.
Отнесе го кроткия Мастагарков, а “приятелят му“ тактично “забрави“ да си признае.
Друга грешка /за мен/ е, че си призна именно пред Виолета, че тримата са заедно, с Моника. Това автоматично слага мишена на гърба ѝ дори и да се върне. Не, че я няма, но това допълнително усложнява положението ѝ.
Казано честно, след толкова намилане на Виолета как ще изпратят Мастагарков при изгубените си мисля, че точно той няма да стъпи там.

# 2 041
В играта за елиминация има значение ръста на играчите. Не вярвам това да е съобразено и подозирам, че Вики ще е в най-неизгодна позиция с ниския си ръст!
Не мисля. Аз пък мисля , че на високите ще им е по- трудно, защото трябва да се сгънат като шивашки метър до най- долната пръчка.😁 Миналата година Елица и Касимчо издържаха най- дълго. А и двамата не са много височки.😁

# 2 042
Валентин почна пак с неговите простотии,намери си поле за изява сред младите ,ама и те май го отсвирват

# 2 043
Валентин го изтърпяха ден, два в новото племе и вече и там едвам го търпят.

# 2 044
Вальо им омръзна за 2 дена Joy

# 2 045
  • София
Омръзна, омръзна, ама им прави сгоди..то огънче, то подслонче, прави комбинации за да им е една идея по-комфортно на тия мързеливци..

# 2 046
  • София
Вальо как юрка щерка си, ужас.
А там на този пуст плаж на Чистилището нямат никаква енергия, защото нямат никаква храна и тоя Вальо се чуди какво да измислят. А те си пазят всяка останала сила за битките.

# 2 047
Изпуснах съвета, ма като чета не съм особено изненадана от Мартин! Хлъзгав е и си е лицемер!

# 2 048
Хайде, Ради време е да си вървиш.

# 2 049
Хайде, Ради време е да си вървиш.
*Вили

# 2 050
  • София
Имах предвид, че не си призна, че той беше инициатора на това да номинират двете жени.
Отнесе го кроткия Мастагарков, а “приятелят му“ тактично “забрави“ да си признае.
Друга грешка /за мен/ е, че си призна именно пред Виолета, че тримата са заедно, с Моника. Това автоматично слага мишена на гърба ѝ дори и да се върне. Не, че я няма, но това допълнително усложнява положението ѝ.

Е, играч е. Да не е луд да си признава. Стратегически досега Елвиса играе най-добре в племето, докато набедената за Джаферович 2.0 направи много грешки. Много.

# 2 051
Предаването се казва "Игри на Волята" все пак, какво толкова мрънка Радосвета, много са минали оттам.

# 2 052
Ще ви чета после.
Но ,тук защо няма подкрепа!

# 2 053
Вальо ще е интересно да мине през всички племена🤣🤣🤣

# 2 054
  • BG-DE
Да им опне на всички нервите 😊

Общи условия

Активация на акаунт