Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 108 869
  • 831
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Ха! Сериозно ли има такъв крем? И на мен ще ми е от полза.
Зимата съм с вечно ледени крака 😔

# 151
Ха! Сериозно ли има такъв крем? И на мен ще ми е от полза.
Зимата съм с вечно ледени крака 😔
И аз имам същия проблем с ледените крака.
Написах в търсачката крем за загряване на краката и ми излязоха 3 или 4 различни видове.
В състава си съдържат лют червен пипер и черен пипер.

# 152
В ДМ видях крем за цикъл. Загледах, защото ми стана интересно за какво точно е. На описанието пишеше, че загрява и да се маже ниско корема или кръста. Около 5-6 лв е цената и стои при интимните гелове

# 153
  • София/Севлиево
Аз съм пробвала на една от МЛМ фирмите,но не го имам за бюджетен.После ММ бе донесъл два лосиона от Декатлон със същия ефект,но от години не съм се срещала за такова нещо.

# 154
Този загряващ крем за настинка ли ви трябва? За целулит ли?
Какъв ефект търсите?
За сгряване на стъпалата през зимата.

# 155
Аз от години ползвам загряващия конски кестен на Крайтерхоф. Затопля много добре и облекчава разни болежки- кръст, схванато и подобни... В началото може и да ви пари повече, но после се свиква и отпуска.

# 156
  • Бургас
ЖДНБ 😱 И това ли има ?🤔
Божеее!

# 157
  • Deutschland
Има и загряващи пластири за болки при МЦ. Голямата дъщеря си купува и вкъщи винаги има. Не съм ги тествала.

# 158
  • Пловдив
Да питам и тук.   Някой ползвал ли загряващ крем за крака да ми препоръча?
Преди години съм ползвала загряващ крем на GEHWOL и определено имаше ефект Simple Smile

# 159
Оле, какво ли не измислиха. Това с пластира ме уби. Как би оказал спазмолитичен ефект върху стените на матката ( реално това боли ), както и контракции й . По-скоро плацебо ефект. Това специално за продуктите за цикъл, предназначени за мазане/залепяне. За мускулни схващания геловете и загряването повърхността на кожата при студ съм съгласна да работят.

# 160
По принцип термофор облекчава болките. Ако пластирите загряват, също трябва да имат ефект. Аз лично бих предпочела термофорче. ☺️

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 11:41 от Kactus

# 161
  • Deutschland
Пише, че държат топло 12 часа, в което лично аз се съмнявам.

# 162
  • София
Оле, какво ли не измислиха. Това с пластира ме уби. Как би оказал спазмолитичен ефект върху стените на матката ( реално това боли ), както и контракции й . По-скоро плацебо ефект. Това специално за продуктите за цикъл, предназначени за мазане/залепяне. За мускулни схващания геловете и загряването повърхността на кожата при студ съм съгласна да работят.
Топлото също има много облекчаващ ефект - разширява кръвоносните съдове, което подпомага изтласкването на съдържимото.

# 163
Момичета, за сгряване на студени крайници се постигат изключителни резултати с пиенето на гинко билоба. За себе си видях голяма разлика дори след месец прием. А ако измръзват в резултат не на лошо кръвообращение, а на пропускащи студ обувки, старото изпитано средство "леген с топла вода и морска сол" все още няма заместител.

# 164
При мен с крайниците най-добрият вариант е вечер удрям по 2-3чаши домашно вино и съм чук 🥂🥂🥂

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:13 от gEHu

Общи условия

Активация на акаунт