Трима братя,три сестри - Pasión de Gavilanes сезон 2 🐎

• 30 253
  • 517
  •   1
Отговори
# 495
Дават го и в playtube, ама не тръгва от всяко устройство. Сутрин не. Много се дразня като закъсняват, да не кажа, че заспивам преди да свърши и после си го връщам. Вижте в кабелната имате ли тази функция, то е само 1-2 бутона.

# 496
  • Галифрей
При мен си работи супер на всички устройства

# 497
Данна има нов филм. Изглежда готин-романтичен,свежарски,забавен.
Историята : 🎬 (Slow Fire Love) Талантлив готвач се завръща в родния си град след смъртта на майка си.
Докато доказва страстта си към готвенето, той се събира отново с любовта, която почти е загубил. Wink

И партньорът и е симпатяга.

https://www.instagram.com/reel/C_jNc6RSYdn/?hl=bg
Иска ми се да го гледам. Grinning
https://www.instagram.com/p/C_kqepGxwrq/?hl=bg
https://www.instagram.com/p/C_nQPffRGK_/?hl=bg

# 498
Паола Рей от сезон 1 и сезон 2 на Трима братя три сестри

# 499
  • Галифрей
Същата сладурана и красавица ❤

# 500
Същата сладурана и красавица ❤

Напълно вярно.

# 501
За Паола времето сякаш е напълно спряло, няма да се уморя да го повтарям. Не е ли споделяла някъде каква козметика ползва, режим на хранене и сън, почивка и т.н.? Grinning Вероятно и генът оказва влияние, но изглежда изумително. Simple Smile

# 502
  • Галифрей
Е нали играеше химичка произвеждаше био козметика може да е от това 😁

Базикам се подържа се спортува,здравословно хранене. В едно интервю беше споделила своят режим.

# 503
Ново от Паола Рей и Наташа Клаус

# 504
За Паола времето сякаш е напълно спряло, няма да се уморя да го повтарям. Не е ли споделяла някъде каква козметика ползва, режим на хранене и сън, почивка и т.н.? Grinning Вероятно и генът оказва влияние, но изглежда изумително. Simple Smile
Четох, че тренира 3 пъти седмично по 60 минути пилатес или йога, след което завършва с 30 минути кардио (което си е доста физическа активност). Яде закуска, обяд и вечеря, здравословни храни. Набляга на закуската, като любими са й плодове, зеленчуци, яйца, сирене, фреш и кафе, без което не можела. Гледа винаги да се хидратира и пие много вода, а също така и чай, когато е по-хладно. Обича да си прави бюти процедури като маски за коса, лице, ексфолиация на тяло. Винаги след баня нанася лосион за тяло. На устните всеки ден нанася балсам. Има ежедневна грижа за кожата на лицето, която не пропуска и която включва хидратация + крем с spf. Много обича да си прави масажи, като за нея акупресура (натискане на определени точки по тялото) действала много добре.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 01:36 от kiticat

# 505
Ново от Паола Рей

Зад кадът от предаването "Мастър шеф"

# 506
Повтарят втори сезон на сериала всеки делник от 17:00 по BTV Story.

# 507
  • Галифрей
Честито на Паола Рей  за победата на Мастер Шеф за знаменателности! 😘

# 508
Да мерси много 😘. Аз го намерих онлайн липсват сигурно 5 епизода, но искам да си го имам целият ❤  Много благодаря ❤❤🤗

Имаш ли още липсващи епизоди от Жената в Огледалото? Сега покрай празниците съм по-свободен и ще мога да ги изнамеря ако ти трябват.

# 509
  • Галифрей
Да мерси много 😘. Аз го намерих онлайн липсват сигурно 5 епизода, но искам да си го имам целият ❤  Много благодаря ❤❤🤗

Имаш ли още липсващи епизоди от Жената в Огледалото? Сега покрай празниците съм по-свободен и ще мога да ги изнамеря ако ти трябват.

Да има ги аз ги намерих всичките епизоди с бг аудио. Сайта е ok.ru

Общи условия

Активация на акаунт