Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 506
  • 831
  •   1
Отговори
# 615
Реших да пробвам пудрата на Catrice Incisible Matte, абсолютен боклук. Директно в коша. След нанасяне се усещаше все едно съм събрала праха от мебелите и съм си го сложила на лицето. Буквално си чувствах лицето мръсно. Та си взех отново моята любима Aura ❤️.
След като толкова ми хареса черната спирала, реших да пробвам и кафявата. Освен че разделя и удължава чудесно стои и някак си по-естествено на миглите. Новия ми фаворит.
Имах нужда от руж. Това беше първото, което видях в Лили и то пък взе че ми хареса  Simple Smile

# 616
  • При децата ми
Тази спирала и на мен ми е фаворит!

# 617
  • София
Прави ли извивка и задържа ли я?

# 618
Моите мигли са си дълги и извити, така че ми върши чудесна работа. Освен това издържа цял ден, не се размазва.

# 619
  • При децата ми
Преди време бях писала и в темата за спирали, че двете с дъщеря ми сме много доволни от спиралата. За парите си е чудесна. Разделя много добре миглите, не се рони, и да прави извивка и я задържа.

# 620
  • София
Благодаря Simple Smile

Аз съм с прави мигли и затова винаги питам за извивката.

# 621
И аз съм писала за спиралата, че много ми харесва. Вече съм на втора опаковка. Чудесна е за цената си.

# 622
Мерилин, а пудрата на Аура матираща ли е? Аз съм с мазна кожа и търся мат ефект.

# 623
Мерилин, а пудрата на Аура матираща ли е? Аз съм с мазна кожа и търся мат ефект.
Да, матираща е. И аз съм с мазна кожа.

# 624
Благодаря, днес отивам да гепя една Yum

# 625
Няма да съжаляваш Simple Smile от Лили я взимам аз.

# 626
Сега я намерих онлайн, гледам, че е на прах. С четка ли я нанасяш, тъй като не съм ползвала досега такъв тип, само от тези с тампон. Питам, защото я подновявам през деня и ако трябва да е с четка, ще ми е по-сложно.

# 627
  • София
Пудрата на Аура я има и в пресован вариант, също матира добре.

# 628
Сега я намерих онлайн, гледам, че е на прах. С четка ли я нанасяш, тъй като не съм ползвала досега такъв тип, само от тези с тампон. Питам, защото я подновявам през деня и ако трябва да е с четка, ще ми е по-сложно.
Шарпи, вземи си тампонче за такава пудра:

# 629
Ооо, благодаря, ДХ3. Малко като индианец съм, ама наистина не бях ползвала пудра на прах. Ще взема такова тампонче Yum
milenaka, и предложената от теб ще видя, благодаря! Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт