💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 600
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 235
Аз нещо изпуснах, какво размесване на племената?
Радосвета, ти ли си? 🤣🤣🤣

# 2 236
Оффффф дребното още една седмица ще го гледам. 😔Дано поне в употреба влезе, а не само да мръння по синхрони.
Скрит текст:
Ах, утре Андрей не мога да повярвам на очите си. Много ми стана хубаво от раз.😁  И пак тази тъпа игра . Ужаааас. Стискам палци на Андрей.🤞🤞🤞 Дааавай , Анди !!!
Ще влезе като главна героиня в любовен романс с Цецо, предполагам Joy Много важен кадър за играта.
Той Цецо интелигентно момче ми изглежда , ако се хваща на номерата на тази " шафрантия" ( любителка на шафран имам предвид 😉), акъл нема. Ива къде , къде по- хубава и стойностна. Дори и Цвети е хиляда пъти по- добър избор.
Ивинявам се на харесващите я, но според мен точно заради такива лигави момиченца, жените са подценявани и малтретирани . Жена която използва външноста си и миловидния си вид за да манипулира и лъже ме отвращава.

# 2 237
  • София
Виктория егати речта, ако това ѝ е показател, че човек може всичко, то какво остава за истинска битка. Ради искаше да си ходи, а и е слаб участник. Заслужава си оставането, по-добрата е, но не е много над нея.

Моника и Виолета показаха далеч повече воля на първата битка. Правилно Вики пусна, защото тя нямаше шанс, а щеше да се измори твърде много. Така че играе разумно.

# 2 238
  • Другата България
Аз Андрей не го “познавам“, не съм гледала сезона му.
Чела съм, че е страхотен играч, и още не мога да повярвам, че ще играят точно тази битка.
Разбира се, по сценарий всичко е възможно, но както казах, е подигравка с участниците.
Победата ще е в зависимост от това кой участник в кое племе трябва да попадне.
Познавайки мисленето на Гатьо, Батьо и Шматьо, тяхната цел ще е те да бъркат останалите, а не да ги готвят тях.
Съответно, ще трябва да загубят по сценарий, сигурна съм, че Гладиаторите ще се разпаднат.
Това е просто задължително.
Тъй че утре ще падне този участник, на когото батките заложат. BowtieBowtieBowtie

# 2 239
Пеньо сега ще разпрати роднините (начело с поверените му да превърне в мъже братя, засега гладиатори) по домовете, за да не му идват тук едни такива, които не са се дефинирали. Ще си обособи личен двор. Ще е хубаво да трябва да го направят веднага, а не след дълго съвещание. Ама в края на краищата тукашната група знаем, че ще му дадат продуцентите един списък, който да наизусти. Важното е да умее да го съобщи като свое решение.
Само да добавя, че няма начин да позволят Андрей да загуби на тази игра. Не могат да си подкопаят името на шампиона. Да се познае, че Андрей ще победи не е трудно. Все някак ще се случи. Независимо от ролята на късмета.
О, и последна добавка. Валентин е плашещ. Този човек има нужда от помощ. Сериозна психологическа помощ. Хубаво се вижда разликата на поколенията. При старейшините се конфронтираха с него. Малките те игнорират. Все едно те няма. И така е по-правилно. Горката му дъщеря.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 23:38 от victoria vassileva

# 2 240
Да не съм чул лоша дума за чичо Вальо.
Човека работи за нас, ето че с шак шак и падна мистерията със зодията на Михаил по когото въздишат доста дами... Simple Smile
Ок, тихо, тихо... скорпи си е Мишо.😉

# 2 241
И според мен утре ще падне този, на когото заложат пичуите. Тя Ралица(демек продукцията) почна наказателна акция срещу Гатьо. Неслучайно точно те са привикани на арената да залагат.

# 2 242
Ама те утре мъжете, щом единия ще е Андрей, ще я минат тая игра за около 4 минути, какво ще правим през останалото време?! Joy

# 2 243
  • София
Другото момче освен Андрей кое е, бивш победител ли е, бивш играч или просто резерва?

# 2 244
Другото момче освен Андрей кое е, бивш победител ли е, бивш играч или просто резерва?

Кандидат за място директно да влезе в следващия сезон.

# 2 245
  • Другата България
И според мен утре ще падне този, на когото заложат пичуите. Тя Ралица(демек продукцията) почна наказателна акция срещу Гатьо. Неслучайно точно те са привикани на арената да залагат.
Именно. А и четворката ГаНьо - Даниел - Ники - Крум просто станаха и много агресивни, и много силни.
Вижда се, че и останалите момчета не са слабаци. Трябва някак да уравновесят физическата сила, това от една страна, а от друга момичетата имат нужда от малко сила /психическа и чисто емоционална/, да не говорим за нормални хигиенни условия и разбира се, храна.
А, и “екшън“, освен любовен ....някакъв сценарий очаквам и именно някой от големите мъжаги на дивата река.

# 2 246
  • София
Абсурд е това за мен.
Замислете се, за да стане това което вещаете (изгубен залог на Гладиаторите) това означава две неща.
1) Гладиаторите да заложат на непознат. Ако го направят ще е абсурдно и ще граничи с идиотизъм. А и никой няма да им повярва. Пак ще се надигне вой срещу продукцията. Ще е ясно, че всичко е сценарий вече и гледаме филм, защото няма нормален човек, който да избере непознат пред олимпиец и шампион. Невъзможно.
2) Те залагат на Андрей, но Андрей губи!
Това също е абсурдно, защото Андрей наскоро се закани на стори, че иска много да играе с Фифо и само да му паднел. И Фифо му върна жеста, че в Ол Старс могат и да се засекат...

Така че това са двата варианта за загуба на Гладиаторите.
Не знам защо решихте, че ще се разпаднат.

Но истината е, че след утрешната битка няма да са същите племена вече. Така че амазонки вече няма да има в буквалния смисъл на думата, защото има голяма вероятност при тях да попадне мъж или повече от един мъж.

# 2 247
  • софия
Мисля, че доста ще им усложнят трасето. А пичуити, като знам какъв вятър им вее в главите, като нищо ще заложа на по мъжкарски изглеждащия играч. Абсолютно в техен стил. И защото устата на умпилумпитата е Гадьо, той ще избере,  а другите ще кимат кротко, кат кученцата на задната седалка на москвичите едно време.
 Искам Гадьо при амазонките. На талази да го залива естроген и да е без жилетка.

# 2 248
  • На морето!
Ама те утре мъжете, щом единия ще е Андрей, ще я минат тая игра за около 4 минути, какво ще правим през останалото време?! Joy
Ако тръгнат да минават летвата и варела като Вики и Радост, до края на играта и двамата ще са амазонки

# 2 249
Ех,СлаБе ,как мислим еднакво Grinning
Аз също искам Гатьо при Амазонките.
Амазонките и един пич- мъжката Гатьозонка.

Общи условия

Активация на акаунт