Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 68 931
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 845
Един мъж с пари ще има други комплекси - ето, взимам мнението на Крис - че ще го използват. Други ги е срах, че ще се минат, че ще загубят имането, че жената е с тях само за да им вземе парите. И т.н. Някои пък, като имат много пари, зашочват да гледат на другите като стоки, и да си избиват комплексите на тях, защото те нямат същите възможности. Та тук критерият е комплексар ли е или не. А комплексари има всякакви.

Е те тия дето все ги е страх обикновено си кукуват сами или в някой "редпил клуб" си обсъждат такива теми със себеподобните.
Нали знаеш? Който го е страх от мечки не ходи в гората.

# 1 846
Мъж с пари също е комплексар,друг е въпросът,че богатия мъж не разкрива страховете си лесно.
И аз бих нарекла жените меркантилни,особено когато бягат от любовта заради пари.

# 1 847
  • София
Мъж с пари не бих нарекла комплексар, съвсем други епитети бих използвала.
Мъж парадиращ с малко пари, че са много - да.

# 1 848
Един мъж с пари ще има други комплекси - ето, взимам мнението на Крис - че ще го използват. Други ги е срах, че ще се минат, че ще загубят имането, че жената е с тях само за да им вземе парите. И т.н. Някои пък, като имат много пари, зашочват да гледат на другите като стоки, и да си избиват комплексите на тях, защото те нямат същите възможности. Та тук критерият е комплексар ли е или не. А комплексари има всякакви.

Е те тия дето все ги е страх обикновено си кукуват сами или в някой "редпил клуб" си обсъждат такива теми със себеподобните.
Нали знаеш? Който го е страх от мечки не ходи в гората.

Мне, просто не парадират с парите си, макар и да си личи по косвени признаци. Примерно нормално кола, дрехи, без скъпи играчки и почивки по скъпи дестинации надлежно показани във фейса. И тогава си избират жена, която ги иска заради тях самите, не заради гореизброеното.

# 1 849
Оххх и аз чакам мъжа ми да каже "аз исках да ме обичаш заради мен, затова се крих 15 години, ама всъщност съм милионер" Joy ама нейсе.. ще си остана с любовта само Scream

# 1 850
  • София
Абе да ти кажа, ако разбера, че години наред е крил нещо от мен, хич няма да му се радвам... единствено ще ми покаже, че или ми няма доверие, или го гонят някакви диви страхове/комплекси, които рефлектират върху мен.

# 1 851
И аз бих нарекла жените меркантилни,особено когато бягат от любовта заради пари.

Това изобщо не го вярвам. От връзка - може, но от любов не.

# 1 852
Който не се интересува от образование и реализация на половинката, за мен не се интересува от самата нея.

# 1 853
  • France
Не, не се. Тя е просто красива обвивка, а не личност и партньор.

# 1 854
Скрит текст:
Отдавна мина времето, когато ходех по срещи. Но ако питаш за тогава, отговарям с клишето - да разбера дали ще има втора....
Аз също съм плащал сметки като каня по срещи, но с жена, за която още не съм разбрал още харесваме ли се, съм гледал да се ограничавам до 1-2 коктейла, а не да каня по скъпи ресторанти и после да се чувствам използван ако тя каже "чао, мерси". Тия работи съм гледал да ги оставя за после, когато вече е ясно отношенията какви са.
Но ако някой мъж чистосърдечно вярва, че жените вече не били хипергамни
Скрит текст:
(1000 поколения са били поради обстоятелствата, но откак дойде феминизма последните 1-2 поколения вече не са) пък в същото време им се подлага да го съдят и преценяват според това дали плаща сметката като ги води по срещи... не знам.
Че защо ще ти каже "чао, мерси" като я водиш по скъпи ресторанти? Нали вярваш в това, че мъжете се конкурират за жената и тя избира по-добрия. Защо да не покажеш пълен капацитет на първа среща като я заведеш във възможно най-скъпия ресторант? В духа на твоята логика (почти) всяка жена, като хипергамна такава, в случая със скъпия ресторант със сигурност ще дойде на втора среща, а с тия 1-2 коктейла макс със сигурност ще избяга. Тоест кой човек при търсене на партньор прави обратното на това, което вярва, че носи успехи на романтичното поле?

На въпроса ми по-назад, макар и да бях съвсем конкретна, че става въпрос за абсолютно еднакви жени с разлика единствено в образованието и намерението да бачкат, ти шикалкавеше, че няма такива и че жените били съвкупност от качества - ци*и, добро сърце, цвят на очите. Ами приеми, че и мъжете са съвкупност от качества и жените също си избираме по височина, умения в леглото, възраст, размери и т.н.

# 1 855
  • София
Хахахах, Манди Joy
Те не обичат логиката.

# 1 856
  • София
Но ако някой мъж чистосърдечно вярва, че жените вече не били хипергамни (1000 поколения са били поради обстоятелствата, но откак дойде феминизма последните 1-2 поколения вече не са) пък в същото време им се подлага да го съдят и преценяват според това дали плаща сметката като ги води по срещи... не знам.
Аз не вярвам, че искрено го вярва. Горе-долу знам нагласите на мъжете, говорила съм си на маса с доста. Нищо не пречи да гъделичкаш суетатаа, че сме равни, но за всеки случай
Много хора уж не са суеверни, но за всеки случай гледат черна котка да не им пресича пътя, в петък 13-ти да не правят важни неща и т.н., за всеки случай. Та и мъжът така. Няколко платени сметки може да са едно добро начало. За мен нагласите са надстройка на сексуалното привличане и поведение. Жената няма нужда изобщо да харесва мъжа, за да се случи нещо.

# 1 857
  • France
.... Жената няма нужда изобщо да харесва мъжа, за да се случи нещо.
Да, в проституцията и производните ù обстановки.

# 1 858
Да се твърди, че жените се интересуват само от парите е същото като да се твърди, че въобще не се интересуват. Т.е. черпенето по скъпи ресторанти да е гаранция за свалка е същото като всеки мамин смотльо да е вървежен понеже парите нямали значение. Винаги има различни нюанси, като стана дума сетих се за онзи виц:
Мутра отива при шефа си да му обясни тая работа с нюансите. И онзи го кара да си събуе гащите и му го отпорва яко. По някое време му вика- Виж сега, и ти си с х... в г**за, и аз съм с х.... в г**за, ама разликата е точно в нюансите.

Та и тук така

# 1 859
  • София
.... Жената няма нужда изобщо да харесва мъжа, за да се случи нещо.
Да, в проституцията и производните ù обстановки.
В днешно време може и да е така, но в историята жените винаги ли са били лудо влюбени в мъже, с 20+ години по-възрастни, особено при аристокрацията?

Общи условия

Активация на акаунт