💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 638
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 700

и следва вече развода на Гатьо ,след тази сцена

# 2 701
Според мен първата седмица новите попълнения ще са с имунитет.

# 2 702
Аз съжалявам ГатЮ и продуцентите. Първия защото явно , че не е за това племе и желанието му за игра рязко спихна. А вторите защото си прецакаха златната кокошка. ГатЮ, е шестица от тотото за риалити образ и мотивацията е много важен елемент от цялото, в случая той я изгуби. Дано да греша, но според мен преместването му при жените е грешен избор и за Амазонки и за Гладиатори и за ИВ като цяло.

# 2 703
  • BG-DE
Според мен първата седмица новите попълнения ще са с имунитет.
100 на 100, така че се надявам Гатьо да приеме съдбата си на амазонка и са го гледаме още 😊

# 2 704
Мен вече ми е тъжно за пичуите. Те са ми най-любимото племе за 5 сезона и за две седмици ги разпаднаха Cry

# 2 705
  • София
Значи един не може да реве за майка си, а друг може да реве за жена си Joy

# 2 706
Не мога да го разбера Гатьо,все едно му сменят пола,а то е просто игра.Даже не е сам,а с Цецо,тцъцъ

Представи си ако беше сам, ни мой мигна на таз река сред толкоз амазонки 😂
Хахаха Joy

# 2 707
Смях се със сълзи.Вземам си думите назад.Виктория не е проста.С един замах и успя да срине цялото племе на Гладиаторите.Как се облизваше само...като котка надушила канарчета.
Гатьо може и да не е най-силния ,но той нахъсва Гладиаторите.А Цецо е много силен.
В понеделник ще е доста интересно,как Виктория помага на пленника си Гатьо,облечен в спасителна жилетка.

# 2 708
Гатьо сигурно и съседките не поздравява, за да не се разведе.
Гатчо, дръж се, майна, с теб съм Yellow Heart

# 2 709
Обаче това Цецо и Вики е някаква орисия в Игри на волята. Втори сезон поред има любовна интрига между тези имена.

# 2 710
Не мога да го разбера Гатьо,все едно му сменят пола,а то е просто игра.Даже не е сам,а с Цецо,тцъцъ

Представи си ако беше сам, ни мой мигна на таз река сред толкоз амазонки 😂
Гладът на реката бледнее пред сексапила на Оряшкова /казвам го с всичкото си уважение към нея, щото ѝ симпатизирам и ми е здраво стъпила където и да е/!

# 2 711
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Радостта и ентусиазма" на Гатьо след като разбира, че вече е амазонка Joy
Скрит текст:

# 2 712

Точно. Изключително забавна, но и в същото време безумна е реакцията му. За първи път ли чува, че така или иначе идва момент, в който племената се смесват? Какво ще направи, ще откаже да продължи, ако към онзи момент все още е в играта? В игра като тази трябва да си лесно приспособим към всякакви ситуации, а не да си мислиш, че си в казармата, където са само мъже.
Малко се зачудих,имаше една реплика-аз дойдох за да съм в мъжко племе/нещо такова по спомен/Не знам дали някой му е обещавал нещо,но изцяло мъжко племе е нямало в сезоните,все смес,странно.

# 2 713
  • BG-DE
А, де 😊 и мен това ме учуди, да не би предварително да знаят кой къде ще е или са си някакви негови фантазии, това по-вероятно ми изглежда 😊

# 2 714
Смях се със сълзи.Вземам си думите назад.Виктория не е проста.С един замах и успя да срине цялото племе на Гладиаторите.Как се облизваше само...като котка надушила канарчета.
Гатьо може и да не е най-силния ,но той нахъсва Гладиаторите.А Цецо е много силен.
В понеделник ще е доста интересно,как Виктория помага на пленника си Гатьо,облечен в спасителна жилетка.
Още рИва 😃😃😃 така не съм се смяла не помня откога… дори не мога да коментирам😃😃😃 но аргументите на Гатьо ще ме държат будна още поне седмица… успяха продукцията да завъртят “нищо не е такова, каквото очаквате” -браво! 👏👍😹

Общи условия

Активация на акаунт