Red Pill Редпилнати мъже/жени

• 67 689
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 2 250
Една интелигентна и оправяща се добре с живота жена е съвсем резонно, ако е сравнително здрава психически, да не иска до себе си някой прошляк. Поне да ѝ импонира интелектуално или в личен план, не е нужно да е безос.
Ами да, и това се нарича хипергамия, според речника - какво срамно има да се нарече с името му?
Докато много мъже, пак интелигентни и оправящи се с живота, са склонни да си вземат жена ако ще гола и боса да е, но млада и красива - даже такава, която от милиардер прави човека милионер, хе-хе.
Защото мъжкият пол не е хипергамен.

# 2 251
Такива мъже, обикновено са доста заможни и с една такава жена, си задоволяват Егото. Въпрос и на престиж е да се появявяш в обществото с една лъскава, млада мадама.
Ааа и обикновено е поне 15 години по- млада, с което компенсират своята застаряваща особа, както и им действа на мъжеството да си доказват, че още ги бива.

# 2 252
А, значи не може да е биологично вродено предпочитание към млади/красиви=фертилни жени, а трябва да е задължително избиване на комплекси?

# 2 253
Аз не знам дали е въпрос на повдигане на Его/ резултат на някакви приписвани комплекси или просто универсално предпочитание, свързано със "сигнали", че тази млада и привлекателна жена ще бъде плодородна, способна да износи, роди и отгледа здраво поколение, с което мъжете си осигуряват еволюционно предимство, предавайки своите си гени и качества в популацията. Ако погледнем един Лео ДиКаприо, който има огромен избор от хиляди навити жени и фенки, той остарява, но възрастта на половинките му не се покачва - напротив, все 24-25-годишни знойни красавици си избира.  

Но, да, определено и суетата играе роля, да имат до себе си красива, привлекателна жена.

# 2 254
А, значи не може да е биологично вродено предпочитание към млади/красиви=фертилни жени, а трябва да е задължително избиване на комплекси?
Естествено е,че е избиване на комплекси.
 Мъж на 50 да омотае 20 годишна, какво е?
Нормалност,  любов или какво?

# 2 255
  • София
Е, когато жените са млади/малки,  самата младост не им е ценност и може да си хванат някой изискан чичо
Колко народ си пада по Клуни, вкл. жени, които спокойно могат да му бъдат дъщери

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 15:54 от Cuckoo

# 2 256
Естествено е,че е избиване на комплекси.
Мъж на 50 да омотае 20 годишна, какво е?
Нормалност,  любов или какво?

несъзнато предпочитание, свързано с еволюцията и сексуалното селектиране на партньор, както и възможност за избор между няколко или много жени.

# 2 257
Още ли нищите нАучно-статистическите "изследвания" по темата ?!

, защото статусът обикновено се вдига с времето.
Или спада.

Естествен процес. Идва момент в който всичко вдигнало се започва да спада. Женската амбиция е единствено изключение.
Trollface

# 2 258
интересчии има и от двата пола..
не малко мъже има също и виждам около себе си, които са с по-богати жени имащи по-висок статус, и не са заедно от любов, болшинството от тях..

# 2 259
А това за 50-годишните, които си хващали 25-годишни, съм писала и в други теми, че го има, пробват се доста на мои връстнички. Даже ще ви кажа и какъв им е номерът: изкарват се като ценни ментори на младото момиче, винаги готови до нейната страна с житейски опит и съвет, както и със сексуалните си умения, сравнени с тези на "младоците", изтъкват оргазми на число на квадрат. Animal See No Evil Joy Но тези 50-годишни обикновено има какво да предложат и финансово, не само като съвети и умения.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 16:22 от Анонимен

# 2 260
Тя еволюцията изобщо призната ли е за наука и факт ? По това, което ми е известно си е на ниво теория, както и еволюционната психология, с която ред пилърите много се бият в гърдите, както и с някакви съмнителни статистики. 40+ годишните мъже, които лесно могат да се хванат с 20 годишни красавици обикновено са много малък процент от населението, като Леонардо ди Каприо, под 1% и обикновено са много известни, имат пари и изглеждат добре или поне някои от тези неща в голямо количество. 99% от мъжете, които са обикновено на тези години едва ли могат да хванат 20 годишна. Според ред пил, прилагат Закон на Парето, че уж много желаните мъже са 20%. И ако спорите с ядосан ред пил, то и той може да каже, жените сте комплексирани, че искате мъж с повече пари от вас, защото сте несигурни, аналогично на мъжете, които искат по-млади мъже. И двете могат да се тълкуват, като избиване на комплекс според ред пилърите, които не приемат добре, че към тях се изисква финансова стабилност.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 16:20 от valentina93

# 2 261
За мен има резон в еволюционната психология. Като човек, който още не е омъжен, а е във възрастовия диапазон за сериозно обвързване и брак, тези теории и изследвания са ми любопитни и интересни. Разбира се, невсички жени се обвързват хипергамно, държат на други качества и ценности, но да се твърди, че хипергамните били меркантилни или с използваческа нагласа, без любов, е също толкова несъстоятелно според мен, колкото да се каже, че мъжете с по-млади, атрактивни жени избиват комплекси.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 17:56 от Анонимен

# 2 262
Ами, аз като младо девойче не бях хипергамна. Сега вече съм.
Ами еволюционно мъжете имат сила, жените акъл за продължение на човечеството.
Това е положението.

# 2 263
За мен има резон в еволюционната психология. Като човек, който още не е омъжен, а е във възрастовия диапазон за сериозно обвързване и брак, тези теории и изследвания са ми любопитни и интересни. Разбира се, невсички жени се обвързват хипергамно, държат на други качества и ценности, но да се твърди, че хипергамните били меркантилни или с използваческа нагласа, без любов, е също толкова несъстоятелно според мен, колкото да се каже, че мъжете с по-млади, атрактивни жени избиват комплекси.

Исках да кажа, че не е 100% доказана еволюцията, въпреки че много хора вярват в нея и Дарвиновите теории. Да не говорим, че религиозните хора тотално ги отхвърлят еволюционните неща.

Ами, аз като младо девойче не бях хипергамна. Сега вече съм.
Ами еволюционно мъжете имат сила, жените акъл за продължение на човечеството.
Това е положението.

Как ще оспориш опорката на ред пилърите, че повечето, според тях 99% от нещата са направени от мъже, иновации, светът се крепял на тях и т.н и това, че мъжете превъзхождали жените във всичко. Ще те разкостят, ако го кажеш в ред пил канал това, че мъжете нямат акъл, а само физическа сила.

# 2 264
Няма да ме разкостят. Щото съм страшна.
А и да се вземат в ръце, не може от една настинка да се гътат и жената да движи всичко.

Общи условия

Активация на акаунт