Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 108 894
  • 831
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Ще пробвам вариант гинко билоба с домашно вино!
Ще се стопля всякак!

# 166
Здравейте някой има ли отзиви от марката Haba Laba Tokyo в Дм?? Rolling Eyes

# 167
Ще пробвам вариант гинко билоба с домашно вино!
Ще се стопля всякак!

Карз-че  ще ти се стоплят и краката и душата .
Аз ще пробвам с гинко-билобата, понеже червеното вино не ми понася, а бялото не ми стопля крачоците.

# 168
И аз това щях да напиша, затоплящите кремове не вършат работа, трябва да се по-добри кръвообращението в крайниците.
А обезболяващите пластири не са маркетингов трик, занимавам се професионално с кинезиотейпинг( прилага се и при вътрешни заболявания), на принципа на рефлексотерапията, слагат се в определени зони, които са свързани със съответния орган. Ако има и активна обезболяваща съставка, още по-добре ( и Нурофен имат пластири).

# 169
Пак ще попитам някой ползвал ли е Haba Labo 😆от Дм е с какви впечатления е .

# 170
Пропуснах те:grinning: Пробвала съм крем-гела, не е лош, силиконов филм, но не е уау. Околоочният беше добър също, с колаген и ретинол.

# 171

В момента ползвам слънцезащитата им - леко, бързопопиващо кремче без аромат. За ефект не мога да кажа защото аз съм в офис по цял ден, но съм доволна като консистенция и икономичност.

# 172
Благодаря, за отговирите:blush: ,а някой друг крем дневен и нощен за смесена кожа от Дм който да е хубав??

# 173
Лореал лазер реню.

# 174
Има ли Лореал лазера значение от възрастта на 37 съм?

# 175
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-dneven-krem-protiv … 600523448746.html. Има дневен и нощен, понякога ги пискат на промо двата заедно.

# 176
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-dneven-krem-protiv … 600523448746.html. Има дневен и нощен, понякога ги пискат на промо двата заедно.
Благодаря 🙂😇

# 177
2 ръце от мен за серията. И друг път съм го казвала, но това е най-най-добрия и ефективен антиейдж дрогериен крем.

# 178
2 ръце от мен за серията. И друг път съм го казвала, но това е най-най-добрия и ефективен антиейдж дрогериен крем.
Супер,аз съм както казах на 37 а  на него пише за 40 но май няма значение  нали🤨за сега единствени бръчки имам около очите мимически

# 179
  • Бургас
Този ли е крема?🤔

Общи условия

Активация на акаунт