💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 460
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 520
Андрей не ми беше въобще симпатичен! Обаче при падането на Камен /поредното/спря спортменски!

# 2 521
  • София
Верно ли Николай каза "Много мускули и дотам"?😂😂😂
Със същата увереност, с която твърди, че е със спокоен и благ характер, след като заплаши друг човек с физическа саморазправа в национален ефир. Heart

# 2 522
  • Варна
Толкова се загледах във битката, че забравих за темата. Добър вечер от мен! Simple Smile

Андрей е удоволствие за гледане. Лети по терена, ходи по водата и лови сьоНги. Браво от мен! Невероятен. Simple Smile

Горканчовците пичуи. Даниел ли каза " този е добър състезател и има да се доказва". Вероятно го бива Камен, но не и срещу Андрей. Срещу друг противник предполагам по би имал шанс за победа. Сега пичуите ще си заслужат това което заслужават. Simple Smile

# 2 523
Да, интересна гледка ще е Гатьо при Старейшините, как ли ще се захапят с американската леля 😂

Това ще е култово. 🤣🤣🤣

# 2 524
Тези "пичуви" не знаят ли че шампион не се става просто така. Да заложат на новак ?!!    Astonished
То Гатьо не признава и олимпийски шампион ...

# 2 525
толкова бързах от работа, но единственият ден, който няма борба между нова и бтв е събота явно - не ми се гледа същата игра. Въпреки всичко от това, което казвате съм много изненадана от тъпия многоъгълник. Колкото и да не обичам андрей, как може да не заложиш на него. Тъпо тъпо та дрънка

# 2 526
  • Буркина Фасо
вчера, на връщане, момите не минаваха през препятствията, а бягаха директно по пясъка. може би в началото не беше така, но след това караха по допирателната. днес ги гледам, че се връщат по препятствията. Smiley

# 2 527
# 2 528
  • София
"Съжалявам, но ще ви бия всичките" им каза Андрейката. Joy

# 2 529
Не съм гледала Андрей до момента, но съм впечатлена от него.

# 2 530
Андрей ♥️. Един от най добрите във всички сезони.

# 2 531
Дали All Stars ще бъде последния сезон 🤔

# 2 532
Смазващо темпо на Анди. И със шкембе успя да бие. 😁👏

# 2 533
“Всичките ще ви бия.”

Хора, в екстаз съм. 🔥

# 2 534
  • София
Дали All Stars ще бъде последния сезон 🤔
Дано. Sweat Smile

Общи условия