Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 965
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 590
Климатици не понасям, в редките случаи когато ги ползвам са на 26-28 градуса. При работа на слънце и 40 градуса жега, климатика буквално може да те убие. Не знам как стоите на 22 градуса цял ден, после излизате на жегата.
Студа не ми понася повече, зимата за отоплението аз предпочитам по топло, моята само мрънка, че и е горещо.

# 1 591
Зависи от офиса наистина.
Ако всички са със сандали и къси гащи, пък аз с костюм ще е мега странно.

Иначе за мен има един особен чар да се обличам за офис.Иначе не нося толкова елегантни дрехи в ежедневието си.

# 1 592
Много тъжно ме разсмя това, че някой говори за "заучени задачи".

Такова животно няма.

# 1 593
Сори, че ще се намеся ама това е мега ултра тъпня, нетърпима. Навън да е 38-40 гр, а ти вътре да седиш на 20-22 wtf и като излезеш после припаткваш. Аз съм припадала така. На повече от десет градуса разлика не седя лятото /около 27 ми е идеално за лятото/. Все пак съм по потник и сандали. Или да си носим кожуха, че някой нямал мозък и искал да е морж... Ай да върви на северния полюс.

Сори, че ще се намеся ама навън като е  -30 С° твоята разлика 10° отива на кино.  Поддържам вътре +20 С° и така разликата рядко надминава 50° Simple Smile И навън само по тениска и една канадска гъска отгоре, че като влезе човек в метрото не си е работа да се събличат 4 слоя пуловери.
Лятото в голямата жега качи ли се над 20 С°, включвам термопомпата на охлаждане щот не се трае.
Между впрочем, на северния полюс е доста топло, даже руснаците пак ще изкярят, северния морски път замръзва вече само по 3-4 месеца годишно. Студено е на магнитните полюси, а те вече доста са се отклонили от географските. Миналата зима северния магнитен беше към нашего брата, ама тая може да намине и към вас Wink

# 1 594
Ние си имаме стандарти за температура на климатика на работа, които са различни за зимата и за лятото. Лятото около 24-25 градуса, защото навън започна да става голяма жега, под 30 градуса по С рядко пада, и да няма голяма температурна разлика, зимата около 20-21 градуса. Слава Богу не е концерт по желание и всеки да иска да си настройва климатика според неговите зони на комфорт, щото угодия трудно ще има. Аз съм доста студено адаптирана по принцип, но ми е комфортно на офисните температури. Нито се потя, нито ми е студено. Вече който иска да настройва според неговите предпочитания е свободен да го прави.. вкъщи.

# 1 595
Зимата сме с парно.
Не говорех само за офиси.
Аз, примерно, работя с деца. Има си изисквания за температурата в помещенията. Не може детето да влезе от 38гр и ти да го държиш на 22. Остави, че е малоумно, ама не е и здравословно. Е, ако искаш да се разболеете дружно, може..

# 1 596
Мъжете при нас проявяват разбиране. Ние навлечени и прегърнали електрически радиатори (нищо, че и климатичната система работи, но тя е централна и не можеш да я направиш да е като в баня), те по къс ръкав. Joy

Джеймс, в твоята чужбина има ли жени? Flushed Как живеят?

# 1 597
  • France
Ще прощавате, че ще ви прекъсна отклонението относно терморегулацията, но ми е любопитна друга подробност
Мнозинствато от жените в темата отрекохме хипергамията в модерните отношения. Водени сме от собствените ни мотивации - млад, красив и здрав партньор. Обикновено го избираме "от нашата черга" като интелект и професия.
Но мъжете в темата държат на съществуването на хипергамията и то изцяло във финансовия ù аспект. Което подразбира, че са си взели жени с по-нисък статут от тях. По-малко амбициозни, умни, работливи и с по-малко начален капитал, може би дори и от по-скромни семейства?
И въпросът ми е защо сте се задоволили с по-некачествен партньор? Например аз имам твърде добро мнение за себе си за да го позволя.

# 1 598
За тях не е по-некачествен. Гледат външност, младост, секс и да се разбират горе-долу добре. Joy Изискванията са покрити на 100 %.
Иначе има и мъже, които търсят платежоспособни жени, но те са друга история - там нищо друго освен парите няма значение. Свалял ме е по-млад и много беден мъж, който според мен всъщност си беше гей. Но зор за пари. Пълен ужас.

# 1 599
Извинявам се, че отговарям, пък не съм мъж Simple Smile но по-малко амбициозна не е равно на глупава/мързелива. Както и от по-скромно семейство не означава необразована, проста и т.н.

Температурата в офиса е болна тема и в изцяло женски колективи.

# 1 600
  • France
За тях не е по-некачествен. Гледат външност, младост, секс и да се разбират горе-долу добре.
Тогава не става дума за хипергамия, а нещо като проституция, но с главно действащо лице - мъжът.
Елиф, изброила съм няколко недостатъка и нарочно сложих ? накрая.

# 1 601
Мъжете искат жена, която намират за привлекателна, и има еволюционна основа на това, което намират за привлекателно. Атрактивна в случая има предвид, че жената проявява признаци на здрава, млада, плодородна. Затова мъжете се женят надолу в социалната стъбица за някого с по-атрактивен външен вид. Жените искат мъж, който е успешен, способен е да е продуктивен, да създава, а мъжете искат жена, която може да няма най-добрата работа, да няма висок статус, но да е атрактивна. Поне това е теорията за хипергамията при двата пола, но не да е общовалидна.

# 1 602
  • France
...Атрактивна в случая има предвид, че жената проявява признаци на здрава, млада, плодородна. Затова мъжете се женят надолу в социалната стъбица за някого с по-атрактивен външен вид...
Тоест няма умни, богати и млади, и красиви? Thinking Не разбирам това "да няма висок статут". Отделно, че въобще не отговаря на личните ми наблюдения, не разбирам този страх да споделиш живота си с някоя независима, умна и успяла жена. Зад подобен избор прозира голяма несигурност в собствените ти качества и мъжественост.

# 1 603
...защото при част от мъжете идва един момент, в който изборът е между "която върже" и оставането сам Wink Той иначе може да е точил лиги по някоя десятка, ама десятката и тя е търсила подобен, та се е наложило да се задоволи с каквото има на разположение. Това е обяснението защо част от мъжете жалят по недостъпните жени и по някое време го удрят на мизогиния.

# 1 604
  • София
Ще прощавате, че ще ви прекъсна отклонението относно терморегулацията, но ми е любопитна друга подробност
Мнозинствато от жените в темата отрекохме хипергамията в модерните отношения. Водени сме от собствените ни мотивации - млад, красив и здрав партньор. Обикновено го избираме "от нашата черга" като интелект и професия.
Но мъжете в темата държат на съществуването на хипергамията и то изцяло във финансовия ù аспект. Което подразбира, че са си взели жени с по-нисък статут от тях. По-малко амбициозни, умни, работливи и с по-малко начален капитал, може би дори и от по-скромни семейства?
И въпросът ми е защо сте се задоволили с по-некачествен партньор? Например аз имам твърде добро мнение за себе си за да го позволя.

Според мен някои мъже не виждат жената като личност, а търсят удобството, което тя може да им донесе в ролята на тяхна притурка - да е хубавка за да ги привлича, да е послушна за да става тяхното, да е склонна да върти домакинството, за да не им се налага на тях, да е предана, за да не се притесняват, че ще хукне по друг. Жената вижда мъжът повече като партньор, някой, който може да стои на собствените си крака и ще добави собствена стойност във връзката. Разбира се, обратното също го има, защото има и жени, които си мечтаят за подчинен мъж, който да изпълнява всичко, което те искат, а те да се възползват от усилията му, парите му и подчинението му - и разбира се мъже, които се събират с точно такива жени. А има и мъже, които искат жената да има собствени сили, да е самостоятелна и адекватна и без тяхната опека - но те по-скоро търсят личност и нямат нужда да се чувстват издигнати от женската слабост. Та случаи всякакви, дори да не са разпространени по равно. Но всеки си търси според желанията, защото е тегаво да попаднеш на някой, който не ти съвпада по визия за връзката.

Общи условия

Активация на акаунт