Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 922
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 815
  • France
Ами не, не е индикатор. Много лош бизнес план имат тези жени.

# 1 816
  • София
Не мога да си изкривя душата да кажа, че не е истина - това за плащането на сметката от мъжа.
Знам, пишеше се, че теоретично жената няма да откаже и разходка в парка. Обаче на практика дали е така... съмнява ме.
Да не говорим, че ако се запознаят в студените месеци, мъжът да чака запролетяване ли?

# 1 817
  • София
Сметката е въпрос на отношение, не на статус. Но съм забелязала, че това е сложна концепция за някои, и пак си знаят меркантилност. Но добър пример и за настоящата дискусия.

И аз да питам радетелките на "чистата любов" дали си биха взели безработен/безимотен и живеещ при мама само заради сините му очи?
Едно е да се хванеш с такъв когато си на 20 и тепърва учиш и се усъвършенстваш, друго е към 30 съвсем съзнателно да си шванеш такъв, за да създадеш семейство.

Тези неща не опират до статут. Проблемът на безработността е, ако е начин на живот, иначе на всеки може да се случи. Безимотността също е обстоятелствена. Това дали живее при мама пък е съвсем друг фактор - говори за липса на самостоятелност и нездрава привързаност с майката. Това са проблемните моменти, не статусът.

Иначе на Крис се опитах да му обясня разликата между понятията, ама явно няма смисъл. Та няма да се повтарям.

# 1 818
  • София
Е, като нямаш достатъчно пари за наем, при мама ще живееш, при кого? И вече си осъден от голяма част от жените като безперспективен

# 1 819
Е, като нямаш достатъчно пари за наем, при мама ще живееш, при кого? И вече си осъден от голяма част от жените като безперспективен

Как няма да си осъден, като жените в голямата си част са по-оправни и първи се отделят? И кво? Ще съм се отделила аз на 18 та да се навра при майка му на някой лентяй. Не мерси.

# 1 820
Зависи от колко време живееш при мама. Повечето такива, не са живяли никога другаде. Върнал се при майка временно за месеци, година, докато се стабилизира е друго. (но се съмнявам, че много самостоятелни мъже биха, по-скоро биха живели в мизерна квартира със съквартиранти)

# 1 821
  • София
Няма нужда да се навираш, всеки си живее отделно, докато решите да се съберете.
Да не говорим, че при някои е било по принуда (учене в чужд град), което не е нужно за живеещите там.
И не на последно място - ти може да си мамина и татина, а младежът от небогато семейство с 3 деца...
Как няма да си осъден, като жените в голямата си част са по-оправни и първи се отделят? И кво? Ще съм се отделила аз на 18 та да се навра при майка му на някой лентяй. Не мерси.

# 1 822
Аз ще платя сметката, и не малко пъти съм го правила. Е, и? Това какво променя?
Отношението на един мъж, не е непременно подплътено с пари, както повечето мъже си мислят.

# 1 823
  • France
На мен не едно, цели две бивши гаджета са ми казвали къде с упрек, къде невярващо, че съм много kostengünstig, сиреч изгодна 🤣🤣 аз
Ще си позволя едно лирично отклонение, но ми се струва важно.
Една на всеки 4 жени във Франция е жертва на економично насилие. Едни от симптомите, че може да бъде наложено на вас е желанието на мъжа да имате обща сметка, настояването да работите спокойна, но зле заплатена работа и евентуално да има натиск да отказвате повишение. Често по мил начин "да не се уморяваш", "да имаш повече време за семейството", "приятно ми е да се грижа за теб". Разбира се може и да е искрено, но може и да цели инфантилизиране и поставяне в зависима позиция. Един мъж има хиляди начини да бъде щедър: да си перфекционира кюнилангуса Wink да си глади сам ризите, да готви и чисти особено ако половинката му е уморена. Финансовата част е лесна, никой не е умрял, че е дал 200-300е повече на месец, но има мъже, които държат жената до тях да е зависима и нейното напускане - затруднено.

# 1 824
Не мога да си изкривя душата да кажа, че не е истина - това за плащането на сметката от мъжа.
Знам, пишеше се, че теоретично жената няма да откаже и разходка в парка. Обаче на практика дали е така... съмнява ме.
Да не говорим, че ако се запознаят в студените месеци, мъжът да чака запролетяване ли?

Моето предложение е обяд в добър ресторант (може брънч, но задължително не вечеря) и след това полезна с чистия въздух и за храносмилането разходка в парка. Май месец, когато деня е по-дълъг и жената не се страхува, че в тъмното ще ѝ налетиш.
Пък секса може и на втора среща, чак толкова спешно не ми е било даже на 19 години Wink

# 1 825
  • София
James42, ами ако не ти е поносим добрият ресторант?
И ако трябва да се избира, кое е по-малкото зло - младеж, живеещ при родителите си, който черпи или живеещ под наем, на когото парите не му стигат
Имаше едно меме "Не виждам как мъж с 2 бъбрека няма пари за подарък"

# 1 826
  • France
Пак ще си кажа мнението, за един мъж с възможности да плати не означава нищо и не бива да се гледа като фактор. За един мъж без възможности да се изхвърля извън чергата си също не е добър знак. Така че това кой поканил-платил и тн са някакви незначителни подробности, които по-скоро крият голямата картина.

# 1 827
Ами аз по принцип не понасям ресторанти, освен че имам няколко хранителни алергии (вероятно не си имала това предвид?), но ако жертвата си заслужава,  може и да го понеса.
То има и друго меме - Много ми е смешно, когато чуя хубава жена да казва на мъж: - Не зная как да ви благодаря...

# 1 828
  • София
На мен не едно, цели две бивши гаджета са ми казвали къде с упрек, къде невярващо, че съм много kostengünstig, сиреч изгодна 🤣🤣 аз
Една на всеки 4 жени във Франция е жертва на економично насилие. Едни от симптомите, че може да бъде наложено на вас е желанието на мъжа да имате обща сметка, настояването да работите спокойна, но зле заплатена работа и евентуално да има натиск да отказвате повишение. Често по мил начин "да не се уморяваш", "да имаш повече време за семейството", "приятно ми е да се грижа за теб". Разбира се може и да е искрено, но може и да цели инфантилизиране и поставяне в зависима позиция. Един мъж има хиляди начини да бъде щедър: да си перфекционира кюнилангуса Wink да си глади сам ризите, да готви и чисти особено ако половинката му е уморена. Финансовата част е лесна, никой не е умрял, че е дал 200-300е повече на месец, но има мъже, които държат жената до тях да е зависима и нейното напускане - затруднено.

Това сме го наблюдавали и тук в не една тема. "За твое добро", нали Wink

# 1 829
Една на всеки 4 жени във Франция е жертва на економично насилие. Едни от симптомите, че може да бъде наложено на вас е желанието на мъжа да имате обща сметка, настояването да работите спокойна, но зле заплатена работа и евентуално да има натиск да отказвате повишение. Често по мил начин "да не се уморяваш", "да имаш повече време за семейството", "приятно ми е да се грижа за теб” Финансовата част е лесна, никой не е умрял, че е дал 200-300е повече на месец, но има мъже, които държат жената до тях да е зависима и нейното напускане - затруднено.

О, да, това е така. Жените е хубаво да си имат едно на ум, като остават вкъщи, защото удобно вкъщи, спокойно, но трудовият стаж къде остава, осигуровките, съгласна съм.

Но аз нямах предвид това. Някои мои приятелки, свестни момичета, що се отнася до излизания, кина, ресторанти, екскурзии, са били изцяло на джоба на гаджето си, години наред, със символичен принос. За мен това е абсурдно. Също такъв мъж като описваните по-горе икономични насилници е абсурд да ме ограничи - аз съм доста независима и, живот и здраве, ако се развивам добре професионално ще мина по доходи повечето мъже, така че ще е голям глупак този, който ще иска да ме спре. 🤣 Но другото също е вярно. Обичат просто те да платят сметката, стига да не са някоя пития, те да извадят парите, и да печелят повече от жената. Ролята на providers им е вродена и много важна.

Общи условия

Активация на акаунт