Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 837
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Освен това, на днешно време в България, кой е по-нависоко, е много относително понятие!
Ей го на, моя бъдещ екс, скоро падна рязко по дупе и копае надолу.
На една приятелка мъжа пък, по едно време се беше закрепил ИТ дизайнер към 5-6 г. Дум, и той остана без работа!
Тъй че тъй. Ще им приседнат хапчетата и ще дойде мачка за погачка!

# 181
Дискусията тръгна оттам, че така наречените модерни red piller-и изтъкват хипергамията като голям порок и недостатък на потенциалните партньорки, както и причина за омразата и лошото отношение към тях.
Дискусията тръгна от това, че тия с хапчетата считат, че всички жени са правени от един, и то не особено качествен материал. Според мен проблемът би се решил единствено със смяна на хапчетата и никаква дискусия не помага там.

# 182
  • София
Аз от темата разбрах, че единственият начин мъжът да е повече от жената е, ако със закон или сила жената бива натикана в подчинение, че да не изкара повече или да не излезе по-умна Joy Защото защо иначе ще им е драма на мъжете да наваксат сега, когато жените не са насила натикани в кухнята? Пък реалността показва, че жените си харесват и се събират и с мъже, които не ги превъзхождат напременно като финанси или статус. Но ако си загубеняк, предполагам е резонно да се успокояваш, че причината е в повърхностната женска природа, не в твоята импотентност на любовния фронт.

# 183
  • София
Защото иначе ще трябва да взимат сини хапчета!

# 184
Който не може да покрие изискванията, ги прокламира като "хипергамия" и нам си кво, претенции някакви, и ръси омраза към жените. Ами това е защото с еманципацията се доказа, че жените са повече мъже от мъжете. Итова стана всеобщо видно. И някои комплексирани мъжлета започнали да обясняват на жените, че не струват толкова. Ама те струват повече. И вече го знаят. Wink Лошо.. за неспособните да удържат на конкуренцията. Ама това пък си е еволюцията. Размножават се способните. Сори, нот сори. Да се кастрират доброволно там да не ги загоби някоя с великата издръжка от 200 кинта Joy В нашия град кучешката популация умря скорострелно няколко години след масова кастрация. Sunglasses

# 185
Напълно естествено е желанието на всяка жена да се обвърже и създаде семейство с финансово стабилен партньор, за когото семейното благополучие е приоритет. Това още повече важи за жени, вече постигнали определен финансов комфорт.

Не само финансите са критерий, но и гените. Ако една жена има възможност да избира между двама мъже, еднакво богати и с нормална външност, без някакви видими утежнения от рода на разни зависимости, характеропатии и т.н., почти сигурно е, че ще заложи на „старите пари“, т.е. на родовития, този от семейство с традиции, а не на новобогаташа „помияр“. Има и изключения, разбира се, при това немалко. Говоря за принципа, че жената се стреми да осигури най-доброто за децата си. Като първата стъпка е да обмисли добре кой да е баща им.

# 186
  • София
Днес, когато изкарват по равно, няма как - за някои ще останат мъже с по-нисък статус.
И това вътрешно май много ги разочарова, въпреки изявленията им как са за равенството.

Хиляди пъти бих предпочела проблемите ми да са, че няма достатъчно мъже с по-висок статут, от това, най-големият мизерник да е с по-голям статут от мен, само защото е мъж, и да има право да се разпорежда с мен по същата причина. Пълно щастие няма, само дето на мен не ми е и нужно мъжът да ме превъзхожда по всеки параграф, за да съм щастлива. Нито пък мъжеството се крепи на едни финанси. Всъщност, повече мъже си търсят жени с по-нисък статут, отколкото жени търсят мъже с по-висок. Какво говори това?

# 187
Всъщност, повече мъже си търсят жени с по-нисък статут, отколкото жени търсят мъже с по-висок. Какво говори това?

Единствено това, че жените избират с горната глава, а мъжете – с долната.

# 188
  • Агент под прикритие
Всъщност, повече мъже си търсят жени с по-нисък статут, отколкото жени търсят мъже с по-висок. Какво говори това?
Че има по-малко "финансово привлекателни" мъже за жените, които търсят такива, отколкото "финансово привлекателни" жени за мъжете, които търсят такива, Лъвице! Grinning
Което си е факт.Не търсят, не защото не искат, а защото НЯМА!

И както казах по-назад, в общия случай колкото повече пари прави един мъж, толкова по-малко го интересува колко прави тя.

# 189
  • София
Напротив, ако това, което казваш, беше вярно, щеше да е обратното Wink

# 190
  • София
Напротив, вече има достатъчно финансово привлекателни жени.
Какво щях да кажа? А, да. От гледна точка на опита ми, ми е интересно да видя как се държи един мъж, не когато има, а когато няма. Тогава се вижда дали си струва като човек.

# 191
  • Агент под прикритие
Роки, ти май не разбра какво съм писал. В общия случай мъжете НЕ търсят "финансово привлекателни жени", това въпреки аргументите, които се направиха вече в темата, базирани по-скоро на изключения или най-малкото на наблюдения, правени в ограничения социален кръг на авторите им.

# 192
Винаги е имало финансово привлекателни жени. Разликата между едно време и сега е, че не е срамота жена да е неомъжена.Доста от нас биха предпочели и предпочитат да са сами, вместо с калпав материал, който само ще ги чука, ще иска да му се сервира салатката и ракийката, няма да има пари за децата и на всичкото отгоре ще очаква жената и да работи на заплата някъде; и това е, ако изобщо иска жена за по-траен период и направи деца, защото и това не искат някои. Е, ако не може да създаде и обезпечи семейство, този мъж не изпълнява нито основната си биологична функция, нито основната си социална функция, което го прави безполезен отпадък. А отпадъците се слагат в кофата и се изхвърлят.

# 193
  • София
Това, че ще ги чука въобще не е сигурно! 🤣

# 194
Е... Grinning приемаме, че като нищо друго не му е наред и функциониращо, поне има работеща пи*ка.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 19:33 от Нарцùса

Общи условия

Активация на акаунт