Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 435
  • 831
  •   2
Отговори
# 90
Хубави са продуктите, но не са термозащитни.
Не мога да препоръчам бюджетна от личен опит, но знам че са хвалени Syoss и Tresseme.

# 91
  • София
Термозащитните уж ми правят косата жестоко, ужасно изглеждаща. Тези масла са приказни!
Но вие си знаете.

# 92
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо измивно за акнеична кожа, също с черни точки? Има хиляди продукти на пазара и скъпи, но понякога нещо по евтино може да е по-ефикасно. Бих се радвала да споделите препоръки. Simple Smile

Днес си закупих този дълбоко почистващ гел на Лореал, точно защото пише, че почиства добре порити и свива порите, съответно ще намалеят и черните точки. Надявам се да си свърши работата.  Simple Smile
https://shop.lillydrogerie.bg/l-oreal-dermo-revitalift-glycolic- … -gel-150ml-531261
Аз го използвам 1-2 пъти седмично, на мен ми зачервява и леко пари от киселината. Наистина почиства добре порите, но за да видя резултат трябва да го ползвам през ден.

Velyslava

От скъпо до скъпо има разлика, както и от евтино до евтино. Моята грижа за акнеична кожа с черни точки, на жена на 32 години, ежедневно гримирана включва:
1. Измивен гел Eucerin DermoPure (400 мл  ми стигат за около 6 месеца) 20тина лева онлайн, по аптеките - повече. Има малка опаковка от 75 мл, става да пробвате. SVR Physiopure също е мн хубав вариант.
2 Тоалетни трици Христина (готови в бурканче), харесвам седефените. Не са повече от 5-6 лв. Използвам два пъти седмично за ексфолиант
3 Некомедогенни продукти за лице (тук вече е проба-грешка, на всяка кожа различни продукти са ок). Моят крем за лице в момента е Нивеа, непретенциозно.
4 На около 3 месеца посещение на козметик за дълбоко почистване + дермоабразио или кислородна терапия, или водно абразио, зависи от състоянието на кожата в момента. Пилинг с плодови киселини през пролетта също е хубаво поддържащо средство.

Черните точки само с измиващ продукт за съжаление не се махат. Дано съм ви била полезна.

# 93
Здравейте, моля да ми препоръчате крем за ръце, подходящ за много суха кожа, но същевременно да не е мазен.
Моля и за препоръка на душ гел, които измива добре и е подходящ за суха кожа.

# 94
Наумила съм да пробвам някакво масло или подобен продукт за краищата на косата, но си нямам идея към какво да се насоча...
Вие какво бихте препоръчали за тънка и мека коса, която много лесно се утежнява от продукти? Наясно съм че това повече зависи от начина на нанасяне, но все пак.
Ако е и нещо хем бюджетно, хем и да го има в ДМ ще е още по-добре, но май вече много ми станаха претенциите Grinning
Ако ми допадне като ефект, нататък сигурно няма да държа да е бюджетно а и те са икономични, но изобщо не съм убедена че ще ползвам такъв продукт и за проба не ми се дава съществена сума.

# 95
Вчера пробвах Elseve total repair шампоан и балсам. Косата ми стана лъскава,  обемът не се изгуби, супер копринена е. Не се наложи да слагам никакъв финиш. Просто беше напълно излишен. Купувам упорито Керастаз от години, цените им са безумни. Винаги имам доза сухота с всяка една серия от Керастаз и винаги при миене ми пада много повече коса отколкото с какъвто и да е друг шампоан. Преди 15+ години бяха топ наистина,  но отдявня не са. И как все си мисля, че като дам повече пари и правя нещо много.
natka, моята коса се утежнява от финиши или направо ми матират косата. Тя не е боядисване, не я оформят топлинно и може би затова всичко ми идва тежко. Не е бюджетно, но на мен единствено ми пасва Morrocan oil Light. Дава блясък и не не утежнява.имя и малки опаковки. Много е икономично.

# 96
  • Бургас
Не винаги,скъпите неща са качествени.

# 97
Не винаги,скъпите неща са качествени.
Напълно съм съгласна, повечето ми козметика е в ниския ценови клас, но съм си подбрала каквото ползвам след изпробване и на много други, не е само от цената да съм се водила. Сега, ако два продукта ми вършат еднаква работа, естествено че ще се купувам по-евтиния но не за това говорим.

За олио наистина имам предвид съвсем малко и по крайчетата на косата да слагам. Още сега имат нужда а тепърва започва сезон за пуловери, синтетични материи на якета, изсушен от отоплението въздух и прочие влошаващи фактори.

# 98
Наумила съм да пробвам някакво масло или подобен продукт за краищата на косата, но си нямам идея към какво да се насоча...
Вие какво бихте препоръчали за тънка и мека коса, която много лесно се утежнява от продукти? Наясно съм че това повече зависи от начина на нанасяне, но все пак.
Ако е и нещо хем бюджетно, хем и да го има в ДМ ще е още по-добре, но май вече много ми станаха претенциите Grinning
Ако ми допадне като ефект, нататък сигурно няма да държа да е бюджетно а и те са икономични, но изобщо не съм убедена че ще ползвам такъв продукт и за проба не ми се дава съществена сума.

Моята коса е такава и я пръскам с термозащитата на Балеа или на Syoss, понякога крема за коса на Олиосета и накрая, след сешоара, слагам олиото на Балеа за коса - или Öl Repair, или еликсира в малките шишенца, който ми стига за доста време. Но доста проба-грешка имаше, докато си намеря моите шампоан, балсам, маски, масла и т.н.

# 99
Благодаря, ще погледна това олио на Балеа. Наясно съм че е въпрос на проби, но пак е накаква насока, да започна все от някъде

# 100
Здравейте, моля да ми препоръчате крем за ръце, подходящ за много суха кожа, но същевременно да не е мазен..

Това е най-дълбоко и трайно хидратиращият и подхранващ крем, който съм открила и който ползвам от години. Не е мазен, ако нанесеш повечко, както аз правя, леко лепне в началото, но после попива и кожата си я чувстваш напомпана. Препоръчвам! Има го и в ДМ

# 101
Аз харесвам олиата на Пантен. Съвсем малко количество ми укротява косата

# 102
  • София
Glisolid наистина е много хубав крем за ръце. В ДМ е на по-добра цена в сравнение с  Лили.

# 103

В Лили са пуснали марката Лакме, кристалите им са божествени за тънка коса. Цената е 20 и няколко лева, но са 100 мл и много икономични.

# 104
  • Пловдив
Аз не мога и не о8га да си налучкам шампоан Confused С мазни корени съм. Същата работа ми е и за маска/балсам...сега взех една с кератин на Тресеме и пак нищо. Разресвам с дърпане.

Общи условия

Активация на акаунт